Elutasítva Kendrick R Oakwood --> Beni

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BenceFX

Újonc
2019. 09. 03.
9
6
24
V4 karakter
Anthony Lucchese
LV karakter
Kendrick R Oakwood
zoldlogo.png

Neved:
< Kendrick R Oakwood >

A ban időpontja:
< 2018-09-23 12:40:18 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Beni >

A ban oka:
< Adminszidás >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok! Hol is kezdjem... rettentően sajnálom,hogy ezt tettem és ha tehetném visszamennék az időbe és egy atyai pofont levágnék magamnak,hogy mekkora ostobaságot csinálok.Ekkor még nem gondoltam bele,hogy ezt a szervert komolyan szeretném venni és azt,hogy meg fogom bánni azt,amit éppen cselekszek. Minden héten nézem azokat a videókat,ahol játszanak ezen a szerveren illetve rengeteg ismerősöm kezdi el ezt a szervert. Próbáltam megtalálni a helyemet másik szervereken, de sajnos nem sikerült. Ha nem is kapom meg az unbannomat szerintem ez egy durva tanulópénz volt arra,hogy minden cselekedetemnek van súlya és minden árat követel. Emellett úgy gondolom,hogy a szerveren kapott jailjeim között van eltelt idő, nyilván a játszott percekhez viszonyítva a jailek rosszak és jogerősek, ezt nem tagadom. Amikor ez történt nem szándékosan és hidegvérrel, hanem hirtelen felindulásból történt. Nem azt mondom,hogy ez legyen mentségemre,mivel ritka nagy butaság volt így bánni egy embertársammal. Kérem arra a bíráló admint,hogy egyetlen de tényleg egyetlen egy utolsó esélyt kaphassak arra,hogy bizonyítsam azt,hogy nem vagyok rossz ember és tudom hozni azt a színvonalat amit a szerver megkövetel ahhoz,hogy játszhassak rajta. Van egy olyan véleményem is,hogy az emberek hibáznak és ha hibáznak a hibákat fel kell vállalni. Bárki olvassa ezt a témát köszönöm,hogy teszi és bevallom,hogy nem kellett volna,de ami megtörtént már nem tudom visszafordítani. Könyörgöm,hogy egyszer essen meg a szíve, csak kezdhessem újból a szervert az ismerőseimmel értelmes keretek között. Végszóként összefoglalván szerintem nem is durva dologgal sértettem meg az admint, ha TeamSpeak beszélgetésre sor kerül fogom említeni,de mivel a fórum szabályzata nem engedi az efféle megnyilvánulást így itt nem. Köszönöm,hogy időt és energiát szántál arra,hogy elolvasd ezt az unban kérelmet. Legyen gyönyörű és szép napod. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.