Kenneth Walter Jelentkezése a CAMB-taxi körébe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

akamu13

Újonc
2019. 02. 24.
8
10
LV karakter
Adam Fienessi
[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT]

53100486-306729613369747-8983811993878134784-n.png

CambTaxi Jelentkezési lap

IC rész

Jelentkező teljes neve:

< Kenneth Walter >

Jelentkező születési helye, ideje:

< 1985.02.13. >

Jelentkező édesanyjának leánykori neve:

< Sofia Gerald >

Jelentkező telefonszáma:

< 38761120156148 >

Jelentkező lakcíme:

< Los Santos Fridirg street 36. >

Milyen engedélyekkel rendelkezik?

< Vezetői engedéllyel >

Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?

< igen van lassan 12éve vagyok taxis a városban. >

Csatolja szakmai önéletrajzát (5-10 mondat):

< Nevem:Kenneth Walter

Született:1985.02.13. jelenleg 34éves vagyok. Természetesen rendelkezek vezetői engedéllyel. Spórolós ember vagyok imádok autókázni illetve az utasokkal beszélgetni. Könnyen alkalmaszkodó, beilleszkedő,barátkozó személyiség vagyok. 12 éve vagyok a taxis szakmában édesapám is ez volt taxi sofőr. Megfelelő anyagi hátterem van. A feleségemmel most váltunk el nemrég, emiatt nem döltem annyira össze. Folytatom a munkát élem az életem. Az előző munkahelyemen nagyon minimális volt>

OOC rész

Teljes neved:

< Bata Ádám >

Hány éves vagy?

< 13,5 >

Játszott perceid száma:

< 8000perc >

Miért vagy te különböző a többi jelentkezőtől?

< Szerintem semmiben! Szeretem az embereket,illetve a társaságot. Könnyen alkalmaszkodok, gyorsan,logikusan jár az agyam. Szeretnék egy taxi vállalat tagja lenni illetve taxizgatni. >

Szabályzatunkat elolvastad-e és elfogadod-e?

< Természetesen elolvastam illetve elfogadom >

Mesélj magadról pár mondatban (5-10 mondat):

< Hajdúszoboszlón lakok. Sajnos csak napi 2-3órárt tudnák szerveren fent lenni. Számomra a tanulás illetve a családom és a kutyám fontosabb ezért a játék csak a 4. fő időtöltésem. Nagyon szeretek mint irtam ismerkedni illetve autókázni. Számomra kezdésképpen megefelő lenn egy ilyen frakcióban kezdeni a szervert. Szeretek ismerkedni illetve nem vagyok tiszteletnem. Betartok minden szabályt. Ennyi lenne az én bemutatkozásom itt kevés de beszélni könnyebben tudok mint irni. :) Számomra fontos lenne hogy bekerüljek mert imádok taxizni.
>

[/CENTER]
Jelentkező aláírása:

Kenneth Walter​

akamu13

Újonc
2019. 02. 24.
8
10
LV karakter
Adam Fienessi
elnézést szeretnék kérni vezetőség felé későn vettem észre hogy nem ide kell.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.