- 2023. 06. 22.
- 15
- 48
- 19
- LV karakter
- Suela Yaziji [BANNED]
A címet nem kell megmagyaráznom, egy jóideje játszom a kaszinó játékokkal a szerveren és azon belül is a Blackjackel. Személyes tapasztalataim alapján szeretném reprezentálni a játékélményemet mert hogy FIXEN egyszer sem jöttem ki úgy hogy boldogan szállok ki a blackjack székből. Tegyünk fel egy viszonylag normális tétet, legyen 15k. Beülsz 15k-val boldogan azt gondolva hogy TALÁN lesz esélyed nyerni de nem mert itt jön az abszolút disznóság. Kedves dealerünk oszt magának FIX 10-es vagy 11-es lapot mert nincs az a lejött Szűz Mária hogy 2-6-ig kezdjen maximum az életben egyszer. Ha nyerő szituációm is van a Dealer addig húzza a lapokat amíg vagy egyenlő nem lesz neki vagy 20/21. A másik pedig a húzások, merem állítani hogy a 10-es lapokon nagyobb húzási esély van mint bármely más lapon mert amint megkezdődik a játék és húznám a lapot ha 12-nél nagyobbal kezdek fixen 10-est fogok húzni, azon esetben ha nem duplázom meg és van annyi szerencsém hogy a Dealer-nek nem lesz nagyobb mint nekem. De az is olyan mint valami álom amit TALÁN valóra válik. Abszolút nagy disznóságnak tartom az egész systemet úgy ahogy van és azért szerintem valljuk be egy megírt rendszerhez képest eléggé bele vannak nyúlkálva az esélyekbe, nem csodálom miért nem látok egyetlen playert sem a kaszinóban.