- 2019. 01. 10.
- 175
- 189
- 23
- V4 karakter
- Montero Pows
- LV karakter
- Erik D Harison
- V2 karakter
- Zafrani R Milborrow
V2-n bent van, mind a kerékdőlés és a felni átmérő is, bekerülhetne ide is
én is az ezt a réteget erősítem, ezért szeretném ezen a szerveren is látni, nagyon sokat dobna egy-két autó kinézetén.A szerveren lévő felnik elég egyhangúak lettek. Kb 3-4 használható van. Ez szerintem kicsit variálna a kocsikon. Szerintem simán elférne. Oké hogy nem ettől lesz a szerveren a HáCéErPé réteg boldog.. De viszont azoknak a játékosoknak akik szeretik az autókat.. Nagyon sokat adna. (Na ez már nem olyan kis réteg..)
Sziasztok. Még az új felnik bekerülését támogatnám is, de a kerékdőlés, és a felni átméretezés...Elképzeltem magamban, és nem akarnám látni.
Miaz a HáCéErPé ha szabadkérdezni?A szerveren lévő felnik elég egyhangúak lettek. Kb 3-4 használható van. Ez szerintem kicsit variálna a kocsikon. Szerintem simán elférne. Oké hogy nem ettől lesz a szerveren a HáCéErPé réteg boldog.. De viszont azoknak a játékosoknak akik szeretik az autókat.. Nagyon sokat adna. (Na ez már nem olyan kis réteg..)
Miert kell kifigurazni egy adott jatekos csoportot? Aki frakcioban rpzik az Hardcore RP-s, aki pedig autozik az Hardcore Driver, vagy hogy kell ezt elkepzelni? Legyszi ne...A szerveren lévő felnik elég egyhangúak lettek. Kb 3-4 használható van. Ez szerintem kicsit variálna a kocsikon. Szerintem simán elférne. Oké hogy nem ettől lesz a szerveren a HáCéErPé réteg boldog.. De viszont azoknak a játékosoknak akik szeretik az autókat.. Nagyon sokat adna. (Na ez már nem olyan kis réteg..)
Szerintem az a dolog ami feldobná a szerver színvonalát az az rp nem pedig a 390. tuning opció.véleményem szerint sok más dolog is lenne ami feldobná a szerver színvonalát.
Szia, szólj mikor kell nevetnija és hcrp szócskát használni 2020ban