Keaton Hays jelentkezése See Game Helpdesk adminsegédnek

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ervo

gituár
2019. 04. 28.
692
8 906
21
LV karakter
Leo_Velazquez
sgh_halloweenfeher.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Ervinnek hívnak, márciusban töltöttem 16. életévemet. >>

Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< A felhasználómat 2014. december 31-én regisztráltam, azóta volt, hogy aktívan játszottam, de rengeteg kihagyás is volt az évek során, így a lap írásának idejében 83.000 percet töltöttem el eddig a szerveren játszva, tehát 42-es szintű vagyok már. Volt egy 4 hónapos Las Venturas "karrierem" is, ott 50.000 percet öltem a játékba. >>

Mi az SGH feladata?
<< Az See Game Helpdesk adminsegédek feladata dióhéjban az adminisztrátori munka elősegítése, a játék során felmerülő kisebb-nagyobb kérdések megválaszolása a player-ek számára, ami még nem igényel adminisztrátori közbelépést és a kezdő játékosok segítése, esetleg egy betanítás formájában. >>

Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Régebben, úgy 3-4 éve éve volt egy nyílt SGH tagfelvétel, ahol szerencsét próbáltam, de javarészt korom miatt nem sikerült helytállnom, ami egy irtó nagyon kudarc volt számomra. Most kicsit érettebb fejjel részben ezt szeretném kiengesztelni magamban. A SeeMTA v3 Las Venturas szerveren a nyár folyamán volt szerencsém kipróbálni milyen is SGH adminsegédnek lenni, ahol megtetszett a dolog, most körülbelül két hónapja ismét ezen a szerveren vagyok aktív, látva a jelentkezés lehetőségét megjött a kedvem hozzá ismét. Szeretném a szerveren megszerzett tudásomat átadni kezdő játékosoknak, ezzel is generálva nekik bökkenőmentes, nyugodt szerveren töltött időt. >>

Miért pont téged válasszunk?
<< A két szerveren töltött játszott perceimet szummázva egy szép nagy szám jön ki, ebből adódik egy tapasztalatom is a RolePlay szerverekkel kapcsolatban. Több frakciót megjártam már, voltam már több legális- és illegális frakcióban is, így mindkét fél részéről tudok segítséget nyújtani, átlátom a különböző nézeteltérésekből adódóan adminisztrátori segítségre szoruló ügyeket mind a rendvédelmi frakciók, mind pedig az illegális frakciók szemszögéből is. A SeeMTA v3 Las Venturas szerverről van már ex SeeGameHelpdesk adminsegédként ilyen téren is tapasztalatom. >>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Tanítási időben hétköznaponként 3-4 órát naponta, hétvégente, illetve tanítási szünetek idejében ez a szám többszöröződhet, így akár 6-7 órát is el tudnám látni az adminsegédi feladataimat naponta. >>

Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Régebben, ha jól emlékszem 2017-ben volt egy két hetes bannom frakciójump indokkal, de ez mára már nem látszik meg az UCP-men.>>

banok.PNG

Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Volt azt hiszem 2 Admin Jail-em, de mára már ezekből sem látszik egy sem a megfelelő UCP fülön.>>
aj.PNG

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Felelősségtudat, Őszinteség, Jó kommunikációs készség
Negatív: Nehezen fogadom be az új dolgokat, kissé türelmetlen vagyok, néha túlkomplikálok dolgokat >>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék adminisztrátor lenni, mivel már régóta játszom a szerveren, de ezt a feladatkört még sosem volt lehetőségem betölteni. LV-n leadtam az adminsegédet, mivel iskolakezdésre nyúlóan nem tudtam milyen lesz még az idei évfolyamom, mennyi időm lesz a tanulás mellett, de most már bebizonyosodott, hogy van időm, és mivel ezen a szerveren vagyok már aktív, ezen a szerveren szeretnék adminisztrátori feladatokat elvégezni, de természetesen hosszú távra tervezném a dolgot. Szeretném a segítségemmel mások játékélményét magasabb szintre emelni. Lényegében ez is egy bizonyítás lenne magam felé és egy pozitív visszacsatolás. Szeretnék ezáltal is egy új társaság része lenni, több embert megismerni újra, ezen a szerveren is. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Legelső sorban kiemelném, hogy a szerveren való játékhoz fontos tudni a szerverszabályzatot, mivel a szabályzat nem ismerete nem mentesít semmilyen büntetés alól, valamint szabálysértéssel más játékosok játékélményét ronthatjuk el. Mikor beregisztrálunk, egy teljesen civil karaktert alakítunk, választhatunk átlagos munkák közül, mint például lehetünk buszsofőrök, gyártósori munkások stb. Ezzel tudunk eleinte pénzt szerezni magunknak. Viszont esélytelen a szerveren a szerveren játszani anélkül, hogy ne kerüljünk kontaktusba más playerekkel, viszont a sima beszélgetés kevés tud lenni ahhoz, hogy megfelelően kifejezzük magunkat, így játékban nem látható cselekedeteket, történéseket, tárgyakat stb. különböző parancsokkal tudjuk kifejezni, ebből a két legfontosabb a /me [szöveg], amivel cselekvéseket tudunk kifejezni, illetve a /do [szöveg] parancs, amivel történéseket tudunk kifejezni, esetleg a környezetünkben lévő, nem látható dolgokat írhatjuk le vele. Később pedig a pénzt, amit a munkából szereztünk el tudjuk költeni rengeteg mindenre, mint például járművekre (amiket szintén vehetünk más játékosoktól is), telefonra stb. stb. A karakterünk időnként megéhezik- vagy szomjazik, ezeket nagyon könnyen orvosolhatjuk benzinkutakon, kisebb boltokban NPC-ktől vett étellel itallal, ha ezt nem tesszük meg, a karakterünk meghalhat.
Amennyiben bármiféle gondunk akad a szerveren, valamiben megakadtunk, akkor kisebb kérdésekkel forduljunk az IDG/SGH adminsegédekhez, nagyobb probléma esetén pedig keressünk fel adminisztrátort, amit úgy tudunk megtenni, hogy először a /admins parancs használatával ki tudunk választani egy számunkra szimpatikus admint/adminsegédet, a neve mellől le kell olvasni az ID-jét és a /pm [ID] [Szöveg] paranccsal tudunk írni neki egy privát üzenetet.
Előnyt jelenthet, ha a szerverhez tartozó fórumot és TeamSpeak 3 szervert is tudjuk használni, mivel ökoszisztémát alkotva rengeteg plusz lehetőséget állítanak a playerek elé, így például a frakciókba való jelentkezéseket vagy ehhez tartozó információkat, ami a szerveren egy teljesen új játékmódot eredményezhet, nem is csak RP-ben, scriptben is új lehetőséget vonhat maga után. >>

Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Természetesen illedelmes köszönés után visszakérdeznék tőle, hogy milyen okból kifolyólag sérült a járműve, esetleg, ha bug, akkor van-e róla bizonyíték. Amennyiben nem bug miatt sérült a jármű, akkor elmondanám neki, hogy sajnos IC ügy, az adminisztrátoroknak nem áll módjukban megfixelni ilyen indokkal a járművét, valamint megkérném, hogy legközelebb ilyen ügyben adminszitrátort keressen fel, csak és kizárólag akkor, ha bug miatt sérült a jármű és csatolja hozzá a megfelelő bizonyítékot is.
Amennyiben bug miatt történt a sérülés, de nincsen bizonyíték, akkor közölném vele, hogy sajnos bizonyíték nélkül sem áll módunkban fixelni, mivel nem tudjuk visszakövetni, hogy milyen okból kifolyólag keletkezett a kocsin a sérülés.
Ha pedig bug miatt történt és megfelelő bizonyíték is van rá, akkor adminsegéd chaten értesítenék egy admint hozzá a megfelelő bizonyítékot csatolva és közölném az alanyunkkal, hogy máris érkezik egy admin, de legközelebb legyen szíves adminisztrátort keresni ilyen ügyben és csatoljon megfelelő bizonyítékot is a pm-ben. >>

Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Kiestem a garázsomból, mikor feljöttem a szerverre, tudnál segíteni?

<< Szia! Nekem nincsenek meg a jogosultságaim a parancsokhoz, amivel ezt el lehetne intézni, szólok neked egy adminnak, de legközelebb kérlek ilyennel adminisztrátort keress fel és ne lépj ki garázsban, mivel legközelebb is ez fog történni! Megértésedet köszönöm! >>

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

petyosz

petykó ?
2019. 01. 14.
354
2 510
V4 karakter
hayden sagase
LV karakter
Karson Feng
Szia - szia - heló! Rég óta ismerlek, szerintem tudnád te ezt csinálni. Sok sikert! ? ?

• Imádom
Reactions: ervo
2019. 01. 10.
1 808
18 430
Eversong Woods
V4 karakter
Tacko Fall
LV karakter
Zal'in Bacuss
Majdnem írtam, hogy régóta ismerlek... Dehát, nem szeretnék beállni a sorba, így visszaolvasva...
Nem egy frakicóban voltunk már együtt, rengeteg időt töltöttünk együtt a szerveren... Gyanítom, hogy itt is ugyanolyan aktívsággal, és beleadással tudnád vinni, mint ahogy az Las Venturason ment...
Sok szerencsét, remélem-reméljük meglesz! :sneaky:

• Imádom

Sylvia

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
320
1 281
V4 karakter
_Sissy_Cohen_
LV karakter
🙈
V2 karakter
🙉
Ervin!
Szépen megfogalmaztál mindent, időt, energiát nem spóroltál a lap megírásával, ez teljesen egyértelmű, ha valaki végigolvassa.
Nagyon szép tartalmas lap lett!
Mivel a leadered vagyok, két hónapja látom a szerveren mit, hogyan csinálsz és kezelsz.
Látom a közösségi munkád a frakcióban, ismerem hozzáállásod a feladatokhoz, frakciótársaidhoz és a szerveren játszókhoz.
Bizton állíthatom, hogy kevés nálad alkalmasabb játékos van a szerveren az SGH feladatok ellátására.
Megbízható vagy, a rád bízott feladatokat maximálisan elvégzed, nem nagyon kell noszogatni semmiért, jól kijössz mindenkivel.

Maximálisan támogatom a jelentkezésed, szeretném, ha az SGH csapat tagja lennél.
Sok sikert!
SZG! :D:love:

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 423
1 226
22
V4 karakter
Pedro R Moore
LV karakter
Pedro R Moore
Szia a lapod nagyon szépen megírtad.
A tartalom lényegre törő és szép lett.
Csak támogatni tudom a lapodat.
Sok sikert kívánok neked.

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: puskás és ervo

Moises

Zöldfülű
2019. 01. 10.
168
1 058
V4 karakter
Pavol_Tesarik
LV karakter
Liam_Hussain
Sok sikert, bari. Ismerlek egy jó ideje, Morthy megírta milyen lett a lapod minden szavával egyet értek. Hajrá.

• Imádom

puskás

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
291
1 721
V4 karakter
Gustavo Ruiz
Szeva :)
Olyan régóta nem ismerlek, de ha valaki alkalmas az SGH-ra akkor Te aztán biztos!
A lapod rendben van, látszik hogy fektettél időt és energiát bele, komolyan veszed.
Hajrá!

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: aRoDzser és ervo
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.