Elutasítva Kendrick Richardo - TuTu

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Richardo52A

Újonc
2020. 11. 19.
22
5
LV karakter
Richardo Kendrick
zoldlogo.png

Neved:

< Kendrick Richardo >

A ban időpontja:

< 2020.12.21. >

A ban időtartama:

< végleges >

Neve, aki bannolt:

< TuTu >

A ban oka:

< ooc hazudás admin félrevezetése >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Heló azért szeretnék unbant kérni mert lagg miatt történt valószinleg az eset.

Karamboloztam egyet odakiabáltam aztán szépen nyugodtan hazamentem a garázsomhoz majd egyszercsak visszadobott a szerelőtelep elé körülöttem meg vagy 10rendőrautó. kérdeztem tőlük oc hogy ez most mi kinevettek vittek... hívtam tutut hogy nem tudom mi történt a 2rendőr pedig elkezdte kiforgatni a szavaimat tutu előtt hazugsággal vádoltak folyamatosan...

Egyáltalán semmi okom nem volt hazudni ooc. én kértem segítséget mert azt sem tudtam mi történt

2018óta játszom rendszeresen vásárlok prémiumpontot és folyamatosan színes rp-kkel játszom

az én helyzetemben a legnagyobb butaság lenne admint megvezetni vagy bármit tenni amivel bant kaphatok

minden nap legalább 3órát játszom az a minimum.. ez az életem része.

Még jeep wranglereket is vásároltam befektetés képpen.

eszem ágában sem volt kibannoltatni magamat főleg véglegesen.

Tutu szemszögét is teljesen megértem hogy azt hitte hazudok de sajnos nem videóztam a játékot nem tudtam bizonyítékot küldeni ezért azthitte hazudok .

sajnálom hogy így alakult soha nem tennék ilyet pedig és soha nem is tettem

Köszönöm hogy elolvastad a kérelmem.a két rendőr neve Casemiro Deyes és Aria Madsem :
>

TuTu

Modern Verne
Very Important Person
2019. 01. 10.
1 201
2 055
LV karakter
Lexia Vasilievich
Szia,
Ami után elmagyaráztam neked PM-ben hogy olyan nincs hogy a map egyik feléből a másikba teleportálsz mert laggolsz, azért hívtál ki mert nem voltál hajlandó folytatni az RP-t. Ezek után a két PD-s leírta pontosan mi is történt, valamint egy videót is csatolt mellé ami alátámasztotta az ő szemszögüket. Mellesleg az ügy alatt tanúsított OOC viselkedésed se segített a dolgon. Nem adok erre UB-t.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.