Keifon Yalaan - Dan1el

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Wait_Chris

Újonc
2022. 01. 22.
43
52
V4 karakter
Keifon Yalaan
LV karakter
Taylor Burris
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Keifon Yalaan

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dan1el

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helló, nemrégiben kaptam egy Jail-t PG miatt, amit egy kicsit nem tartok jogosnak mivel egy olyan helyzet miatt alakult ki ez az egész, aminek meg sem kellet volna történnie. Annyi a lényeg, hogy 24.-edikén elmentem egy haverommal embereket lepakolni, viszont egy NAV-os hölgy lett elrabolva egyik másik hölgyel együtt, akik ki is lettek pakolva. Az egyik csaj le lett ütve a rablás végén, viszont a NAV-os csaj az meg nem, aki gondolom ki is rakott egy körözést a kocsimra, nevemre stb. Ma pedig eljöttem a bányámhoz, és arra lettem figyelmes mikor kijöttem a bányából, hogy egy Fehér E60 érkezett meg két rendőrrel, akik kiszálltak és elkezdtek rám lézerezni, ekkor én elkezdtem futni és befutottam az autóm mögé ahol elővettem a fegyveremet mivel nem tudtam, hogy mi ez az egész és elkezdtem lőni aminek az lett a vége, hogy lelőttem a két rendőrt. Ekkor fentről animba lőtt a többi rendvédelmis, és el is lettem fogva. Ezután kijött Dan1el, és közölte velem, hogy PG volt ez az egész amit csináltam, amit én nem nagyon tartok annak, mivel amikor láttam, hogy jönnek felém fegyverrel akkor már én futottam a kocsim mögé és vettem elő a fegyveremet mivel kissé bepánikoltam a helyzettől. Ja és még azt hozzá tenném, hogyha 24.-edikén az adminjail napján lekerül a körözés, akkor ez az egész meg sem történt volna.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/yim7hc

Megjegyzés:
Az én szemszögemből látszik, hogy amikor rám lett tartva akkor kb egyszerre kezdtem el futni a kocsimhoz, ebben a helyzetben pedig nem nagyon állna meg senki, ha fegyver van nála. Többet nem tudok hozzá fűzni, várom a birálatot.

Daniel.

SzerverAdmin
v4
2019. 02. 09.
384
927
V4 karakter
Daniel B Lorenz
LV karakter
Daniel B Lorenz
Szia!

Adminügy alatt mindent elmondtam neked, miért PG amit csináltál, csatolom rendvédelmi szemszögött is.

Nem értem mi a gond körözés terén, rendeztük ooc a dolgokat rendvédelmisek levették, nem kaptál se IC jailt, se csekket,
csak a PG-t kaptad meg amit elkövettél, utána jártunk körözésnek is azt is tisztáztuk.

Te klippeden is látszik rád van tartva futsz el.

Várom bírálatot.
Dan1el.

Dzsuzi

A lelátó az otthonunk.
FőAdmin
v4
2019. 02. 08.
2 428
7 365
Budapest
V4 karakter
Giuseppe Luchese
Helo, már rád van fogva a fegyver (lézerrel), de te azért is elkezdesz futni az autó felé, az admin a szabályzat szerint járt el.
Hiába volt semmis a körözés, attól függetlenül sajnos megtörtént a szabálysértés.
Az admin jól járt el, jogtalan a panaszod.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.