Kemeron Onfroy ---> Jesse McGregor [Soap]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan

logo.png

Panasztevő InGame neve:
Kemeron Onfroy

Panaszra tett személy InGame neve:
Jesse McGregor

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Verekedés közbeni gyógyszerbevétel, pont mielőtt animba esett volna. (Sárga hp jelzés)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
mta-screen-2019-04-11-19-02-54.png

Megjegyzés:
A kép magáért beszél. Illetve ezután még engem animba ütött, úgy hogy onnantól már nem is folytattam a verekedést, mivel ez sehogysem szabályos, hogy eközben gyógyszert vesz be. U.I.: Ha nem látszódna a képen a chat, itt a link a képhez: https://i.postimg.cc/sxG4vnNY/mta-screen-2019-04-11-19-02-54.png

• Hűha
Reactions: karacsi

Soap

A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Sziasztok! Én fogom bírálni a panaszt, várom Jesse_McGregor válaszát 24 órán belül!

Oliver223

Újonc
2019. 03. 02.
19
54
Pécs
www.youtube.com
V4 karakter
Jesse McGregor
Sziasztok! Először is nem verekedés közben vettem be a gyógszert! Úgy volt ,hogy verekedtünk majd abba ,hagytam tény kevés volt már a HP-m és beültem az Evo-ba majd bevettem a gyógyszert a kocsiban! Egyébként irtad te is OOC ,hogy GG és miért veszem be a gyógyszert verekedés közben? És én válaszoltam neked ,hogy a kocsiban vettem be és utána te IC elkezdtél arcoskodni ,majd én nem hagytam ,pedig már elakartunk menni! Rád volt fogva egyébként egy TEC-9 majd lenyugodtál és IC ismét elkezdtél arcoskodni nem értem miért amikor meglettél fenyegetve fegyverrel nem hiszem ,hogy ilyen bátor lennél! Köszönöm!

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Hát az arcoskodást semmiképp sem én kezdtem, mivel IC te kezdtél olyan szöveget mondani nekem ami rasszizmushoz vezethető és akkor ebből alakult ki az a verekedés.

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Szerintem teljesen mindegy, hogy IC mi miatt tört ki a balhé a PK nem erről szól. Viszont Jesse te neked van e valami bizonyítékot, hogy autóba vetted be a gyógyszert? Mert a képen nem egyértelmű. Kép lenne a legjobb de a ha mindenkötél szakad az aznapi logodból is ki lehet deríteni.

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Korrekt leszek, tényleg beszállt a kocsiba, de azt hogy ott vette-e be a gyógyszert azt már nemtudom. De szerintem ez ígyse korrekt hogy gyógyszerezik valaki, meg kaszinó előtt dupla tec9-t vesztek elő és társai, részemről semmi egyébbel nincs bajom, csak azzal a gyógyszerrel, hogy te ezen a téren nemvoltál korrekt.

Soap

2019. 01. 10.
169
561
24
Magyarország
V4 karakter
Mladen Dzajic
V2 karakter
Kaplár József
Rendben van! Ettől függetlenül, hogy autóba ült e vagy sem vagy, hogy ott vette e be a gyógyszer vagy sem ugyanúgy rp közbe volt és a bevétel után folytatta az rp-t így Jesse_McGregor -t 300 perces 1-es tipusú adminjailal jutalmazom RP (verekedés)közbeni gyógyszerezés miatt. Helyezem a kiosztandó büntetések közé, megkérnék egy szerver admint, hogy ossza ki a büntetést! Köszönöm!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.