Nem értem, mi nektek a szádnékos fun, az hogy belverek egyet az emberbe véletlen, mivel ittam... és le OOC-zom akkor miért kell ügyet csinálni? Az a bajotok nektek hogy HCRP megy 0-24 es ha valaki esetleg kilog a sorbol, mint például én, és nem veszi ugy/ annyira komolyan az rpt hogy minden 10. mondata /ame -/do-/me legyen. Attól még hogy ilyen skin veszek fel nem kell mindenbe belekötni, szerintem. Gondolom elég rossz napotok volt ma, vagy nem értem egyszer nem kerültünk összetűzésbe, de ti már felvagytok háborodva, ha valaki megüt( leOOC-ztam) vagy szimplán az a gondotok amit fentiekben említettem.. Az meg a másik, hogy ha rózsával a kezemben szertek mászkálni akkor azzal mászkálok. Ne akarjátok már megmondani mit, hogy RP-zek vagy mit hogy alakítsak( sok ember napját igen is feldobjuk ezekkel meg magunknak is kedvet csinálunk, nem nektek van Kedves UnU, és kedves Keith, ha nem tetszik menj el mellette, nem kötelező nézni..
).. Csak mert idejön a hírhedt "nagynevű" UnU és kioktat mindenkit, nem azt mondja hogy mit-hogy kéne hanem azt, hogy neki ez nem jön be amit én csinálok és mekkora fasz vagyok hogy én így merek Rp-zni.(nem mondta ki konkrétan) Már elnézést, de nem azért vagyunk a szerveren hogy azt alakitsuk amit akaruk a szerverszabályzat keretein belül? (leszögezem nem volt még ebből bajom, mivel olyan keretek között oldom meg ezeket hogy ne legyen szabály ellenes. ha meg koravén embert rpzek csk nincs beleírva a történetebe, akkor én már rosszul irtam meg a karaktertörénetemet) Azzal mert a barátaimmal mi így élvezzük a játékot, hozzáteszem nem Nonozunk.