Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Balázsnak hívnak.15 éves vagyok >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 13307 percem van jelenleg a szerveren. Tudom hogy nincs sok játszott percem,de kritérium megvan és innetől már csak fel felé lehet menni.>>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata az,hogy a kisebb PM-ekre válaszoljón pl. Hol található a városháza vagy mivel lehet megnyitni a térképet. Ha játékosnak FA/SA-ra van szüksége akkor helper chaten szóljon FA/SA-ának,hogy xy keress. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni,mivel a szereveren az egyik legfonotasabb feladat az ővüké az Adminok után.Eléggé rátermetnek tartom magam,hogy ezzel a feladattal is megbírkozzak ilyen kevés perccel is.Sok embertől hallottam hogy ez egy elég nehéz,de közbe elég egyszerű feladat is és ezért szeretnék SGH lenni.Meg azért SGH lenni, mivel szeretek segíteni a kezdő játékosokon meg a haladó játékosokon akik nem rég tért vissza a szerverre. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért vagyok szerintem alkalmas erre a szerepre,mivel eléggé terhelhető nem kell a számba rágni első megértem amit mondanak. Figyelmes vagyok néha túlságosan is nem szeretek a részletek felett át siklani sehol se.Maximalista vagyok szeretek magamból a maxmimumot kihozni. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< napi 8-10 órát >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/ekHrBdk >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/Ys8pxvX >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitívumok:terhelhető,figyelmes,maximalista
Negatívumok:Esetenként önfejű,Kommunikatív,Pesszimista
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék Adminisztrátor lenni. Ha már elértem az S.G.H.-át akkor már megprobálkoznék egy adminnal is. Adminként több lehetőségem van az emberek segítésére. Adminként több lehetőségem van többet megtudni a szerverről. Mivel van pár admin ismerősőm/barátom így sikerült megtanulnom pár dolgot és én is kedvet kaptam az adminkodáshoz. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Úgy magyaráznám el a kezdő játkosnak,hogy ez egy olyan szerver,ahol úgy kell viselkednek és gondolkodnod,mint a való életben,mivel ez a való életre alapszik vannak szabályok amiket köteles vagy betartani ha nem tartod be szankciót kaphatsz érte. Munkát kell fel venned a városházán amit f11-el találsz a térképen,majd ott felveszed a muknát és elmész a munkahelyre,ahol pénzt tudsz keresni. F1-es panelba sok oktató videót találhatsz,ami nagy segítség lehet kezdő játékosok számára. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia ha van rólad bizonyítékod hogy bug miatt tört össze a gépjárműved,akkor keress fel minimum 1-es adminisztrátor ő tud ebben neked segíteni.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Szia amennyibe éhen vagy szomjan haltál és megtörtént az átadas akkor persze,akkor keress fel minimum 1-es adminisztrátor ő tud ebben neked segíteni.
Ha megölték vagy nem történt semmi féle átadás akkor az teljes mértékben IC ügy
>>
Utoljára szerkesztve: