Kazuya Ken jelentkezése a W-Taxiba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Budvar

Zöldfülű
2019. 07. 26.
154
80
LV karakter
Jaymore Oliver

W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

< Kazuya Ken >

Édesanyja leánykori neve:
< Julie Magi >

Születési helye,ideje:
< 1997.07.04 - Los Santos >

Bejelentett lakcíme:
< See City - Los Santos >

Telefonszáma:
< 38761120162099 >

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, rendelkezem. >

Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen, van tapasztalatom a munka terén. >

Önéletrajz (5-10 mondat):
< Kazuya Ken vagyok, 22 éves. 1997.07.04-én láttam világot Los Santos-ban, a See City kórházában. 200cm vagyok, barna hajú, barna szemű. Édesapám autószerelő, édesanyám ápoló nő. Egy bőkezű családba születtem. Édesanyám ma már otthon dolgozik. Jelenleg 22 éves vagyok. Mindig is szerettem a sofőri munkákat ezért megragadtam a mostani lehetőséget. Rendelkezem A illetve B-s autó, illetve kis motoros jogosítvánnyal. >

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

< Hupka Bálint >

Hány éves vagy?:
< 14 >

Játszott perceid száma?:
< 4800+ perc. >

Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://postimg.cc/PL4whmG3 >

Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Hupka Bálint vagyok, jelenleg 14 éves. Nagykőrösön élek, Pest megyében. Egy kedves srác vagyok aki mindig is szeretett számítógéppel, illetve konzollal játszani. Idén kezdem 8-adikos évemet az általános iskolában, majd gimnáziummal folytatom a tanulmányaimat. Lassan 1 éve RP-zek MTA szervereken. Szeretek "robogózni". Nagyon jól teljesítek mindenféle sportban, pl: karate, judo, ping-pong, football, kosárlabda és még sok másban. >

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< *Elolvastam* és *elfogadom*.
>
Jelentkező aláírása:
Kazuya Ken

Geriprof

Barangoló
2019. 01. 11.
92
51
V4 karakter
George Everett
LV karakter
Sam De Florez
V2 karakter
-
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.