Kazuya Long - Lexie Lawrence, Jamal Cole, Adam Bear, Graves Parker [Varga]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DiNozzo

Lelkes fórumhasználó
2022. 10. 30.
347
128
V4 karakter
Brayden Dinozzo
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kazuya Long

Panaszra tett személy InGame neve:
Lexie Lawrence, Jamal Cole, Adam Bear, Graves Parker

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helikopter kinyittatása és szemetesnek használata rablás közben. / Egyszer Hai (a frakciótársam) talált valamit detektorral, majd ásás közben szaladni kezdett a helihez, beszállt, bezártam a járművet, majd emelkedni kezdtem, amikor láttam, hogy jön felénk a 4 személy, de még elég messze voltak. Ezután figyelmeztető lövéseket adtak le, majd leszálltam, hogy ne legyen PG, kiszálltam a heliből és gyorsan bezártam, mikor még nem értek oda. (Hai ekkor még benne ült.) 10 másodperccel a heli bezárása után kaptuk a felszólítást, hogy kiszállás, ekkor én már a földön álltam, Hai pedig nem tudott kiszállni. Ezt követően kaptam a parancsot, hogy nyissam ki a helikoptert, aminek eleget is tettem. Kinyitás után kipakolták a dolgainkat, majd Lexie Lawrence beledobta a szemetét, amire már nem volt szüksége, majd Haitól is elvettek pár dolgot. A rablás után távoztak. Az eset után jutott eszembe, hogy a helit kinyittatták, ami szabálytalan, így reportot nyitottam, de az adminnal végül arra a döntésre jutottunk, hogy írjak egy panaszt, mivel dolgozni kellett mennem és nem lett volna idő megbeszélni az ügyet TS-en.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
A bíráló adminnak küldöm a logomat frakciós, privát RP (rádió) miatt.

Megjegyzés:
-

• Vicces
Reactions: Vince.

.devil

I can't believe we made it this far..
2021. 10. 21.
118
635
V4 karakter
Kyra Jenkins 🐱
LV karakter
Ava Morrow 🥸
Heyko..Sziasztok! Kezdjük az rp szál legelején. Mi négyen kint voltunk ugyebár szigeten, mikor megláttuk Kazuya-t és Hai-t detektorozni. Megbeszélés alapján le akartuk pakolni őket. Messzebb voltak tőlünk, mikor mi már fegyvert rájuk tartva szaladtunk hozzájuk, helibe ugortak és el akartak menni..csak én figyelmeztető lövést adtam le rájuk, ezért leszálltak. Kiszált Kazuya, felemelte kezeit, de társa a helikopterbe maradt.
Többszöri felszólításra is nehezen akart kiszálni a járműből. (képet csatolok, hogy durván 2 perc telt el.)

Miután megtörtént a kiszállás, le lett rpzve, hogy átmotoztuk Hai-t, utána már ugyebár nyitva volt a helikopter abba is belenéztünk. Egy AK-t, egy tec-9-et és egy kis lőszert hoztunk el egy antik tárgy és rádió társaságában. Hely szűkében voltam ezért 2 golfütőt és egy aludobozt betettem a helikopterbe. A golfütő szerintem nem minősül szemétnek..az aludobozról viszont teljesen elfeletkeztem amiért elnézést kérek, nem volt szándékos! Emellet ha már fel jött, szeretnék kitérni arra, hogy mind a kettő illető le volt fektetve a földre és négy fegyveressel szemben nem tudom hova tenni a következő rp-t.:

Ezután elváltak útjaink, elköszöntünk a srácoktól és tovább álltunk.

• Fire
Reactions: Andypapa és Vince.

Varga.

zangara crime family
2019. 01. 10.
178
509
19
Mogyoród
www.instagram.com
V4 karakter
Keghart Narek
A helikopterből jogosan lettek kivéve a cuccok, hiszen ki volt nyitva, máskülönben Hai nem tudott volna kiszállni.

Lexie ti figyeljetek legközelebb arra, hogy ne rakjátok tele ilyenekkel más járművét.

Kazuya ti pedig ne nagyon írkáljatok ilyeneket, miközben 4 fegyveres a földre kényszerített titeket. ([2024-03-13 20:47:48] [Output] : Kazuya Long ordítja: veled is cigány)

A panaszt egyéb következmények nélkül zárom. Jogtalan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.