- 2019. 07. 26.
- 154
- 80
- LV karakter
- Jaymore Oliver
>> IC RÉSZ<<
Jelentkező teljes neve:
< Kazuya Ken >
Édesanyja leánykori neve:
< Julie Magi >
Születési helye,ideje:
< 1997.07.04 - Los Santos >
Bejelentett lakcíme:
< See City - Los Santos >
Telefonszáma:
< 38761120162099 >
Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
< Igen, rendelkezem. >
Van tapasztalata a munka terén?:
< Igen, van tapasztalatom a munka terén. >
Önéletrajz (5-10 mondat):
< Kazuya Ken vagyok, 22 éves. 1997.07.04-én láttam világot Los Santos-ban, a See City kórházában. 200cm vagyok, barna hajú, barna szemű. Édesapám autószerelő, édesanyám ápoló nő. Egy bőkezű családba születtem. Édesanyám ma már otthon dolgozik. Jelenleg 22 éves vagyok. Mindig is szerettem a sofőri munkákat ezért megragadtam a mostani lehetőséget. Rendelkezem A illetve B-s autó, illetve kis motoros jogosítvánnyal. >
>> OOC RÉSZ<<
Teljes neved:
< Hupka Bálint >
Hány éves vagy?:
< 14 >
Játszott perceid száma?:
< 4800+ perc. >
Kérlek fotózd le UCP-n az adminjailek, kitiltások, névváltási részt és linkeld be a válaszhoz. Abban az esetben is, ha még nem kaptál büntetést. (Csak kép elfogadott) :
< https://postimg.cc/PL4whmG3 >
Mesélj magadról (5-10 mondat):
< Hupka Bálint vagyok, jelenleg 14 éves. Nagykőrösön élek, Pest megyében. Egy kedves srác vagyok aki mindig is szeretett számítógéppel, illetve konzollal játszani. Idén kezdem 8-adikos évemet az általános iskolában, majd gimnáziummal folytatom a tanulmányaimat. Lassan 1 éve RP-zek MTA szervereken. Szeretek "robogózni". Nagyon jól teljesítek mindenféle sportban, pl: karate, judo, ping-pong, football, kosárlabda és még sok másban. >
Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
< *Elolvastam* és *elfogadom*. >
Jelentkező aláírása:
Kazuya Ken
Kazuya Ken