Kéne egy olyan opció szerintem, az olyan embereknek mint én nekem például, hogy kitudják saját magukat tiltani a kaszínókból, akár véglegesen, akár egy hosszabb időtartamig... xd
Nem tudom felfogni hogy Mi emberek miért tudunk rákattanni ennyire valamire..
Már rendesen játék közben olyan károkat okozok önmagamban, hogy legszívesebben néha azt kívánom lettem volna inkább egy bölény.. vagy egy vakond..
Komolyra fordítva a szót:
- Szerintem nem lenne rossz ötlet. Szerintem pár játékosnak segítene ez valamennyire, aztán jobban odatudnának fókuszálni arra, hogy másképp szerezzenek lóvét, amit aztán megtanulnának jobban megbecsülni. Aztán a végén nem is fog kelleni nekik egy terápiás kezelés.
(Az ötletemet tényleg komolyan gondoltam.)
#helpme #imsick
Nem tudom felfogni hogy Mi emberek miért tudunk rákattanni ennyire valamire..
Már rendesen játék közben olyan károkat okozok önmagamban, hogy legszívesebben néha azt kívánom lettem volna inkább egy bölény.. vagy egy vakond..
Komolyra fordítva a szót:
- Szerintem nem lenne rossz ötlet. Szerintem pár játékosnak segítene ez valamennyire, aztán jobban odatudnának fókuszálni arra, hogy másképp szerezzenek lóvét, amit aztán megtanulnának jobban megbecsülni. Aztán a végén nem is fog kelleni nekik egy terápiás kezelés.
(Az ötletemet tényleg komolyan gondoltam.)
#helpme #imsick