Kayson Woodward-> Lola Bueno és Vlad Bueno [Telapo]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

IDK_Sanyi

Újonc
2023. 12. 13.
19
96
V4 karakter
Iago Sequira
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Kayson Woodward

Panaszra tett személy InGame neve:
Lola Bueno és Vlad Bueno

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szép napot, ami a mai nap szigeten voltam észrevettem kettő darab embert, gondoltam kirabolom őket, el is kezdtem a rablást, nyugodtan ment a rablás és ők eközben elkezdtek nevetni rablás alatt, majd miután rablás befejeztével leütöttem őket, ők még akkor is kacagtak, miután befejeztem a rablás kaptam egy érdekes megjegyzést a hölgytől, OOC chaten.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Elnézést kérek a video felbontása miatt, remélem minden észrevehető rajta, attol függetlenül, hogy rossz a minőség.

• Tetszik
Reactions: Andypapa

Vlado

Újonc
2023. 12. 05.
26
71
V4 karakter
Cipriano Cattaneo
Szép jó estét.Akkor elmondom én is a Mi szemszögünk (IC: Vlad Bueno). Elmentünk a szigetre kicsit felfedezni. Viszonylag sokan voltak. Több embert is láttunk jönni-menni mindenféle stílusban. Szerintem a szigeten az ott keresgélők 90%-nál van fegyver. Ha megmutatná a teljes videót,látni lehetne,hogy én ott sem voltam kezdetben. Lolával picit szét váltunk. Fémkeresőztünk de ugyanabban a kis körben. Lola vette észre a srácot és ment oda hozzá,rablásról szó sem volt. A srác is fémkeresőzött,Lola odament és kb mint akit váratlanul ért,hogy ott vagyunk,megijedve előkapta a fegyvert. Ekkor szaladtam én oda amikor megláttam . Odamentem és egyszerűen csak állt és nézett szinte percekig. xd Mindenki fegyverrel jár a szigeten,számítottunk erre ezért sem ijedtünk meg. Mindenki sejti mi történhet ha a szigetre megy. Egy szóval nem említi,hogy ez egy rablás. Kérjétek el a videót vagy bármit. Azt sem mondta bú vagy bá. Ezért szóltunk be kb,mert nem értettük az egészet. Aztán nagyba benyögi kezeket fel és letapiz. Mi meg mondtuk előtte,hogy nincs nálunk semmi,mi is csak keresgélünk,mint ő. Az ooc chatben pedig nem értjük mi a bántó,hogy Lola csak szólt,hogy ennek nincs értelme,hogy elveszi a fémkeresőink,mert tele lesz az inventoryja,hisz plusz 7 kg ha nem több. xd + a karaktereink mindenféle körökben mozognak-mozogtak már,ezért is voltunk szigeten,ezért sem ijednek meg,úgy,mint egy random normál ember.

• Vicces
Reactions: R3pt1L3 és Eric

aTélapó

Az öt legenda egyike
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 21.
180
167
V4 karakter
Denaro Gates
Nagyon rosszul látod ezt a részt, attól hogy sziget még nincs az, hogy a karaktered kevésbé ijedne meg ha valaki fegyvert fog rá és kirabol.
A másik OOC-ben nem érted mi a bántó?
"Alfasz (ez nyilván balfasz akart lenni.) most találsz valamit a súly miatt enm tudod ki szedni"
Ilyen nincs hogy te egy rablásnál IC sem mondasz :
"Anyád seggébe lett feldugva mindkettö"
"Hulye madar vagy bazdmeg"
"vigyed fiam"

aTélapó

Az öt legenda egyike
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 21.
180
167
V4 karakter
Denaro Gates
A pk jogos teljesen egyértelmű a PG ténye illetve az OOC szidás is.
Lola Bueno 3 hónap kitiltást kap PG+OOC minősítés miatt
Vlad Bueno
180 perc Adminjail
PG

PG mivel ha fegyvert fognak rátok akkor nem fogtok röhögcsélni nem pláne a fent említett dolgokat mondani.Hiszen félted az életed, mert fegyvert fognak rád és úgy rabolnak.
OOC minősítés pedig nem írunk semmilyen minősítő vagy szidó mondatokat amit a másik sérelmezhet.

-Az OOC szidás szigorúan tilos. Ez egy olyan cselekmény, amivel a személyt magát a karakter tulajdonosát szidod.

↳ OOC mindenkinek köteles vagy megadni a tiszteletet.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.