- 2022. 01. 03.
- 392
- 210
- V4 karakter
- Maya Roseberg
- LV karakter
- Kaydan Manford
- V2 karakter
- -

Neved, életkorod, Account ID:
Csaba, 20, 6333
Jelenlegi játszott perced:
163732
Fénykép csatolása az UCP-ről, ahol látszódnak a korábbi szankcióid:
Link
Véleményed szerint mi az SGH feladata?
Segítséget nyújtani az új játékosok számára. Adminisztrátori munka segítése a kisebb kérdésekre való válaszadásokkal és
kezdő játékosok betanítása.
Miért pont téged válasszunk? Mennyi időt tudnál erre szánni?
2700+ óra után kellően kimerem mondani hogy jól ismerem a szervert és annak szabályzatát. Rengeteg tapasztalatot szereztem ez idő alatt és hiszem hogy tovább tudnám kamatoztatni ezt a tudást SGH-ként. Közel egy éve amikor még SGH voltam akkor elég szép eredményeket hoztam ami átlag 70-80 report és 2-3 ezer perc hetente. De akkoriban nem igen voltam felkészülve és voltak hiányosságaim amit mára már tudtam pótolni. Ezen felül képes vagyok higgadtan kezelni a konfliktusokat. Emellett megbízható és aktív játékos vagyok aki hosszú távon szeretne hozzájárulni a szerver fejlődéséhez. Az aktivitásom változó napi 3-4 óra, de 4-5 óra sem kizárt.
Írj magadról 3 darab pozitív, illetve negatív tulajdonságot.
Pozitiv: Segítőkész, aktív, Kedves vagyok mindenkivel. - Negativ: néha túl sokat beszélek, szigorú, Haragtartó
Mutasd be részletesen a szerinted 3 legfontosabb helyszínt a szerveren:
[Városháza] Szerveren a legfontosabb helyszín minden játékosnak a városháza, itt számos olyan lehetőség van ami szükséges az élet elkezdéséhez vagy annak folytatásához. Városházán belül lehetőségünk van irataink kiváltására és megújítására is, ezen felül forgalmi engedély kiváltása vagy akár ingatlanjaink bejelentésére.
[Korház] A szerveren számos olyan helyzet van amikor a karakterünk megsebesülhet vagy éppen rosszabb is történhet. De nézzük a láb vagy kéz törést, ilyen esetekben ha eltörik a kezünk vagy a lábunk akkor nehezebben fogjuk tudni irányitani a járművet ezért érdemes felkeresni egy korházat. A városban és annak külső területein is több korház található, ezeket egy piros korház ikonnal vannak jelölve. Korházhoz megérkezve nincs más dolgunk mint felkeresni egy orvost vagy egy ápolót aki segít ellátni a karakterünket. Viszont ha nincs elérhető orvos vagy ápoló akkor minden korháznál található egy npc akinél 20,000$-ért megtudod gyógyítani a karaktered.
[Szerelőtelep] Ha van egy járművünk akkor az egy idő után tönkremegy vagy éppen elromlik benne valami, ekkor érdemes meglátogatni a szerelőtelepet. Városban 3 szerelőtelep található, Kettő a városban egy pedig a versenypályán. Szerelőtelephez megérkezve nincs más dolgunk mint kivárni a sorunkat, idővel egy szerelő befog engedni, ilyenkor beállunk egy nekünk tetsző szerelő boxba. Kővetkező lépés elmondani mit is szeretnénk szereltetni a kocsin, illetve hogy milyen minőségben szeretnék az alkatrészeket. Ekkor a szerelő elkezdi össze írni egy ár listát, amivel ha végzet akkor láthatjuk hogy mennyibe fog kerülni, ajánlat elfogadása után a szerelő neki kezd az autónak, munka folyamat közben akár másik 2 boxba is átkerülhet a jármű. Az egyik helyen a jármű felfüggesztését tudják beállítani, másik boxba pedig a kocsi diagnosztikáját tudják megnézni vagy éppen a megszerelt kocsira forgalmit kiállítani.