Kéregetés büntetése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

milann2nel

ő na
2021. 04. 02.
174
650
V4 karakter
Gaio Harris
LV karakter
Kaleem Parks
Sziasztok! Nekem egy egyszerű de annál nagyszerűbb ötletem lenne, még pedig az hogy a kéregetésre szankciót kéne osztani. Elég uncsi már hogy bindelve vagy nem bindelve mondják neked hogy fiam rákos, leukémiás, beteg, szegény vagyok stb... Való életben is van persze ilyen, de hogy minden második ember oda jön kéregetni elég idegesítő és nem rp-s annyira szerintem. Szerintem ez olyan mint az "Üdv, eladó?"-zás.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
szevasz
figyu mondok kettő ismétlem two, tehát duae partes tök jó alternatív megoldást erre a kéregetés gondodra, ha idegesít téged
első: nemet mondasz nekik és faképnél hagyod őket
második: figyelmen kívül hagyod a virgonc kéregetőket és mész a dolgodra
ne akarjunk már mindenért szankciót a másiknak, ezzel csak annak a dolga lenne elrontva aki reálisan rpzik koldust, mert mindig lesz valaki a tíz milliós vagyonával, akinek szúrja a szemét és ki akar szúrni a másikkal
19ef214c8fd859c0e4a32549c69d2079.png

Szatmári

Barangoló
2020. 09. 03.
106
128
20
V4 karakter
Vanessa Collins
LV karakter
Zaid Lewis
Szia! Ez egy nagy hülyeség lenne ha unod már akkor hagyd figyelmen kívül vagy kerüld a négy sárkányt ilyen egyszerű?‍♂️

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Rengetegen kéregetnek, fuvart kérnek, eladni vagy venni akarnak valami szaftos kis dolgot. Nemes egyszerűséggel tojj egyet rájuk. Erre fejlesztettem ki a kéregető gátló funkciót. Bebindeled: "Szevasz, nem adok pénzt, nem viszlek el, nem érdekel semmi és nem adok el semmit".
Ezután azonnal veszi az adást és eltűz a fenébe. ??
Viszont én is azt mondom, hogy erre Aj-t nem kellene adni.

• Tetszik
Reactions: Njx, itay és Ryo

gutch

Újonc
Támogató
2019. 07. 18.
47
108
V4 karakter
-
LV karakter
Silas Boyd
A következő lépés a kereskedés heti limitálása lenne?
Szimplán nem kell velük foglalkozni egyrészt, másrészt így is elég korlátoltak az RP lehetőségek, mert már mindenre van egy szabálypont.

• Tetszik
Reactions: trpk

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Kerülni kell a Four Dragonst. Egyébként,ti is csináltátok ezt,rákkal kórház előtt [LV].

ezittanikoo

Barangoló
Támogató
2021. 03. 18.
101
190
LV karakter
Maxwell Cook
Szerintem össze keversz valakivel, de ez csak az én véleményem erről az egész dologról.
Jacob Ribs,nézd meg a nevem :D #zebramáj. Egyébként tényleg csak a Four Dragons-t kell kerülni,aztán nem lesz több kéregető.
Illetve, F8>bind 0 say Cső,nem adok pénzt.

milann2nel

ő na
2021. 04. 02.
174
650
V4 karakter
Gaio Harris
LV karakter
Kaleem Parks
Jacob Ribs,nézd meg a nevem :D #zebramáj. Egyébként tényleg csak a Four Dragons-t kell kerülni,aztán nem lesz több kéregető.
Nem nagyon kéregettünk, az hogy műtétet kértünk az nem számit annak szerintem:)

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
AJ-t azért szerintem nem kellene érte adni,maximum fegyház
Hogy jön ide egy teljesen OOC témához, AJ-hez, egy IC esemény a fegyház? Egyébként is, ha valaki kéreget az nem számít bűntettnek, de te betennéd fegyházba. OK!
Csak én érzem úgy, hogy azt sem tudod miket írsz ide le?
Egyébként is ha pikkelsz Jacobra, akkor ne itt kezd már el a vitát, mert nem vagyok rá kíváncsi és rajtam kívül senki más sem.

sinskoma

Zöldfülű
2019. 04. 27.
185
174
LV karakter
Randolph Marks
A jelenlegi Penal Code 8(04)-es szakasza szerint, aki adományt gyűjt (gondolom akkor a kéregetők is ide számítanak), azokra 10 ezertől legfeljebb 30 ezer dollárig bírság szabható ki. Lényegében ez büntethető, a lehetőség meg van rá, csak élni kell vele (nyilván kell hozzá egy rendőr is, de tudsz hívni/bejelentést tenni).

• Imádom
Reactions: milann2nel

Paddy

JUICER - DUD
2019. 01. 16.
208
729
V4 karakter
Paddy O Ryder
LV karakter
Lilith Ryder
IC ügy nem? melyik szabálypontot sérti? miért tiltanád meg, hogy valaki hajléktalant RPzzen?

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
A jelenlegi Penal Code 8(04)-es szakasza szerint, aki adományt gyűjt (gondolom akkor a kéregetők is ide számítanak), azokra 10 ezertől legfeljebb 30 ezer dollárig bírság szabható ki. Lényegében ez büntethető, a lehetőség meg van rá, csak élni kell vele (nyilván kell hozzá egy rendőr is, de tudsz hívni/bejelentést tenni).
"adományt gyűjt" (csalás által nyert profit) - valid adománygyűjtéssel semmi probléma nincs.

Egyébként milliárdosként is lehet kéregetni, fel kell húzni egy szálat és azt bemesélni a civilek számára.. (pl. egy gyermekeknek épülő szemészeti klinika épül és a felszeretséghez gyűjtésre van szükség, mivel az állam ezt nem díjazza pénzügyi támogatással... blah-blah)
De az, ha valaki csak oda megy és "uram adan kis penzt?" - az meg elárulja mennyi esze van.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Nálunk IRL Tesco parkolóba is odajön a hajléktalan kéregetni. Szóval itt is vannak opciók, mint IRL...
1. Nem-et mondasz neki
2. Nem-et mondasz neki + elküldöd melegebb éghajlatra.
Meg is van oldva.

• Imádom
Reactions: milann2nel
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.