Kemeron Werner ---> Steve [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
zoldlogo.png

Neved:
< Kemeron Werner >

A ban időpontja:
< 2018-05-11 19:19:05 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Steve >

A ban oka:
< Admin ügy semmibe vétele, adminal szembeni tiszteletlenség. Pihenj egy kicsit. Majd ez átlett írva erre: Admin ügy semmibe vétele, adminal szembeni tiszteletlenség, vagyon átruházás. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos amennyire emlékszek a dologra, mindennel egyet értek a ban indokkal de egy dolgot nem, mégpedig a vagyon átruházást, hiszen a játékba össz-vissz 150 percem van, inkább mindig csak sima V3-on játszottam, nemértem miért lett átírva hiszen soha semmi vagyonom sem volt LV-n. Néha egyedül feljártam postázni és elkaszinóztam a pénzem, minden tiszteletem Steve-é, bár tudom hogy ő már nem admin, elnézést kérek a tettemért, de nemérdemlek örök bant hiszen nemkövettem el semmi vagyonátruházás féle dolgot, hát hogy a fenébe követhettem volna el amikor alig van 2 órám a játékba, ez kicsit nevetséges. Ha lehetséges hajlandó lennék TS3-ra is felmenni megbeszélni ezt az egészet, persze ha szükség van rá vagy esetleg AJ-t ülni. Előre is köszönöm hogy átolvastad/átolvastátok az UB kérelmemet, mindenkinek szép napot/estét. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.