Kendrick Nash -> Don Donatello [Korton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

RobiHUN

Aktív fórumozó
Támogató
2021. 04. 20.
288
184
20
V4 karakter
Diego Bosco
LV karakter
Mauro Smith
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kendrick Nash

Panaszra tett személy InGame neve:
Don Donatello

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helló! 08.28.-án IC kitettem egy hirdetést miszerint farmot szeretnék bérelni. Még aznap kaptam is egy sms-t, hogy a srácnak lenne kiadó farmja számomra. SMS-ben megegyeztünk, megbeszéltünk egy találkozási helyet ahol felvettem a srácot, majd elmentünk az általam kiválasztott farmhoz. Megbeszéltük, hogy előre fogok fizetni két heti bérlés árát, azaz 240 ezer $-t amit meg is tettem a helyszínen. Megtörtént a kibérlés, farmba való beírás, stb. A bérlet szeptember 11.-ig szólt volna. Felvettük egymással discordon is a kapcsolatot, hogyha bárkinek bármi gondja/kérése lenne, akkor akár ott is el tudjuk érni egymást. Tegnap ráírtam discordon a srácra, hogy lassan lejár a farm és meg fogja majd tudni hosszabbítani, azonban ezt nem tette. Sem IC sem pedig OOC nem kaptam választ. Mellesleg a srácot napok óta nem láttam elérhetőnek discordon. Mai nap nemrégiben mentem volna gondozni a farmot, akkor vettem észre hogy a bérlet lejárt.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
, , https://pastebin.com/hgDAJDyR

Megjegyzés:
Nem feltétlen célom, hogy az illető szankcióban részesüljün, szeretnék valamiféle kártérítést kapni a történtek miatt.

Korton

Zöldfülű
SzerverAdmin
v4
2021. 06. 04.
187
385
Kovászna
V4 karakter
Damian Bell
LV karakter
Matthew Johnson
Don Donatello jelenleg is kitiltás alatt van. Panasz jogos!

SzuperAdmintól igényelhetsz vissza 250.000$ erre panaszkönyvre hivatkozva .

• Tetszik
Reactions: RobiHUN
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.