Kereső panel autókereskedésben.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GeryLV

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 22.
170
84
22
Nagyvárad
www.youtube.com
LV karakter
Miroslav W Smirnov
Igazából erről sokat nem kell szerintem mondani de jól jönne egy kereső panel hogy ne keljen végig tekerni az összes kocsin míg megtalálod amit szeretnél.
Várom a véleményeket.Jöhet hideg, meleg! :D

• Tetszik
Reactions: Alpár és dagika

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Én kétlem hogy olyan nagy szükség lenne erre. Nem vesznek olyan sokan kocsit kereskedésből, mellesleg nincs is végtelenül sok kocsi, hogy ne lehetne végigtekerni. De amúgy nem lenne rossz. Ha Vortyéknak nem egy nagy időbefektetés ez, akkor szerintem simán jöhet, elég jó kis kényelmi funkció lenne szerintem.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Igazából nem feltétlen van erre szükség, mert nem is nagyon lehet a kereskedésből autót venni, mert annyira be vannak telve a limitek, aminek meg nincsen azt is olcsóbban megkapod más játékostól, ezért nem is nagyon láttam, hogy bárki is venne autókereskedésből autót. Ha pedig mégis venni kéne úgy gondolom nem túl sok idő végigtekerni az összes autót, pláne, hogy hátulról is kezdheted és ha tudod, hogy mit keresel, akkor kiszámíthatod, hogy vissza vagy előrefele érdemes haladnod.

• Tetszik
Reactions: GeryLV

nempatrik

Lelkes fórumhasználó
2020. 05. 29.
313
237
⚡️
LV karakter
Patrick G Ascenzo🔥
Majd ha esetleg nagyon unatkoznak fejlesztők megcsinalhatjak, de ez nem sos dolog

• Tetszik
Reactions: RHAD.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
nincs rá nagyon igény, úgy se vesz az ember Autó Kereskedéből járművet, max a kezdők egy AMC-t, ami meg ott van az elejénél.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Maximum 2-3 perc alatt végigérsz rajta, ha pedig tudod, hogy mit keresel, akkor még annyi se.

davegitics

Barangoló
2019. 01. 16.
142
160
21
LV karakter
Shane Booker
Felesleges dolog. ABC sorrendbe vannak téve a kocsik márkáinak a nevei. Ha tudod mit keresel kapasol tudod ,hogy most balra lapozol vagy jobbra. 2perc megvan. Meg amúgy is ritka aki szalonból vesz kocsit. Kezdők vesznek,de őket meg érdeklik ,hogy milyen kocsik vannak a szerveren ezért végig nézik ,nem kiindulva magamból az elején. Meg ha kereső lenne, én kezdő lennék biztos beírnám az összes létező autó márkát,hogy tudjam van e belőle a szerveren.

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Felesleges. Azért ennyire ne legyünk már elkényelmesedve. Főleg, hogy majd nem minden autón limit van.
Nem támogatom

Roger

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 14.
383
145
LV karakter
Roger G Blackwood
Szerintem felesleges, amennyi játékos autót vesz ahhoz képest felseleges.

Bowi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 06. 27.
271
240
V4 karakter
🥀
LV karakter
Lucio Escudero🥀
V2 karakter
🥀
Heloka, szerintem teljesen lényegtelen . Szerintem végig lehet tekerni azt a pár autót, nem fogsz belehalni. Illetve nem mindenki vesz autókereskedésből autót. Értelmetlen lenne behozni.

• Tetszik
Reactions: Roger

Reszelii

Zöldfülű
Támogató
2019. 12. 20.
224
134
V4 karakter
Dreehem_Krasniqi
LV karakter
Lola Wayer
Felesleges! Értelme sincsen , nagyon kevesen vásárolnak az autókereskedésböl egy autót , mindenki másik embertöl venni. Még egy felesleges Script lenne a szerveren. Arrol nem is beszélve hogy a 200-300 player közül 50 aki vásárol a kereskedésböl. Szerintem tudják a fáratságot venni hogy a nyilakkal kikeresik.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.