Keith Grier - Esposito D Leo [Trinton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

seven trumpets

Dirty Deeds Done Dirt Cheap
2019. 09. 11.
492
3 736
V4 karakter
Omiros Pavlas
LV karakter
Landry Armstrong
zoldlogo.png

Neved:
< Keith Grier >

Panaszra tett játékos neve:
< Esposito D Leo >

Panasz oka:
< Szándékos fun négysárkány előtt, szürreális karaktervezetés. >

Bizonyíték: ( Kép, Videó, Log ):
< https://streamable.com/u7jpxi >

Megjegyzés:

<
18e266d7f30c5bc6f0c3a323a019d739.png

bf77cafe846366dde3233a72957e9843.png

@aloe vera kérésére >

trinton

bejön a mili
SzerverAdmin
LV
2020. 07. 21.
948
3 141
LV karakter
chase.conway
Csőő.

A panaszt én fogom bírálni, várom az érintett fél válaszát, 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: aloevera

vezeruralkodo

Barangoló
2019. 05. 19.
99
266
Tatabanya es kornyeke vedve van
V4 karakter
Denis floyd
LV karakter
Raphael al gelato
Nem értem, mi nektek a szádnékos fun, az hogy belverek egyet az emberbe véletlen, mivel ittam... és le OOC-zom akkor miért kell ügyet csinálni? Az a bajotok nektek hogy HCRP megy 0-24 es ha valaki esetleg kilog a sorbol, mint például én, és nem veszi ugy/ annyira komolyan az rpt hogy minden 10. mondata /ame -/do-/me legyen. Attól még hogy ilyen skin veszek fel nem kell mindenbe belekötni, szerintem. Gondolom elég rossz napotok volt ma, vagy nem értem egyszer nem kerültünk összetűzésbe, de ti már felvagytok háborodva, ha valaki megüt( leOOC-ztam) vagy szimplán az a gondotok amit fentiekben említettem.. Az meg a másik, hogy ha rózsával a kezemben szertek mászkálni akkor azzal mászkálok. Ne akarjátok már megmondani mit, hogy RP-zek vagy mit hogy alakítsak( sok ember napját igen is feldobjuk ezekkel meg magunknak is kedvet csinálunk, nem nektek van Kedves UnU, és kedves Keith, ha nem tetszik menj el mellette, nem kötelező nézni..:) ).. Csak mert idejön a hírhedt "nagynevű" UnU és kioktat mindenkit, nem azt mondja hogy mit-hogy kéne hanem azt, hogy neki ez nem jön be amit én csinálok és mekkora fasz vagyok hogy én így merek Rp-zni.(nem mondta ki konkrétan) Már elnézést, de nem azért vagyunk a szerveren hogy azt alakitsuk amit akaruk a szerverszabályzat keretein belül? (leszögezem nem volt még ebből bajom, mivel olyan keretek között oldom meg ezeket hogy ne legyen szabály ellenes. ha meg koravén embert rpzek csk nincs beleírva a történetebe, akkor én már rosszul irtam meg a karaktertörénetemet) Azzal mert a barátaimmal mi így élvezzük a játékot, hozzáteszem nem Nonozunk.

Utoljára szerkesztve:

seven trumpets

Dirty Deeds Done Dirt Cheap
2019. 09. 11.
492
3 736
V4 karakter
Omiros Pavlas
LV karakter
Landry Armstrong
OOC témára felhozva nagyon előszerettel használod ahogy észre vettem, csak azért hogy kiskaput keresve kibúvót keress az adott szituációnál. Érdekes itt már máshogy festettél.
f26086b3b0988d22ec488a58f5b1108e.png

Nem szeretnék többet írogatni, inkább a bírálatot várom.

vezeruralkodo

Barangoló
2019. 05. 19.
99
266
V4 karakter
Denis floyd
LV karakter
Raphael al gelato
2es szintu voltam elnezest hogy nrm voltam annyira tidztaban a szabalyokkal, azon nyomban visszatettem amikor szoltak ooc nem tudod azt az ugyet akkor miert hozod fel? figyelmeztetest kaptam es mikor lattam ooc t akkor vissza id tettem azert lett le ooc z va. Utana kene jarni a dolgoknak nem pedig csak ugy beszelni;)

Utoljára szerkesztve:

trinton

bejön a mili
SzerverAdmin
LV
2020. 07. 21.
948
3 141
LV karakter
chase.conway
Cső!

Ahogy látom a karaktertörténet már le lett törölve fórumról, mivel nem nagyon találom, illetve a link sem jó a panaszba. (Ha az én szememmel van a baj, kérlek csatoljátok a kommentbe.)

Videóból annyi derül ki, hogy megüti a panaszt tevő játékost (Keith_Griller), ami miatt ő lesokkolta. Tisztán látszik, hogy a "leooczás" akkor történt, mikor már a földön feküdtél, a sokkolás hatása alatt voltál.

• Tetszik
Reactions: Muurayi

vezeruralkodo

Barangoló
2019. 05. 19.
99
266
V4 karakter
Denis floyd
LV karakter
Raphael al gelato
ütésem után ittam/inni akartam és mint mondtam azért nem tudtam leooczni olyan gyorsan, de mint látszik meg is álltam mikor inni készültem.. Aloevera mikor ottvolt, neki is ugyan ezt irtam megkeresem a karakter történetet, nemtudom miért és hogyan törölték le itt a link https://forum.see-game.com/threads/esposito-csalad.199164/

és ha már ennyire mindenbe bele akarok menni ki-mit csinált rosszul, akkor a sokkolóról hol van a /do a vezetőszár felrakásáról/ mikor beültettetek a kocsiba nem értem most jöjjek én ezzel vagy mizu?

Utoljára szerkesztve:

trinton

bejön a mili
SzerverAdmin
LV
2020. 07. 21.
948
3 141
LV karakter
chase.conway
és ha már ennyire mindenbe bele akarok menni ki-mit csinált rosszul, akkor a sokkolóról hol van a /do a vezetőszár felrakásáról/ mikor beültettetek a kocsiba nem értem most jöjjek én ezzel vagy mizu?
Ezekről van bármiféle bizonyítékod?

• Tetszik

trinton

bejön a mili
SzerverAdmin
LV
2020. 07. 21.
948
3 141
LV karakter
chase.conway
Kérdésem a következő.

@kDNS te miért futottál el miután lesokkoltak téged?

• Tetszik

vezeruralkodo

Barangoló
2019. 05. 19.
99
266
V4 karakter
Denis floyd
LV karakter
Raphael al gelato
Ezekről van bármiféle bizonyítékod?
Videon minden latszik. Mint a videon ez id latszik mast bilincselt meg nem figyeltem oda mivel ittam mikor lattam a me t nem volt benne a nevem es es nem is engem biloncselt meg gondoltam akkor ugrok egyet hogy ne legyek “fagyas” alatt ezt te is lathatod videon hogy az urgas lendulete visz tovabb es miutan elfogy a lendulet setaltam

Nekem is van videom ha nagyon kell megvagom a hogy a sokkolorol a do nincs meg es a /me hianyzik a kocsiba ultetesrol/vezetoszar felrakasarol.

Utoljára szerkesztve:

trinton

bejön a mili
SzerverAdmin
LV
2020. 07. 21.
948
3 141
LV karakter
chase.conway
Rendben, átnézegettem többször a válaszokat és a bizonyítékokat.

Átnézve mindent, Esposito_D_Leo nem ez volt az első alkalom, ahol csináltál valamit, ami nonrp és leoocztad.
Ezzel az alkalommal elengedlek téged szankció nélkül, de ha több játékos panaszkodik rád emiatt, súlyosabb szankció lesz neked kiosztva.

A panaszt következmények nélkül zárom. Helyezhető a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.