Igazából erről sokat nem kell szerintem mondani de jól jönne egy kereső panel hogy ne keljen végig tekerni az összes kocsin míg megtalálod amit szeretnél.
Várom a véleményeket.Jöhet hideg, meleg!
Én kétlem hogy olyan nagy szükség lenne erre. Nem vesznek olyan sokan kocsit kereskedésből, mellesleg nincs is végtelenül sok kocsi, hogy ne lehetne végigtekerni. De amúgy nem lenne rossz. Ha Vortyéknak nem egy nagy időbefektetés ez, akkor szerintem simán jöhet, elég jó kis kényelmi funkció lenne szerintem.
Igazából nem feltétlen van erre szükség, mert nem is nagyon lehet a kereskedésből autót venni, mert annyira be vannak telve a limitek, aminek meg nincsen azt is olcsóbban megkapod más játékostól, ezért nem is nagyon láttam, hogy bárki is venne autókereskedésből autót. Ha pedig mégis venni kéne úgy gondolom nem túl sok idő végigtekerni az összes autót, pláne, hogy hátulról is kezdheted és ha tudod, hogy mit keresel, akkor kiszámíthatod, hogy vissza vagy előrefele érdemes haladnod.
Felesleges dolog. ABC sorrendbe vannak téve a kocsik márkáinak a nevei. Ha tudod mit keresel kapasol tudod ,hogy most balra lapozol vagy jobbra. 2perc megvan. Meg amúgy is ritka aki szalonból vesz kocsit. Kezdők vesznek,de őket meg érdeklik ,hogy milyen kocsik vannak a szerveren ezért végig nézik ,nem kiindulva magamból az elején. Meg ha kereső lenne, én kezdő lennék biztos beírnám az összes létező autó márkát,hogy tudjam van e belőle a szerveren.
Heloka, szerintem teljesen lényegtelen . Szerintem végig lehet tekerni azt a pár autót, nem fogsz belehalni. Illetve nem mindenki vesz autókereskedésből autót. Értelmetlen lenne behozni.
Felesleges! Értelme sincsen , nagyon kevesen vásárolnak az autókereskedésböl egy autót , mindenki másik embertöl venni. Még egy felesleges Script lenne a szerveren. Arrol nem is beszélve hogy a 200-300 player közül 50 aki vásárol a kereskedésböl. Szerintem tudják a fáratságot venni hogy a nyilakkal kikeresik.