Kenji West panasztétele egy Pénzügyőrre.

Levosz

Újonc
2019. 04. 05.
10
5
V4 karakter
Kenji West
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Kenji West >>

Panasztevő születési helye, ideje:
<< Los Santos, 1998.06.26 >>

Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-598-1865 >>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< - >>

Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< - >>

Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< AUDI RS6 - Rendszám: NAV 016 >>

Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< San Fierro, 2024.10.29. - 18:24 >>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<< Közúti baleset történt amiben a Seering melletti San Fierro körforgóban közúti balesetet szenvedtem egy szembejövő gyorshajtóval. A karambol után a károkozó fél nem kérdezve testi állapotomat a helyszínen levő NAV-os személyhez fordult, hogy lássa el sérüléseit. Ekkor láttam a helyszínen a NAV-os személyt aki egyáltalán nem foglalkozott a közúti balesettel és sérült személyeivel. Probléma nélkül ellátta a károkozó felet, nem kérdezve a kártérítésről, se a felelősség vállalásáról. A károkozó fél az ellátás után egy P90 fegyver mesterkönyvet kínált fel eladásra, amire a NAV-os személy érdeklődni is kezdett, miközben én próbáltam a kártérítésről vagy biztosítási információkról kérdezni a másik felet. Ekkor a Pénzügyőr továbbra sem vette figyelembe az esetet, majd megvásárolta a fegyverkönyvet $450.000-ért és elhajtott a helyszínről. Ez idő alatt a károsult fél (azaz Én), egyszer sem volt semmiféle információval megkérdezve. További esetben a közúti balesetből kártérítést elhalasztott félre is tenném panaszomat, hamár a Pénzügyőr jelenlétében történt az eset és nem járt el semmiféle formában abban a pillanatban. >>

Melléklet:
<< Fedélzeti kamera: https://streamable.com/d2t59q, https://streamable.com/1m9iyg
Telefonos kép a károkozó autójáról, háttérben a Pénzügyőrrel: >>

Aláírás:
<< Kenji West >>

Milka

🐂🍫
Támogató
2019. 01. 10.
390
532
Veszprém
V4 karakter
Derren Conrad
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály megkezdte.

Az ügy teljeskörű kivizsgálásáig szíves türelmét kérem!​

San Fierro, 2024.10.30.
Nil Marlon
Belső Ellenőrzési Osztály​

• Tetszik
Reactions: Peacet2y és wokee