Elfogadva Kaydron Mays - Lucii

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lali

Újonc
2019. 01. 12.
38
96
LV karakter
alicia potts
zoldlogo.png

Neved:
< Kaydron Mays >

A ban időpontja:
< 2020/07/25 >

A ban időtartama:
< 2020/08/25 >

Neve, aki bannolt:
< Lucii >

A ban oka:
< OOC Stílus, Minősítés. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Igazából, alapvetően mindenek előtt nem szeretnék Lucii ellen beszélni, csak szimplán nem értem hogy ezért miért kaptam egy hónapos kitiltást. Igen, van a "szekeremen" jócskán jail, viszont mióta újra SeeMTA-zok (2020 májusa) azóta összvisz 2 (talán 3) jailem lehet. Nehéz egy ügyet úgy megbeszélni, hogy konkrétan nem mondhatok semmit. Maga az egész dolog, hogy odajönnek hozzám és "maga ön" meg hasonló kaliberű dolgokkal, aztán a későbbiekben OOC-re átvitt dologból a két srácot karöltve én is szankciót kapok, ezzel nem tudok sajnos így egyet érteni. Az, hogy annyit írtam hogy kár volt kikapcsolnom a CS:GO-t, már stílus? Nem rosszándékból írtam, mert napközben is van hogy CS:GO-zom miközben fent vagyok, mert van egy PC-m és egy laptopom is. A laptopra lett váltva a serial, mert ezt használom elsődlegesen. Szerintem nem szegényítettem a szerver RP vonalát, nem táncoltam mulatósra a kaszinó előtt, igyekeztem nem droid karaktert RPzni.

Szeretnék egy Teamspeak 3 megbeszélést, ahol elmondanám a nézőpontomat az ügy kapcsán, és valamilyen szinten tiszta vizet önthetnék a pohárba. Beleestem abba a hibába, hogy kiprovokálták ezt. Egész végig megfigyelhető hogy nem szidtam őket, se semmi.
>

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.