Kazumu Ikuya, Takashi Akihiro -> Jaquann Arnold, Keryl Gardner [Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kazumu

Újonc
Támogató
2019. 07. 04.
12
1
24
Pécs
V4 karakter
Kazumu Ikuya
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Kazumu Ikuya, Takashi Akihiro

Panaszra tett személy InGame neve:
Jaquann Arnold, Keryl Gardner

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Fun, forceRP, nonRP-s verekedés.
Bementünk a barátommal a kaszinóba, majd Jaquann oda jött hozzánk kötöszködni, amivel ugye semmi gond nincs, mert IC ügy. Aztán egyetlen /me-vel megverte a barátomat, folyamatosan verte, amíg ki nem ütötte. Még egy /megprobal se volt tőle. Aztán a végén funoltak, ami látható is a képeken /me-kkel.
Utána elmenekültek.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://kepkuldes.com/image/W6Hf6f - fun
https://kepkuldes.com/image/W6HuYP - forceRP

Megjegyzés:
Utólag vettem észre, hogy nem nekem szánta a /me ütést és véletlenül írtam a /megrobal-t.

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi. A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintettek válaszát 24 órán belül.

D

daneee

Keryl_Gardner nevében írok ide, mivel ő kivan tiltva a fórumról még 6 napig. Keryl azt mondta nekem, hogy az amit beírt, az ő részéről nem fun miatt történt. A karaktere nem volt józan, amit a kaszinóba érkezése előtt több /me-vel is bebizonyított. Az ő részére a force rp rész nem érvényes, hiszen Jaquann_Arnold a barátodat már kiütötte úgy, hogy nem volt cselekvőképes. Ezért könnyedén meg tudta fogni Takashi fejét, és megcsinálni azt, amit beírt.

Kazumu

Újonc
Támogató
2019. 07. 04.
12
1
24
Pécs
V4 karakter
Kazumu Ikuya
Keryl_Gardner nevében írok ide, mivel ő kivan tiltva a fórumról még 6 napig. Keryl azt mondta nekem, hogy az amit beírt, az ő részéről nem fun miatt történt. A karaktere nem volt józan, amit a kaszinóba érkezése előtt több /me-vel is bebizonyított. Az ő részére a force rp rész nem érvényes, hiszen Jaquann_Arnold a barátodat már kiütötte úgy, hogy nem volt cselekvőképes. Ezért könnyedén meg tudta fogni Takashi fejét, és megcsinálni azt, amit beírt.
Nos, 1. hozzánk nem ért el az, hogy ő be volt rugva. Magyarán simán írhatott volna egy /do-t, hogy begvan rugva. 2. úgy ütötte ki a társam, hogy csak egy /me. Semmi /megprobal vagy valami több rp, hogy mégis bocsi, de megver valakit. :) UI.: Nem /me-vel kell azt közölni, hogy bevan rugva, az én tudásom szerint. De javítsanak ki, ha tévedek.

Aaron válasza:
Közvetlen elötted levőt idézni tilos. Figyelmeztetést osztok.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
D

daneee

Ki mondta, hogy azt írta be, hogy /me részeg? Miért kevered Kerylhez a verekedést, amikor nem is ő volt? Rosszul értelmezed amit leírtam, én KERYL nevében írtam ide mert KERYL van kibannolva, nem Jaquann. :) UI: Hol van az rp a barátod sérüléseiről? Mert mégiscsak megverték, és szerintem akkor csak megsérül ha már a földre kerül. De szólj, ha rosszul tudom.

Kazumu

Újonc
Támogató
2019. 07. 04.
12
1
24
Pécs
V4 karakter
Kazumu Ikuya
Ki mondta, hogy azt írta be, hogy /me részeg? Miért kevered Kerylhez a verekedést, amikor nem is ő volt? Rosszul értelmezed amit leírtam, én KERYL nevében írtam ide mert KERYL van kibannolva, nem Jaquann. :) UI: Hol van az rp a barátod sérüléseiről? Mert mégiscsak megverték, és szerintem akkor csak megsérül ha már a földre kerül. De szólj, ha rosszul tudom.
A felreertesert bocs, pedig Jaquann neveben is irtal ide. :) DE ez nem megveres volt, mert az RP-je rossz volt :) De admin majd biralja!

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Ezt a me-t nem mondanám force rpnek. Nem kötelező a verekedést rpzni mivel egy látható cselekmény. Az, hogy ő tolt egy gyors me-t a verekedés elött az inkább jó mint, hogy baj lenne. Viszont az az rp.. amit igazából rpnek sem neveznék egyértelműen fun.. Ne vicceljünk jól megversz egy embert egy kaszinó közepén majd belevágod a fejét a földbe. Utána meg viccesen ráfingasz és a fejére ülsz.. nevetséges. Mind a kettőtök büntetése 60 perc lesz Fun indokkal. A panasz jogos!
Zárom, helyezhető a lezártakhoz.

• Tetszik
Reactions: marton04
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.