- 2019. 05. 18.
- 443
- 1 059
- V4 karakter
- Kayden Reed
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Kayden Reed
Rendfokozat:
r. Törzszászlós [1236]
Egység főkódja és egységszáma:
DELTA-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Lara Palmer r. Törzsőrmester [1395]
Tessa Payne r. Főtörzsőrmester [1281]
Eryk McKall r. Főtörzszászlós [1179]
Kayden Reed
Rendfokozat:
r. Törzszászlós [1236]
Egység főkódja és egységszáma:
DELTA-1
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Lara Palmer r. Törzsőrmester [1395]
Tessa Payne r. Főtörzsőrmester [1281]
Eryk McKall r. Főtörzszászlós [1179]
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Haruna Kyoko
((Nemrég volt névváltása))
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
[ - ]
Körözést elrendelő neve:
[ - ]
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
[ - ]
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.20.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
80.2 § Illegális töltény birtoklás (Egyéb töltény) [ITBE]
82.3 § Illegális fegyver birtoklás (Egyéb fegyver) [IFBE]
85.2 § Kábítószer birtoklás (Nagy tétel) [IKBN]
113.2 § Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben [EKHSZSZ]
Az intézkedés részletes leírása:
A mai napon (2024.09.20.) egyedül járőrszolgálatot folytattam a METRO alosztályhoz tartozóToyota Camry V70 típusú szolgálati gépjárművel. Egész nap akcióról akcióra kellett sietnie az állománynak. Sorozatszerűen kerültek elő a város bűnözői, viszont szerencsére mindegyiket sikerült a rendvédelmi szerveknek közös erővel begyűjtenie. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor Shawn Claybrooks r. Hadnagy [696] hirtelen erősítést kért rádión keresztül, miszerint tűzharcba keveredett és jelenleg is lőnek rá.
Ekkor az összes egység tájékoztatta a hadnagyot, hogy elindultak irányába. Velem, azaz aDELTA-1-el sem volt ez másképp. Rögtön szóltam neki és minden vezetési tudásomat bevetve siettem a helyszínre. Pontosan tudtam, hogy minden másodperc számottevő lehet. A hibázás nem megengedett. Szerencsére a közelben járt pár egység, többek között én is. Hamar odaértünk. Shawn Claybrooks r. Hadnagy [696] sokszor megmutatta már rátermettségét, és úgy gondolom, hogy most sem volt ez másképp. Mire odaért az első egység, az egyik támadó bilincsben volt, a másik pedig erőteljesen a vérzett és a földön hevert. Ekkor a kiérkező egység rögtön mentőt hívott. A hadnagynak kutya baja sem volt, viszont a későbbiekben a mentősök őt is megvizsgálták a biztonság kedvéért. Kiderült a hadnagy szavaiból, hogy akit megbilincselt, Ő kézzel rátámadt, akire viszont viszont vissza kellett lőnnie egy Desert Eagle típusú fegyverrel tüzet nyitott, és az indítatásuk erre az volt, hogy a hadnagy az éppen tilosban parkoló személygépjárművüket szerette volna elvontatni.
A mentősök hamar kiértek és stabilizálták a fegyverrel támadó hölgyet. Ekkor én magamra vállaltam a kihallgatás szerepét, viszont rádión jelezte felém három kolléga (Névszerint: Lara Palmer, Eryk McKall, Tessa Payne), hogy szeretnének szintén résztvenni a kihallgatáson. Tájékoztattam őket, hogy Los Santosi rendőrkapitányságon lesz a kihallgatás, tehát az egyes kihallgatót készítsék elő mire odaérek a támadóval. Ők eleget is tettek a kérésnek, és mire odaértünk már minden az asztalon volt. Többek között a kábítószer, amit a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai találtak a támadó hölgy zsebében. A kihallgatást rögtön megkezdtük, ahol semmilyen információval nem szolgált felénk. Egyáltalán nem volt kommunikatív, sőt hátráltatta a kihallgatást. Tájékoztattuk a vádpontokról és a jogairól. Ahogy végeztünk a kihallgatással, a cellákhoz kísértük ahol sikeresen megtörtént a rabosítás.
Haruna Kyoko
((Nemrég volt névváltása))
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
[ - ]
Körözést elrendelő neve:
[ - ]
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
[ - ]
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.09.20.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
80.2 § Illegális töltény birtoklás (Egyéb töltény) [ITBE]
82.3 § Illegális fegyver birtoklás (Egyéb fegyver) [IFBE]
85.2 § Kábítószer birtoklás (Nagy tétel) [IKBN]
113.2 § Emberölési kísérlet hivatalos személlyel szemben [EKHSZSZ]
Az intézkedés részletes leírása:
A mai napon (2024.09.20.) egyedül járőrszolgálatot folytattam a METRO alosztályhoz tartozóToyota Camry V70 típusú szolgálati gépjárművel. Egész nap akcióról akcióra kellett sietnie az állománynak. Sorozatszerűen kerültek elő a város bűnözői, viszont szerencsére mindegyiket sikerült a rendvédelmi szerveknek közös erővel begyűjtenie. Nem volt ez másképp akkor sem, amikor Shawn Claybrooks r. Hadnagy [696] hirtelen erősítést kért rádión keresztül, miszerint tűzharcba keveredett és jelenleg is lőnek rá.
Ekkor az összes egység tájékoztatta a hadnagyot, hogy elindultak irányába. Velem, azaz aDELTA-1-el sem volt ez másképp. Rögtön szóltam neki és minden vezetési tudásomat bevetve siettem a helyszínre. Pontosan tudtam, hogy minden másodperc számottevő lehet. A hibázás nem megengedett. Szerencsére a közelben járt pár egység, többek között én is. Hamar odaértünk. Shawn Claybrooks r. Hadnagy [696] sokszor megmutatta már rátermettségét, és úgy gondolom, hogy most sem volt ez másképp. Mire odaért az első egység, az egyik támadó bilincsben volt, a másik pedig erőteljesen a vérzett és a földön hevert. Ekkor a kiérkező egység rögtön mentőt hívott. A hadnagynak kutya baja sem volt, viszont a későbbiekben a mentősök őt is megvizsgálták a biztonság kedvéért. Kiderült a hadnagy szavaiból, hogy akit megbilincselt, Ő kézzel rátámadt, akire viszont viszont vissza kellett lőnnie egy Desert Eagle típusú fegyverrel tüzet nyitott, és az indítatásuk erre az volt, hogy a hadnagy az éppen tilosban parkoló személygépjárművüket szerette volna elvontatni.
A mentősök hamar kiértek és stabilizálták a fegyverrel támadó hölgyet. Ekkor én magamra vállaltam a kihallgatás szerepét, viszont rádión jelezte felém három kolléga (Névszerint: Lara Palmer, Eryk McKall, Tessa Payne), hogy szeretnének szintén résztvenni a kihallgatáson. Tájékoztattam őket, hogy Los Santosi rendőrkapitányságon lesz a kihallgatás, tehát az egyes kihallgatót készítsék elő mire odaérek a támadóval. Ők eleget is tettek a kérésnek, és mire odaértünk már minden az asztalon volt. Többek között a kábítószer, amit a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai találtak a támadó hölgy zsebében. A kihallgatást rögtön megkezdtük, ahol semmilyen információval nem szolgált felénk. Egyáltalán nem volt kommunikatív, sőt hátráltatta a kihallgatást. Tájékoztattuk a vádpontokról és a jogairól. Ahogy végeztünk a kihallgatással, a cellákhoz kísértük ahol sikeresen megtörtént a rabosítás.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
300.000$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
300 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
300.000$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
300 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[O] - Kapott
[X] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
1x Hello Desert Eagle
36x .50 AE
6x Kokacserje mag
2x Nyers Gomba
10x Marihuana mag
2x Parazen mag
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
648 220$
1x Hello Desert Eagle
36x .50 AE
6x Kokacserje mag
2x Nyers Gomba
10x Marihuana mag
2x Parazen mag
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
648 220$
Aláírás:
Kayden Reed
Kayden Reed