Elutasítva Keenan Omalley - Korsi

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

C0N3Y

Zöldfülű
2019. 05. 30.
214
176
📍
V4 karakter
Floriano De Pagnotto
LV karakter
Dexter Owens
zoldlogo.png

Neved:
< Keenan Omalley >

A ban időpontja:
< 2022.-12.-30. >

A ban időtartama:
< Örök Ban. >

Neve, aki bannolt:
< Korsi >

A ban oka:
< Súlyos NonRp YT videóban. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Egy hónapja már lassan, hogy agyalok, meg kell irnom már. Több ember megkérdezése után arra jutottam, hogy meg is teszem. Egy "Montage" videóban történt, a dolog, amit egy ismerősöm töltött fel. Egyikünk sem szánta NonRp-nek, azt a kisebb véletlen ugratást ami történt. Sajnos elöbb húztam el a kormányt, ezért egy nem túl nagy ugratás lett a vége, amikor is ütköztem egy másik playerrel, amit majd le RP-ztünk mindannyian az ütközés után, amiről mai napig megvan a logom. Megértem amiért szándékos ugratásnak volt látható, viszont számomra még ismeretlen, kiszámithatatlan volt az autó kezelése emiatt hamarabb rántottam el a kormányt, és ugratás lett sajnos belőle. Volt aki azt javasolta irjak PK-t érte, viszont én nem vagyok annak hive, hogy valakit a hibáiért ujjal mutogassunk, és esetleges szankciót kapjon érte. Számomra fontos volt a szerver, és a közel mindennapi Rp amit folytattam a szerveren. Kissé jogtalannak érzem, de azt a pontot is megértem, hogy szándékosnak lehetett látni esetleg a videón. Csak annyi kérésem lenne, hogy meglehessen beszélni az ügyet, és egy új eséllyel vissza térhessek a szerverre újabb, és újabb Rp-ket csinálni, folytatni. Az UCP-m is szerintem elég tiszta ahoz, hogy el lehessen gondolkozni egy esélyen, meglehessen beszélni.

Előre is köszönöm ha elolvastad, és el tudsz esetleg gondolkozni rajta, egy megbeszélésen akár ki tudom teljesen fejteni. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.