Elutasítva Kendrick R Oakwood -> Beni

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BenceFX

Újonc
2019. 09. 03.
9
6
24
V4 karakter
Anthony Lucchese
LV karakter
Kendrick R Oakwood
zoldlogo.png

Neved:
< Kendrick R Oakwood >

A ban időpontja:
< 2018-09-23 12:40:18 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Beni >

A ban oka:
< Adminszidás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok.Azért szeretném,ha a kitiltásomat eltávolítanák a felhasználói fiókomról,hogy az érettebb barátimmal játszhassak eme remek szerveren, mivel egyre több ismerős alak kezdi el,akiknek sokat köszönhetek, mivel sok jóra megtanítottak engem RolePlay terén, ezért szerintem jobban megtudnám állni a helyemet a játékszerveren. Szeretnék elnézést kérni az adminisztrátortól,hogy erkölcsileg alulmaradottan viselkedtem vele szemben és trágár,obszcén szavakat felhasználva a privát üzenetben szidalmaztam a remek személyét,amikor az Én személyem volt a hibás abban a szituációban, mely a kitiltás előtt megtörtént.Úgy vélem,hogy sokkal jobban tudok már rpzni ,illetve jobban tudom megfékezni magamat, ha ideges vagyok, ezáltal kérnék egy utolsó esélyt a vezetőségtől vagy esetleg az illetékestől aki ezt az unban kérelmet elolvassa, melyet mélyről írtam, hisz szeretnék újra játszani ezen a fejlett szerveren.Kipróbáltam már másik szervereket is,de nem fogtak meg annyira,mint ez, illetve mivel már itt van olyan ismerettségem, akikkel nagyon jó rp szituációkat tudnék létrehozni, illetve már felelősségteljesebben tudnék velük gondolkodni.Amennyiben fennáll az az opció,hogy a kitiltás eltávolításával esetleg adminisztrátori börtönt kapnék elfogadom és köszönöm szépen,ha ezt a szöveget elolvasta az illetékes. Legyen szép napotok, üdv: Bence. >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.