- 2020. 03. 11.
- 544
- 1 150
- V4 karakter
- Yern Sclair
- LV karakter
- Rahmi Baykarak
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Általában Boldinak hívnak, ez a vezetéknevem. A szerveren Martin Carson néven tevékenykedek, valamint 17 éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A lap megírásakor 80.000(+) perccel rendelkezek. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH az adminok jobbkeze. Kérdésekkel, segítségnyújtással, kisebb probléma- és gondkezeléssel foglalkoznak. Amennyiben akad egy kezdő játékos, abban az esetben betanítást is végez, így megkönnyítve az adminok feladatát. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< A szerveren már voltam megtalálható, mint SGH valamint Adminisztrátor, úgy gondolom, hogy SGH-ként teljes mértékben megálltam a helyemet, az Admin létem alatt pedig lett volna mit csiszolni, így már a megítélésemen is szeretnék változtatni. Szeretek segíteni a játékosoknak, és tapasztaltnak vallom magam, így tudok segíteni kezdő játékosoknak. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy érzem, hogy terhelhető vagyok, valamint aktív, és a kettő az nagyon jó tulajdonság. Emellett közvetlen vagyok, valamint tisztelettudó. Valamint egyel feljebb található válaszomban, tapasztaltnak is vallom magam. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznaponta 3-4 órát vagyok minimum elérhető a szerveren, hétvégén pedig 6, 6 óránál többet is elérhető vagyok. A szerveren töltött időm 100%-kát az SGH-ra fordítanám, mivel nincs külön SGH duty. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Sajnálatos módon voltam bannolva, híres-neves indokkal, ami viszont nem történt meg, erről a ban pillanatában konzultáltam még Pietrak valamint ha jól emlékszem Justin társaságában is. A másik pedig amiatt, mert a megadott időn belül nem kerestem fel őket. A képet pedig ITT találod meg. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Réges régen voltam egyszer jailben, egy élesre való sokkolás indokkal, ami valójában nem történt meg, csak nem volt az én nézetemből videó, így nem tudtam magam megvédeni. Ezen felül felkereséses jailem van, erről a képet pedig ITT találhatod meg. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Negatívval kezdeném. Sajnálatos módon szókimondó vagyok, túlságosan közvetlen, esetenként pedig önfejű. Ezekkel ellentétben pedig pozitív tulajdonságaim nem mások, mint az aktivitásom a szerveren, tisztelettudó viselkedésem, valamint segítőkészség, ami elengedhetetlen, hogy valaki jelentkezzen ide. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Amennyiben a lehetőséget felajánljátok, abban az esetben szívesen vállalnám. A szerveren már voltam megtalálható, mint Adminisztrátor, viszont fiatal voltam még, nem volt benőve a fejem lágya (úgymond), és így esetenként rosszabban választottam meg a cselekvésemet, mint kellett volna. Szeretném elérni az adminisztrátort ismételten a szerveren, mivel így tudnék változtatni a rólam megalkotott képen. Szeretek segíteni, valamint szeretek problémákat megoldani. Sokszor történt már meg mindenkivel, hogy valaki elrontotta az RP élményt, egy szabálytalansággal, az Admin pedig tudja korrigálni, megbeszélni, hogy hogyan kellene értelmesen folytatni, hogy mindkét fél számára élvezhető legyen a továbbiakban. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Elsősorban elmagyaráznám, hogy a szerver a valóságra alapul, ezért is hívják RolePlay-nek, magyarán Szerepjátéknak. A játékosok különféle szerepet vállalnak, és próbálnak megfelelni a való világban alkotott képhez hűen. Elmondanám a szerveren megtalálható szabályokat, alapvető szituációkat. Bemutatnám neki, hogy mit-hol talál a szerveren(Városháza, Munka, Autósiskola, Autókereskedés, Szerelőtelep, Bolt). Infóval segíteném, hogy hogyan tud frakcióba jelentkezni, valamint, hogy a szerveren léteznek különféle parancsok, amik segítenek abban, hogy mások tudtára add, hogy mi alakul a karaktereddel. Így például a /me, ami a karaktereddel való láthatatlan cselekvést fejezi ki, a /do, ami a láthatatlan történést, a /ame, ami a karaktered kinézetét határozhatja meg. Ezek után elmondanám neki, hogy tud frakcióba jelentkezni, valamint mik az alapok, hol tud munkát felvenni, merre van a munka, hol tud a létéhez szükséges dolgokat venni (gyógyszer,étel,innivaló).>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia! Nekem nincsen jogom erre a parancsra, ezt egy Admintól kell kérd, viszont figyelmeztetlek, hogy BUG esetén adnak "vhspawn"-t, tehát mielőtt írsz, készíts elő minden bizonyítékot.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< Szia! Sajnos nekem nincs ehhez jogom, nem tudok ebben az ügyben segíteni. Annyiban viszont tudok segíteni, hogyha a fegyver skines volt, egy Adminisztárornak írj privát üzenetet, bizonyítékkal együtt, és segíteni fog neked. >>
Utoljára szerkesztve: