Elutasítva Keira Teeks - Jamie [Helyette]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

fonokotok

Újonc
2022. 08. 31.
30
60
V4 karakter
Ronaldo Luís Nazário de Lima
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Keira Teeks

>

Kitiltás időpontja:
<
2022. 03. 23 (eredeti kitiltás 2021 07 29) >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
@JamieLV >

A kitiltás indoka:
<
El?z? + Multiaccount [BERCBURGERHIVATALOS] >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
így két év után sikerült átgondolnom a történteket, szóval; Én alapból az előző kiltást/utolsó esélyt se értettem soha, hogy miért kaptam, amit próbáltam az adott adminnal átbeszélni, de nem volt aktív/nem akart tárgyalni velem erről, szerintem egyáltalán ne érdemeltem ki az utolsó esélyt egy szimpla félreértés miatt. A ban indokát félig-meddig megértem, igen sokat lövöldöztünk, de általában nem mi generáltuk a szituációkat, hanem az ingame szomszédaink (akiket azóta tudomáso szerint ki is bannoltak mind) nyilván ez nem változtat sokat a helyzeten, de szerintem egy szimpla figyelmeztetéssel el lehetett volna rendezni az egészet. (Ismerőeim akik ekkoriban hasonló ügybe keverettek csak egy ooc figyelmeztetést kaptak ezért, semmi mást, pedig naponta jóval több konfliktusba keverdtek). Nem mondom azt, hogy nem érzem jogosnak, mert akkor még anno nyitotta volna panaszt, viszont máshogy is el lehetett volna rendezni, ha ránk lett volna szólva, hogy ennyit nem kéne nyilván meghúztuk volna magunkat. Viszont a másik részére nem nagyon tudok mit mondani, egyértelműen teljesen jogosan kaptam, a kitiltásom után pár hónappal csináltam egy fiókot amin kb 2-3x játszhattam összesen, szerintem ezzel nem sok embernek ártottam(ez nyilvánvalóan nem változtat semmin). A V4 miatt nagyon szeretnék kérni mégegy esélyt, akár hosszabb (2000+) perc jailt is leülnék érte. Hibáimat beismertem véleményem szerint, ha unbant nem is de egy esélyt arra, hogy ts3-on átbeszéljük szerintem megérdemelnék így két év után is. Azóta egyébként a hozzáállásom, illetve magatartásomon rengetegett változtattam, úgy érzem, hogy a szabályokat betartva, tisztességesen tudnék szerepjátékozni a szerveren ismét. Előre is kösz a választ! >

Utoljára szerkesztve:

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 266
11 164
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Marad a kitiltás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.