Két gép

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

MHUNOR

Újonc
2022. 11. 11.
9
1
Hódmezővásárhely
V4 karakter
Bradley Osborn
LV karakter
Silvia Rojas
Szia! A szüleim elváltak és egy hetet anyukámnál, egy hetet pedig apukámnál vagyok. Fateromnál nemsoká elkészül az új gépem és a kérdésem az lenne hogy nem lehetne valahogy anyukám nál és apukámnál lévő gépéhez hozzá rendelni az accountomat? Vagy minden esetbe sefialt kell váltanom? Vagy csak az egyik helyen lehet a fiókom, csak mert mondjuk mittudomén havonta 4szer nem kellene váltogatni? Kicsit zavaros lett a szöveg, de a válaszod előre is köszönöm!

Rizzo

𝙈𝙞 𝙢𝙖𝙣𝙘𝙝𝙞
2021. 06. 20.
346
1 177
20
Mogyoród
twitter.com
V4 karakter
Moses Richardson
LV karakter
Akel Tekin
Szia. Egy serial csak egy géphez köthető, nem tudod egynél több géphez egyszerre csatolni. Így kénytelen vagy minden váltásnál serial váltást kérni.

tenki

Barangoló
2019. 01. 20.
113
675
V4 karakter
Lucio Cona
Vegyél egy játszós merevlemezt mondjuk egy ssd-t amirol tudod futtatni a jatekot, mivel merevlemezhez van kotve a serialod igy szerintem eleg serial valtast kernes es sztem konnyebben meg tudod oldani mint 12 honap alatt 52 serial valtast :) de sztem biztos van nalam okosabb akinek van jobb otlete

alviin

Aktív fórumozó
2022. 12. 25.
240
150
Mindentől távol...
V4 karakter
-
LV karakter
Olita Gomez
V2 karakter
-
Tenki ötlete a legjobb szerintem, én is csináltam így anno mikor itt is ott is volt egy gépem, megfogod szépen kihúzod az ssd-t viszed magaddal, zsebedben is kényelmesen elfér, majd be rakod a másik gépbe, ez az ssd cserélgetés kb 5 másodperc munkát vesz igénybe.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.