- 2019. 08. 30.
- 11
- 0
- V4 karakter
- Isaac_G_Escobar
- V2 karakter
- Kenneth Woelders.
I. PARAGRAFUS
OOC rész
[#1] Mi a neved?
~ Zalánnak hívnak. ~
[#2] Hány éves vagy?
~ Jelenleg 14 éves vagyok~
[#3] Játszott perceid száma?
~ Jelenleg 8366 játszott perccel rendelkezem. ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben? UCP képpel válaszolj!
~ Nem, szerencsére sosem jártam adminjail-be, sajnos a V2 szerverén lévő UCP-be, valami oknál fogva, nem enged belépni. ~
[#4] Voltál-e már Bannolva? UCP képpel válaszolj!
~ Nem, egyszer sem voltam bannolva, a SeeMTA V2 szerverről, sajnos, nem enged belépni a V2-es UCP-be valami oknál fogva. ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Engem mindig is érdekelt, a NAV feladati köre, emiatt mindig is "megcsodálom" amikor meglátok pár NAV-ban lévő embert, és ezt azért teszem, mert mindig látok benne valami kihívást, és én is meg szeretném próbálni ezt a kihívást megoldani, "legyőzni." ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Kitartásom megvan, minden esetbe próbálom a maximumot kihozni, a feladatomból, ha kérnek valamit és van időm, megcsinálom, nagyon szívesen. ~
[#6] Voltál már Rendvédelmis frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben?
~ A SeeMTA szervereken még nem voltam semmi féle rendvédelmi frakcióban. ~
[#6] Mennyit tudnál fent lenni egy nap? ( hétköznap-hétvégén )
~ Hétköznap KB: 3-6 órát tudnék a frakció javára fordítani, ennyi időt tudok egy nap a szerveren tölteni, de ezt mind a csapat javára szánnám, hétvégén, azt eddig leírtak dupláját is tudnám teljesíteni, ha nem akad más dolgom. ~
[#7] Mesélj magadról pár szóban! ( tulajdonságaid, miben vagy jó/rossz stb.. )
~ Zalánnak hívnak, szeretek játszani, legtöbbet MTA-val teszem ezt, és azon belül a SeeMTA szerverein, de e- mellet, nagyon szeretek sportolni, jelenleg akrobatikus kosárlabdázom. Segítek másoknak ha szükséges, nem lehet könnyen felhúzni, de ha ez sikerül, nem kímélek, ha hibázok elismerem, és elnézést kérek, sajnos van, amikor túl szókimondó vagyok, emiatt könnyen megbántok másokat, de ha ilyen történik szeretem megbeszélni, az adott emberrel, nem szeretem ha mások a hátam mögött beszélnek rólam, ha ezt megtudom, nagyon hirtelen felkapom a vizet, nagyon rövidkén ennyi lenne rólam. ~
II. PARAGRAFUS
IC rész
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
~ Kenneth D Livesoon ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos Kórház, 1992. 03. 27 ~
[#2] Érvényes személyi igazolványról és jogosítványról másolatot csatoljon!
~ Természetes, itt van a két másolat: https://imgur.com/a/E0FUYvU ! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal feladata?
~ Egészben a központi költségvetés, a Nyugdíjbiztosítási Alap, az Egészségbiztosítási Alap vagy az elkülönített állami pénzalap javára teljesítendő kötelező befizetés , vámigazgatás, határellenőrzés , ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és Vámhivatal hatásköre?
~ Ez a San Fiero környékére hatása nagy mértékben , de e mellet a Los Santosi terülteken is végzi a megadott feladatot. ~
[#7] Előző munkahelyei?
~ Országos Mentőszolgálat ( OMSZ ) ~
[#7] Büntetett előéletű? Ha igen, miért?
~ Nincsen, semmiféle büntetés nem volt, szerencsére ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Elsőnek levillogtatom, ezt követően, mind ezt lejelenteném a rádión, elmondom, a nevem egységszámom, ezt követően a megállított gépjárműhöz lépek, majd bemutatkozok, elmondom a jelenlegi fokozatomat, nevemet, és hogy honnan "jöttem" Jelen esetben a Nemzeti Adó - vámhivataltól, elkérem a személyi igazolványát, jogosítványát , forgalmi engedélyét. Le ellenőrzöm az izzót, neont, eü dobozt, ha van eü doboz, és nincsen neon, tovább engedem, ha nincsen fokozott ellenőrzés, ha ez jelen van a városban, akkor a személyt is átvizsgálom, megmotozom, nyilván, női személyt, nem én fogom megtenni, hanem egy női kollégát megkérek rá, ha nincs nála semmi olyan tárgy, ami illegális, tovább engedem, amint befejezem az igazoltatást, lerádiózom. ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ A kitartásom miatt, a feladatokat maximális tudásom szerint végzem el, nem fogok vele direkt kapkodni, ha kapok egy feladatot elvégzem, nem kezdek el mást csinálni, ha az nem fontosabb, vagy magasabb pozícióban lévő személy nem kér meg valami más dologra, segítőkész vagyok, mindenben megpróbálok makulátlanul segíteni, annak a személynek is, akit nem annyira "szeretek". ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Többszöri felszólítás után, ha nem tesz eleget a felszólításnak, fenyegetőzik, esetleges fizikai támadás esetén önvédelem céljából, röviden tömören ezek azok a helyzetek , amikor használhatok kényszerítő eszközt. ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Neve: Kenneth D Livesoon, anyja neve: Amanda D Livesoon, gondviselő neve: Bryan D Livesoon, Születési helye, ideje: 1992. 03 .27, Los Santos kórház, Lakcíme : East Beach 8/D TANULMÁNYAI : 8 általános, főiskola ( rendészeti szak ), érettségi bizonyítvány, Egyetemi diploma . EDDIGI MUNKAHELYEK: Országos Mentőszolgálat. NYELV ISMERET: Angol nyelv, középfoki vizsgával. Los Santos környékén cseperedtem fel, közel a városhoz, de rengeteget jártunk ki, a nagyszüleimmel San Fierroba a tengerparthoz, rengeteket olvastam rendvédelmi történeteket, emiatt a legnagyobb állományi turnus tagja szerettem volna lenni, közeli ismerősök is végeztek hasonló munkát, csak manapság már nem szolgálnak, a Terrorelhárítási központba, szabad időmben, a sportot szoktam választani, ami a kosárlabda területén mozog. De rengeteget szoktam autókázni is, magamról összefoglalva egy kis bemutatót olvashattak.~
Utoljára szerkesztve: