Kerék dőlés (camber), kerék nagysága

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
A szerveren lévő felnik elég egyhangúak lettek. Kb 3-4 használható van. Ez szerintem kicsit variálna a kocsikon. Szerintem simán elférne. Oké hogy nem ettől lesz a szerveren a HáCéErPé réteg boldog.. De viszont azoknak a játékosoknak akik szeretik az autókat.. Nagyon sokat adna. (Na ez már nem olyan kis réteg..)

Utoljára szerkesztve:

RickLV

🦕
2019. 01. 10.
175
189
23
Medgyesegyháza
V4 karakter
Montero Pows
LV karakter
Erik D Harison
V2 karakter
Zafrani R Milborrow
A szerveren lévő felnik elég egyhangúak lettek. Kb 3-4 használható van. Ez szerintem kicsit variálna a kocsikon. Szerintem simán elférne. Oké hogy nem ettől lesz a szerveren a HáCéErPé réteg boldog.. De viszont azoknak a játékosoknak akik szeretik az autókat.. Nagyon sokat adna. (Na ez már nem olyan kis réteg..)
én is az ezt a réteget erősítem, ezért szeretném ezen a szerveren is látni, nagyon sokat dobna egy-két autó kinézetén.

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Sziasztok. Még az új felnik bekerülését támogatnám is, de a kerékdőlés, és a felni átméretezés...Elképzeltem magamban, és nem akarnám látni. :)

Exetamol

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 27.
348
367
22
???
V4 karakter
noah_mckenzie
Sziasztok. Még az új felnik bekerülését támogatnám is, de a kerékdőlés, és a felni átméretezés...Elképzeltem magamban, és nem akarnám látni. :)
Hidd el ,hogy elférne mert pár autón az egyedi felni nagyon nagy kb mintha egy traktorra lenne méretezve vagy pedig nagyon kicsi...(pl: e92,amg gt,720s,m8 stb...)

• Tetszik
Reactions: mao és KwEiN

Angel.

Zöldfülű
2019. 01. 10.
201
641
V4 karakter
Asa Yasumu
LV karakter
Sokratis Hoplita
Miaz a HáCéErPé ha szabadkérdezni?
ja és hcrp szócskát használni 2020ban :ROFLMAO:

Utoljára szerkesztve:

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Lehetséges hogy igazad van. Én általában gyári felnin hagyom a kocsijaimat, viszont lelki szemeim előtt látom az aránytalanul átméretezett felniket. Az meg elég randa lenne.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Miert kell kifigurazni egy adott jatekos csoportot? Aki frakcioban rpzik az Hardcore RP-s, aki pedig autozik az Hardcore Driver, vagy hogy kell ezt elkepzelni? Legyszi ne...

Ugyanugy orulnek en is egy ilyesfajta updatenak, szerintem is feldobna par autot/ esemenysort egy uj fajta kinezet.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Nem lenne sok értelme szerintem, de azért adok neki egy esélyt.

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
Szívesen látnám.. De itt ismét csak azok az emberek szidják az ötletet, akiknek az autók 'csak tárgyak'. Van a szervernek egy kisebb 'csapata' akik autófanatikusok, azoknak nagyon jól jönne ez a kis ötlet, mert szebbnél szebb autókat tudnának létre hozni. Meg fentebb is írták a felni ötletet, azt is szívesen támogatnám, de sajnos már többször volt felhozva ötletnek. Sajnos ennek ellenére sem változott semmi.

• Tetszik
Reactions: Antii és bigmac

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Kedves Realarmi! Szerintem meg kéne hagyni érvényesülni az élni, és élni hagyni elvét. Effajta vélemények csőlátásra utalnak. Én is nagyon szeretek rp-zni, főleg ha van partner is hozzá, de mellette szeretem a jó kocsikat is a szerveren. Noha az ötletet nem támogatom, az ilyen hozzászólásoktól sem lesz előrébb a szerver.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
Kifejtem akkor bővebben a hozzászólásom miértjét. Én is szeretem az autókat, sőt, imádom őket de így is rengeteg opció van a kocsink egyedibbé tételére. Ilyen apróságokat (mint a szóban forgó dolog) fölöslegesnek tartok. Az ilyen és ehhez hasonló dolgokat simán le lehet rp-zni pár sorral, nincs szükség, hogy még ez is hozza be még jobban a pénzt a szerverre. (Gyanítom, hogy a kettő közül legalább egy prémium pontba kerülne.)

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Ebben teljesen egyetértek veled. Én is hasonlóképpen látom. :)

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Már így is túl sok autó tuningolási lehetőség létezik. Egyáltalán nem látom értelmét. Ilyen kis semmi dolgot meg nem tesznek be akárki kedvéért a szerverre. Ettől van sokkal fontosabb dolog is, ami kilehetne találni. Ez nem egy életbe vágó téma.
Semmiképp nem támogatom!

Megyer

Barangoló
2019. 05. 11.
95
260
18
-
V4 karakter
salvatore.matteo.pedroso💜
Nem tudom, miért kell szanaszét szedni az ilyen ötleteket, és gazdáikat. Egyrészt, nem gondolom, hogy olyan bődületesen sok tuning opció lenne.
Másrészt, rp szerver... a kreativitásról szól. Rengeteg minden elfér egy ilyen helyen (persze bizonyos keretek között).
Én támogatom.

• Tetszik
Reactions: Exetamol