- 2019. 01. 10.
- 94
- 55
- 26
- V4 karakter
- Kendrick G Wright
- LV karakter
- Kendrick G Wright
- V2 karakter
- Kendrick Wright
Neved:
< Kendrick G Wright (Zozi) >
A ban időpontja:
< 2019.04.16 23:23 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Shifty >
A ban oka:
< Adminisztrátori munka elrontása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Először is, sajnálom hogy nem tudtam megfelelni az adminisztrátori elvárásoknak,én tényleg mindent beleadtam amit csak tudtam,mindig a lehető legjobbat akartam kihozni egyes szituációkból,próbáltam kerülni a konfliktus és a lehető legjobban próbáltam mindent csinálni. A pontos indokot nem tudom hogy miért is lettem kirakva,de biztos olyan csináltam vagy úgy csináltam ahogy nem kellett volna,sajnálom hogy nem tudtam megfelelni az elvárásoknak. Szeretnék a szerveren továbbra is játszani mint egy játékos. Köszönöm hogy elolvastad. >
< Kendrick G Wright (Zozi) >
A ban időpontja:
< 2019.04.16 23:23 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Shifty >
A ban oka:
< Adminisztrátori munka elrontása >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Először is, sajnálom hogy nem tudtam megfelelni az adminisztrátori elvárásoknak,én tényleg mindent beleadtam amit csak tudtam,mindig a lehető legjobbat akartam kihozni egyes szituációkból,próbáltam kerülni a konfliktus és a lehető legjobban próbáltam mindent csinálni. A pontos indokot nem tudom hogy miért is lettem kirakva,de biztos olyan csináltam vagy úgy csináltam ahogy nem kellett volna,sajnálom hogy nem tudtam megfelelni az elvárásoknak. Szeretnék a szerveren továbbra is játszani mint egy játékos. Köszönöm hogy elolvastad. >