Kenneth Wallace --> Davey Jayden, Davey Frederick, Davey Jonathan [Padre]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Kenneth Wallace

Panaszra tett személy InGame neve:
Davey Jayden, Davey Frederick, Davey Jonathan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Buggoltatás, Bug kihasználás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/a/187ou3a

Megjegyzés:
Sziasztok!
Szerelőtelepen figyelmes lettem a fent említett személyekre, mikor a verseny motorukkal 150 km/h sebesség felett átgázolnak a falon. Hátul a nagy emelővel felszerelt boxban kihajtanak a falon keresztül, majd a bejáratnál lévő falnál újra átbuggolnak.
Érdekes idő eltöltés..

Utoljára szerkesztve:

geroczki

Újonc
2019. 01. 10.
15
13
V4 karakter
Ajahni Abbas
LV karakter
Adam T Sylard
Szervusztok!

IG Név: Davey Jayden
Az eset motorral történt

A Bug a BMS -nél történt, amit a képen jól láthatunk!
A Bug csak BMS területén működött, máshol nem.

A Bug kihasználás szerintem kicsit mást jelent, mert mi NEM HASZNÁLTUK KI A BUGOT, tehát nekünk a bug által nem lett jobb, ez által NEM HASZNÁLTUK KI.

Azért szerintem inkább Adminnak kellett volna szólni, mint hogy OOC azt írd: " megmutatod lassan? "
Valamifelől igazad van, kellett a bizonyíték, de hát na!

Szerintem ha bugot használunk ki azzal MI JÓL JÁRUNK, de itt csak 1 szimpla bugról van szó, ami egyszer működött!
Én nem tudom hogy lett ez összehozva, de ha lehet Teamspeak 3 -on is végig dumálhatjuk, normális emberek módjára! ( Csak egy panasztételről volt szó, tehát aki panaszt tett én arra egyáltalán nem haragszom, végezte a dolgát EZ EGy BUG!
Deh tényleg, elnem tudom képzelni hogy törént ez, mert az én szemszögembe kicsikét felgurigáztunk a falra, majd * teleportálás * tehát a falon átfolyás megtörtént, nem tagadom! Másnapra a bug ELTŰNT..

Én részemről, ennyit tudok mondani!

Utoljára szerkesztve:

Collusion

savesta
2019. 01. 19.
36
31
20
V4 karakter
Otto Joz
LV karakter
Frank Ribs
Sziasztok!

Én mint részvett, ugyan azt tudom mondani mint a felettem lévő. Szerintem se volt akkora bug kihasználás, mivel nem lett tőle senkinek jobb. Másnapra teljesen eltűnt a Bug. Nálam például nem jelentkezett a bug, én egyedül nem mentem át a falon.

Én részemről, ennyit tudok mondani

Utoljára szerkesztve:
2019. 01. 19.
14
4
V4 karakter
Davej Jonathan
Sziasztok
Davey Jonathan vagyok

Ez a BUG nekem kezdődött mikor a vontatós behúzta a kocsim és nekem nem volt ott a kocsim. Kiléptem felléptem már ott volt. megcsinálták a kocsit és el akartam menni mikor véletlen ugrottam és bele mentem a falba. De sehol máshol nem működik csak a BMS nél szerintem ez nem Bug kihasználás csak szimplán bug nem jártam vele jól mert most miért lenne ez jó. Én nem akartam ezt és nem használtam ki csak teszteltem hogy milyen.

Ma már fent voltam nem volt semmi bug. De ha kevés az információ akkor TS 3-on tudunk beszélni

Igazándiból a bug az nem az én hibám. BUG kihasználás nem volt.

Én részemről ennyi

Utoljára szerkesztve:

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
Sziasztok!

Az eset láttán írtam több adminnak, de sajnos nem ért rá egy jó darabig senki. Percek múlva hozzám teleportált egy admin, de sajnos addigra már nem voltatok fent, így nem tudtuk az ügyet a helyszínen megbeszélni. Azt a bugot nem csak "teszteltétek", hiszen 10 percen keresztül csak köröztetek. Bejáratnál át a falon, hátul a box falánál ki, hátsó parkolót megkerülve újra a bejáraton be és így tovább. Hárman voltatok egy motorral, azaz állandóan váltogattátok egymást, gondolom jó FUN lehetett teleportálgatni egy motorral 150km/h-val jobbra-balra.
Helyszínen akartam veletek megbeszélni az ügyet, de ahogy már említettem nem voltatok fent, így a PK-hoz kellett fordulnom.

2019. 01. 19.
14
4
V4 karakter
Davej Jonathan
Hali 3-unk nevébe beszélnék holnap 4 től bármikor tudunk jönni és igen meg akarjuk TS en beszélni.

köszönjük a lehetőséget

chain

Barangoló
2019. 01. 10.
107
105
23
Ausztria
LV karakter
Darnell Miles
Vizsgára készülök, nem tudom mennyire fogok tudni ráérni, de megpróbálok fent lenni 16:00kor.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.