Kevin B Jimmy ötlete

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

TrevorDC

Újonc
2019. 01. 31.
74
84
LV karakter
Trevor D Cuppy
V2 karakter
Trevor Yaroslav
Benzinlopás. Ezt hogy kell érteni? így: áll egymás mellett 2 autó és egy item ( mondjuk vmi cső) segítségével kilehetne lopni a másikból a benzin egy részét, természetesen lenne korlátozás pl... 120 percenként lehetne , sok rp kellene hozzá , stb..

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Nem tudom eldönteni hogy ezt most funból, vqgy komolyan mondod ? Mindig csak a lopkodás, az tesz hozzá az rp-hez igen, hogy meg tudjuk károsítani a játokostársainkat..

dani26

Barangoló
Támogató
2019. 01. 13.
141
35
LV karakter
Justin Baker
Ugyan azt a véleményt tudnám mondani mint @Russ' csak másképpen, inkább mellőzzük ezt a felesleges károkozást.

jordanke

Újonc
2019. 02. 19.
3
1
V4 karakter
-
LV karakter
-
V2 karakter
-
támogatom, drága a benzin valamiből nekünk is meg kell élni ?

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Remek. Most kérlek fussad át, hogy mégis mik jöttek be az utóbbi updateba. Mivel azért jött be plusz RP lehetőség, a kifagyások csökkentése mellett. De igazából belegondolva, valóban igazad van. Amúgyis vicces kifagyni, jó kis elfoglaltság arra hogy valaki elpazarolja a felesleges szabad idejét ezekkel.

Összegezve.. Ezt te sem gondoltad át. A te ötletedhez hasonló volt bent régen, csak akkoriban a benzinkútról lehetett benzint lopni, melyből így is kellő probléma adódott, s nem véletlenül lett kiszedve ennek indokán. Szerintem ennek is hasonló lenne a sorsa.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
661
1 013
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Rustin Wallace
aztán mindenki lopná az AFK playerek kocsijából a benyát,felesleges

Punch

Barangoló
2019. 01. 19.
101
115
LV karakter
Kernbaum Vanessa
Átolvastam és semmi rp lehetőséget nem találtam, nemtudom miről beszélsz!Az új kocsinak semmi értelem sincs, a lottó rendszer meg hatalmas nagy újítás tényleg.
??

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
542
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Az nem kell hogy rengeteg civil lopja a benzint, felesleges.

dmp

Brutal50
2019. 03. 31.
724
2 608
V4 karakter
Malo Bokeo
LV karakter
Mavuto Katota
Na mert a mostani update nem volt felesleges? Ez legalább egy rp lehetőség lenne.
Mellesleg Zacrow-nak nincs nagyon beleszólása, hogy mi legyen az updateba, de javits ki ha tévedek. Az aztán meg nagy RP lehetőség, hogy Fredi Joni 2-es szintű játékos kilopkodja a véletlenül nyitva hagyott kocsikból a benzint.

• Tetszik
Reactions: HKM

Lole

📸 @bencewirth
2019. 01. 10.
977
762
25
Makó
V4 karakter
Awni Shaiq
Ez a csöves megoldás hülyeség, de az jó lenne, ha a benzinkúton nem fizeted ki az üzemanyagot akkor beletankolja.
Akkor ugye lenne értelme az üzemanyag lopás körözésnek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.