Kazimir Yazov ---> Audara Bislimi [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mardancso

Újonc
2024. 06. 14.
47
86
Szeged
V4 karakter
❌
LV karakter
Kazimir Yazov
V2 karakter
❌
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Kazimir Yazov >

Panaszra tett játékos neve:
<
Audara Bislimi >

Panasz oka:
<
NonRP,Derby >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
>

Megjegyzés:
<
Szerintem a bizonyitékok magukért beszélnek, 30perc report várakozás után jobbnak láttam a PK megoldását, illetve addig a játékos is elhagyta a szervert. >

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Kolozs és Szilike

au

Újonc
2024. 06. 26.
6
12
LV karakter
Kassidy Carson
Audara Bislimi volnék, akkor szereltettem, abban a percben, pont hasonló dologba ütköztem, és műszakiztatásnak indult az egész, nehéz nap volt a mai, elfogadom a büntetésemet, mert igen is megérdemlem, az érintett játékos felé: Elnézésed kérem, ha számít valamit, a büntetésem letöltése után keress fel, megtérítem neked az autód összegét egy RP keretein bellül.

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Beszéljétek meg a kártérítés részleteit, ha megtörtént, jelezzetek a panasz alatt.

Mardancso

Újonc
2024. 06. 14.
47
86
Szeged
V4 karakter
❌
LV karakter
Kazimir Yazov
V2 karakter
❌
Audara Bislimi volnék, akkor szereltettem, abban a percben, pont hasonló dologba ütköztem, és műszakiztatásnak indult az egész, nehéz nap volt a mai, elfogadom a büntetésemet, mert igen is megérdemlem, az érintett játékos felé: Elnézésed kérem, ha számít valamit, a büntetésem letöltése után keress fel, megtérítem neked az autód összegét egy RP keretein bellül.
Semmi probléma, nem a pénzen múlik a szituáció szimplán nem értettem hogy ez mire volt jó. De köszönöm a korrektségedet, engedjük el a kar térítést.
Beszéljétek meg a kártérítés részleteit, ha megtörtént, jelezzetek a panasz alatt.
Szerintem ezt megbeszéltük és mivel korrekten állt a dolgokhoz ezért tény és való hogy szabály sertést követett el de ha megoldható zárjuk le és engedjük el jail nélkül ha megoldható. Nyilván ez rajtad mint bíráló adminok múlik de nem szándékom kiszúrni a játékossal

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.