Kenny Force jelentkezése!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KennyV3

Újonc
2022. 12. 05.
16
43
Debrecen city
V4 karakter
Kenny Force

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Kenny, Kenny Force>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 13500>>
Mi az SGH feladata?

<< A játékosok segítése, pm formájában.>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< Szeretnék segíteni a játékosokon. ó>>
Miért pont téged válasszunk?

<< Sokat vagyok fent a szerveren, rp-zek egy pár éve, és nem vagyok elszálva magamtól.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Napi 2.3 órát.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< Bannolva nem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Voltam igen, kisebb *bambulások miatt* >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Kezdem a negatívval: Rágom a körmöm, nincs időérzékem, lusta vagyok. Aztán a jó: Ha szeretek valamit élvezettel és kitartással csinálom, szeretek segíteni másoknak/másokon, figyelek a saját környezetmre és a körülöttem lévőkre. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Nem >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Az első és a legfontosabb,hogy vannak szabályok, olvasd el a salyát és mások játékélménye érdekében. A látható és láthatatlan cselekvéseket is jelezni kell. Ez a szerver olyan mint a való élet, egy idő után lehetsz rendőr vagy maffiózó is. Folyamatos tanulás és szórakozás építi fel a karaktered fejlődését. De bővebb iinfóért keresd a szabályzatot, és nézz egy-két videót róla :D>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Közlöm vele hogy az nem az én feladatom, és csak úgy nem adogatjuk őket. Ha szüksége van rá >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia, keress fel egy Admint! >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia, keress fel egy admint, és egy fokkal fogalmazz szebben. Sem én sem az adminok nem tehetünk arról ami történt. >>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.