Itt van lehetőségetek feltenni különböző kérdéseket az akadémiával vagy a jelentkezéssel kapcsolatosan. - Próbálunk minnél hamarabb válaszolni minden kérdésre.
Szép napot!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az LMVPD és a SASD között mik a különbségek munkakör szempontjából? Illetve heti hány órás munkaidőre kell számítani? ((Ha lehet ilyen kérdezni, a duty idő hogy működik? Meg van szabva, hogy pl.: hétfő, szerda 16-18 óra között kell duty-ban lenni?))
Válaszát előre is köszönöm!
Szia, mielőtt jelentkezést írnál érdemes elolvasni ezt a topicot. (KATT)
Ha elolvastad, akkor kimásolod a jelentkezési lapnak a mintáját innen és beilleszted egy új témába, a "Válaszod helye" szöveg helyére pedig beírod a szerinted megfelelő választ a kérdésre/kérdésekre. Sok sikert!
Nincsenek ilyen követelményeink, látjuk ha valaki inaktív és nem képviseli a frakciót. Az akadémia ideje pedig változó szokott lenni. De sosem több mint egy hét.
Szeva, az lenne a kérdésem ,hogyha valaki már felvételt nyert és át is ment a patrol vizsgán, azaz Officer lett az ,hogy s miként tud ismént vissza lépni? Nem kirúgás miatt távoztam.
Szia, amennyiben a jelenlegi adminisztrációban benne van az akkori neved, akkor visszatudsz jönni, más esetben újra kell az egész tagfelvételt csinálnod.
Hello, ha a karakterem ic volt már börtönben, stb; akkor váltsak nevet és úgy jelentkezzek? Gondolkodtam a jelentkezésen, de az a baj szerintem nem lenne meg a névváltás a felvétel határidején belül. Ilyenkor mi a teendő?
Szia. Mindenképpen célszerű a váltás. Amennyiben pedig nincs meg a névváltásod a határidőn belül, attól független még megírhatod azzal a névvel a lapot.