- 2021. 05. 03.
- 13
- 15
- V4 karakter
- Marcello_S_Moon
- LV karakter
- Keenan_Raffael
- V2 karakter
- -
Neved:
< Keenan Raffael >
A ban időpontja:
< 2022/01/28 >
A ban időtartama:
< Örökös Kitiltás >
Neve, aki bannolt:
< Lega >
A ban oka:
< Súlyos UCP >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Napszaktól független Szép Napot kívánok! Lehetséges, hogy túl korai az unbann kérelmemet megírni, de késztetést éreztem arra, hogy megírjam. Valóban eléggé sok jogos jailem (18) van a szerveren, mivel sajnos nem tudom mérsékelni azt,hogy mit engedhetek meg magamnak. A karakterem karrierje eléggé elkezdett felfele menni, elértem az 1 millió dollárt, és jelenleg is rendelkezem 2 darab farmal, ezek hatására egyre nagyobb motivációt érezve arra, hogy megírjam ezt az Unban kérelmet, hiszen számomra itt még nem érhet véget ez a szerver. Recovery előtt is játszottam, de sajnos semmit sem kaptam vissza a vagyonomból, de most kezdett minden olyan lenni, mint régen. Nagyon sajnálom hogy ennyi kellemetlenséget kellett okozzak az Admin teamnek, illetve a Játékos társaimnak. Szeretnék kérni egyetlen darab utolsó esélyt a szerverhez, mivel szinte a szívembe költözött a SeeMTA v3 LV csapata. Ha kaphatnék egy darab utolsó esélyt, nagyon szívesen élnék a lehetőséggel, hisz kezdett eljönni az ÉN időm. Elgondolkoztam rajta, hogy számtalan rossz dolgot tettem, ezúton is elnézést szeretnék kérni attól, aki valamilyen kellemetlenségben részesült általam. Ha megkapnám esetlegesen az Unban-t, amennyire csak tudok, oda figyelnék arra, hogy semmilyen szabályszegést ne kövessek el, hisz eléggé megkedveltem a SeeMTA-t. Hihetetlenül örülnék, egy utolsó esélynek a szerveren. Köszönöm hogy elolvastad! >