- 2022. 10. 30.
- 347
- 128
- V4 karakter
- Brayden Dinozzo
Panasztevő InGame neve:
► Kazuya Long ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Lexie Lawrence, Jamal Cole, Adam Bear, Graves Parker ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helikopter kinyittatása és szemetesnek használata rablás közben. / Egyszer Hai (a frakciótársam) talált valamit detektorral, majd ásás közben szaladni kezdett a helihez, beszállt, bezártam a járművet, majd emelkedni kezdtem, amikor láttam, hogy jön felénk a 4 személy, de még elég messze voltak. Ezután figyelmeztető lövéseket adtak le, majd leszálltam, hogy ne legyen PG, kiszálltam a heliből és gyorsan bezártam, mikor még nem értek oda. (Hai ekkor még benne ült.) 10 másodperccel a heli bezárása után kaptuk a felszólítást, hogy kiszállás, ekkor én már a földön álltam, Hai pedig nem tudott kiszállni. Ezt követően kaptam a parancsot, hogy nyissam ki a helikoptert, aminek eleget is tettem. Kinyitás után kipakolták a dolgainkat, majd Lexie Lawrence beledobta a szemetét, amire már nem volt szüksége, majd Haitól is elvettek pár dolgot. A rablás után távoztak. Az eset után jutott eszembe, hogy a helit kinyittatták, ami szabálytalan, így reportot nyitottam, de az adminnal végül arra a döntésre jutottunk, hogy írjak egy panaszt, mivel dolgozni kellett mennem és nem lett volna idő megbeszélni az ügyet TS-en. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► A bíráló adminnak küldöm a logomat frakciós, privát RP (rádió) miatt. ◄
Megjegyzés:
► - ◄