- 2021. 04. 20.
- 288
- 184
- 20
- V4 karakter
- Diego Bosco
- LV karakter
- Mauro Smith
Panasztevő InGame neve:
► Kendrick Nash ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Don Donatello ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helló! 08.28.-án IC kitettem egy hirdetést miszerint farmot szeretnék bérelni. Még aznap kaptam is egy sms-t, hogy a srácnak lenne kiadó farmja számomra. SMS-ben megegyeztünk, megbeszéltünk egy találkozási helyet ahol felvettem a srácot, majd elmentünk az általam kiválasztott farmhoz. Megbeszéltük, hogy előre fogok fizetni két heti bérlés árát, azaz 240 ezer $-t amit meg is tettem a helyszínen. Megtörtént a kibérlés, farmba való beírás, stb. A bérlet szeptember 11.-ig szólt volna. Felvettük egymással discordon is a kapcsolatot, hogyha bárkinek bármi gondja/kérése lenne, akkor akár ott is el tudjuk érni egymást. Tegnap ráírtam discordon a srácra, hogy lassan lejár a farm és meg fogja majd tudni hosszabbítani, azonban ezt nem tette. Sem IC sem pedig OOC nem kaptam választ. Mellesleg a srácot napok óta nem láttam elérhetőnek discordon. Mai nap nemrégiben mentem volna gondozni a farmot, akkor vettem észre hogy a bérlet lejárt. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► , , https://pastebin.com/hgDAJDyR ◄
Megjegyzés:
► Nem feltétlen célom, hogy az illető szankcióban részesüljün, szeretnék valamiféle kártérítést kapni a történtek miatt. ◄