Keenway Trió

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mustafa

Barangoló
2020. 03. 18.
80
350
Budapest
V4 karakter
Vidhr Geir
LV karakter
Alice Keenway
—————————————————————————————————————————————————————————————————————

kreativ-Event2021.png

In-Game neved

Alice Keenway

Account ID

199393

Számítógépes videód

Megjegyzés

Sziasztok!

Egy kisebb story eseményei látható a videóban, röviden leírom, ha valaki nem értené.

Egy személy megegyezik egy másikkal, megöl egy embert. A hullát megtalálja valaki, kihívja a rendvédelmi szerveket. A nyomozók neki kezdenek a helyszínelésnek, majd később a központban folytatják azt. Megfigyelik a személyt, miután megbizonyosodtak hol létéről elfogják. Az elfogást után börtönbe kerül. Pár nap múlva leüti az egyik őrt, elveszi a fegyverét és kiszabadul, menekülésnek ered a határ felé. A határon sikeresen átmenekül, a rendőrség nem követheti ott már, így sikeresen elmenekül Las Venturasba.

scary maze

shadowstrainz
2019. 01. 10.
1 398
4 252
V4 karakter
wade milford
LV karakter
kian tucker
Az epikus aláfestő zene nagyon illik a képhez, a felvételek nagyon szépek, viszont a kigondolásban van némi megkérdőjelezendő dolog számomra. Nem tudom, hogy mennyire törekedtetek arra, hogy valósághű "kisfilmet" csináljatok, viszont számomra az a része, hogy valaki egy őr leütésével annak elkobzott fegyverével kiszabaduljon konkrétan a rendőr-főkapitányság fogdájából nem túl életszerű. Lehet, hogy a koncepciót egy akciófilmhez akartátok hasonlítani, pontosan a hátterét nem tudom. Ezt leszámítva tökéletes lett, nagyon átjött a dolog, tényleg mintha egy akciófilm lenne. Biztos sok időt fordítottatok a felvételek elkészítésére is. Tisztelet nektek.

Mustafa

Barangoló
2020. 03. 18.
80
350
Budapest
V4 karakter
Vidhr Geir
LV karakter
Alice Keenway
Igazából nem a valósághűségre törekedtem a végén, inkább egy ilyen tipikus filmekben megjelenő részletet szerettem volna, nem akartam túl bonyolítani.

szepeee

Barangoló
2019. 05. 05.
83
164
Salgótarján
V4 karakter
George M Hanston
LV karakter
Brandon Hanston
Jó lett Pici mint mindig, hoztad a formád, szívesen várnék még ehhez hasonló videókat.

• Imádom
Reactions: Mustafa

Ricco

Ex GameAdmin [5]
2019. 09. 10.
645
2 160
22
V4 karakter
alonzo.ricco 🌵
LV karakter
nariah.stokes 🔱
@Lovag megkérdezhetném miért kell a másik munkáját youtube hozzászólásban ilyen módon véleményezni? Ennyire vicces volt? Nem tetszik? Akkor is időt szántak rá, foglalkoztak vele, hogy alkossanak valamit..nem kis munka lehetett. Erre te így reagálsz,hogy beböfögsz két sornyi ":ROFLMAO:-t" és leírod,hogy milyen szar. Legalább megtisztelhetted volna és normálisan, korrekten írsz kritikát nekik a videóról ha már nem azt az élményt nyújtotta, mint amit szerettél volna..

Másik csodás hozzászólóhoz is hasonló üzenetem lenne csak hát az illető fórumról ki lett tiltva..

ogxraul

Barangoló
2019. 01. 10.
100
576
V4 karakter
nero_cabal
Elmondom az őszintét az eleje egész fasza volt, rendesen tetszett.
De a vége (Amikor kiszabadul) nem a maximális produkció feelinget adja, sőt az én véleményem szerint kicsit össze lett csapva.
Mind ezek ellenére egész jó lett, szerintem még van idő finomítani az utolsó jeleneten.

• Imádom
Reactions: Mustafa

Mustafa

Barangoló
2020. 03. 18.
80
350
Budapest
V4 karakter
Vidhr Geir
LV karakter
Alice Keenway
Vége valószínűleg át fog esni egy kisebb/ nagyobb javításon amint lesz időm, nekem se nyerte el a tetszésemet ott maximálisan a végeredmény.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.