Kaszinó Játékok Realizálása

qiqo

pénzmosoda
2023. 06. 22.
15
48
19
LV karakter
Suela Yaziji [BANNED]
A címet nem kell megmagyaráznom, egy jóideje játszom a kaszinó játékokkal a szerveren és azon belül is a Blackjackel. Személyes tapasztalataim alapján szeretném reprezentálni a játékélményemet mert hogy FIXEN egyszer sem jöttem ki úgy hogy boldogan szállok ki a blackjack székből. Tegyünk fel egy viszonylag normális tétet, legyen 15k. Beülsz 15k-val boldogan azt gondolva hogy TALÁN lesz esélyed nyerni de nem mert itt jön az abszolút disznóság. Kedves dealerünk oszt magának FIX 10-es vagy 11-es lapot mert nincs az a lejött Szűz Mária hogy 2-6-ig kezdjen maximum az életben egyszer. Ha nyerő szituációm is van a Dealer addig húzza a lapokat amíg vagy egyenlő nem lesz neki vagy 20/21. A másik pedig a húzások, merem állítani hogy a 10-es lapokon nagyobb húzási esély van mint bármely más lapon mert amint megkezdődik a játék és húznám a lapot ha 12-nél nagyobbal kezdek fixen 10-est fogok húzni, azon esetben ha nem duplázom meg és van annyi szerencsém hogy a Dealer-nek nem lesz nagyobb mint nekem. De az is olyan mint valami álom amit TALÁN valóra válik. Abszolút nagy disznóságnak tartom az egész systemet úgy ahogy van és azért szerintem valljuk be egy megírt rendszerhez képest eléggé bele vannak nyúlkálva az esélyekbe, nem csodálom miért nem látok egyetlen playert sem a kaszinóban.

juliamagdus

Újonc
2023. 09. 27.
1
3
V4 karakter
Joseph Maruo
LV karakter
Joseph Mauro
V2 karakter
Joseph Mauro
Csáó! Ezt már én is többször észleltem ezt az egészet. NEM vagyok kaszinófűggő hetente ha néha bemegyek egy 50 ezret felrakok. Gondolom direkt úgy van megirva hogy ne tudj belőlle meggazdagodni, de abban igazad van hogy disznóság ez a rendszer. Roulettről ne is beszéljünk ott konkréttan lehetetlen nyerni NAGYOBB téttel. Blackjack még ha 10 ezeressel jatszasz ha 100 ugyan ugy a dealer bekezd egy Ásszal [11] és egy 10 királlyal. Kb 2 heti kaszinózásomra emlékeztet amikor mentem blackjackezni haverral 120 ezer SSC vel. 10 ezeressekel jatszottunk a Dealer igy kezdett SZINTE EGYFOLYTÁBAN: 10, 11 10, 10 11,10 tehát konrkéttan vagy 20 vagy 21 el végződik egyfolytában neki, arról még tényleg ne is beszéljünk hogy nekem volt már többször is 20-som a Dealernek volt 6-osa és a pali addig húz ameddig nem lesz neki 21 de ugyebár ő nem fog kapni 22 vagy annál feljebb számot mert egyfolytában neki kell nyerni. Azért van bent a kaszinó hogy játsz, nem azért hogy disznóságok végett elbaszd a pénzed. Jöhetnek most a milliomos emberek hogy " De ne kaszinózzál". Oké kérdem én, ha már minden realisztikusra van csinálva a szerveren, ez miért nincs? IRL sem birsz belőlle meggazdagodni OLYAN KÖNNYEN, de azért ha okosan jatszol meglehet. Csak itten sajnos 10 az egyhez hogy a Dealer nem 10 el kezd és nem egy Ásszal vagy egy királlyal fejezi be, vagy pedig 6 lapot húz és 21, vagy a felett amit te kaptál lesz neki. Undorito módon aljas ez a kaszinó rendszer, ahogy ki lett ez találva. V3-ban meg volt esélyed nyerni rouletten de V4 óta ez már megváltozott. Rátérve roulettre ha volt egymás utan 7 fekete peldául ami mar megvolt többször is és rácseszel több száz ezres tétet pirosra várva arra hogy mar csak nem lesz fekete instant feketét dob be. Utánna én kiváncsiskodtam ezek után már régebben is amióta kijött a V4 és találtam több olyan roulett asztalt is, kb 3-4 rouletten probaltam ki amikor ilyen 5-6-7 Fekete vagy piros volt egymas utan. Rá raktam 100 as tétet peldaul pirosra mert mar 5-6-7 volt kb fekete és instant piros. Disznóság ez az egész. Tehát leirtam itten egy regényt de a lényeg abból hogy nincs esélyed kijönni kaszinóbol akár + 30% al amennyit te felraktal.

Slim

Írnok deák
2019. 01. 11.
674
1 054
Fort Carson
V4 karakter
Stan Webb
LV karakter
Mobutu Okeke
Az új rendszer sajnos teljesen irreális, legfőképpen a roulette. Szép, ötletes a megvalósítás, de teljesen használhatatlan a kaszinó.

A régi rendszer gépeit kéne visszahozni, semmi baj nem volt velük. Senkit sem zavart szerintem, hogy "elavult". Ellenben most teljesen üresek a kaszik 1-2 ember van bennük.

Egy éve a Négy Sárkány versengett a zacis népszerűségével. Sajnos miután elvesztette érdemi funkcióját, senki sem játszik benne.

aaandor

冒険者
2019. 01. 10.
371
592
21
LV karakter
timetric whitaker
“A szerencsejáték olyan játékforma, amelynek során pénzben vagy más értéktárgyban kifejezett téteket tesznek egy bizonytalan kimenetelű esemény végeredményére.”

Ahogy a való életben sem, így itt sem lehet megélni a szerencsejátékból. Nyilván nem lesz bent egy olyan rendszer a szerveren, amivel minden második ember hatalmas vagyont halmozna fel, főleg a mostani árakat tekintve.

Szerény véleményem szerint a kaszinó unaloműzésnek tökéletes, annyi pénzt szánsz rá amennyit nem sajnálsz, de sikereket a szerencsejátéktól ne várjatok.

• Tetszik
Reactions: redstar

1saac

Ázsiai
Globális Moderátor
LV
2019. 12. 28.
229
366
21
Jesse telep
LV karakter
Isaac M Toledo
Egyetértek a téma készítőjével, a kaszinós update teljesen elvette a hangulatát a kaszinóknak. Régebben se nyert ott mindig mindenki, mégis játszottak az emberek és pezsgett az élet a kaszinó előtt. A mostani nyerési esélyek valahol a nulla körül mozognak és teljesen beporosodtak a gépek, alig látok egy-két embert bent. Ahogy @Slim kolléga is mondta, szépek, jók az új gépek de valami mini-update keretein belül én örülnék ha a nyerési esélyeken változtatnának.

zotya

Zöldfülű
2019. 04. 06.
197
1 297
21
budapest
V4 karakter
kovacs karoly zoltan
LV karakter
zach barett
oh ha szamolni tudnam hany 10 millio dollar ment el v4en baratommal a kaszinoban. mi csak szorakozasbol csinaltuk, de egy ido utan realizaltuk hogy akarmikor bementunk 1 millioval kicsit jatekgepezni, rulettezni kb 20 alkalombol ha egyszer jottem ki ugy hogy maradt dupla annyi ssc-m a kovetkezo sessionre. nyilvan nem kotelezo elfoglaltsag, de neha megis jol esik az embernek, ha van egy kis sikerelmenye, de ha ez nem tortenik meg soha az eletben akkor mindegy az egesz, nekem is ezert ment el tole a kedvem

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
401
1 045
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Kevés annyira bicskanyitogató dolog van a szerveren mint blackjackezni. 20-al a kézbe is kb 5-ből 1 kört lehet megnyerni, ha 10 fölött lapot húzol az 10-ből 7-szer túl sok lesz

A lóverseny is dettó, tök sok munka van benne meg minden én elhiszem de annyira nagyon kicsi a szorzó hogy ha milliókkal játszol is csak mozizol óráig eredmény nélkül

A roulette nyerési arányában még én nem is érzek nagy változást viszont annyira dinamikátlan, felteszek egy összeget egy részre majd várjak 1 percet mire lejár az időzítő majd még vagy 20 másodperc még beforog majd még vagy fél perc mire kiosztja a nyereményeket. Miért nem gombra indul? Ez a timer csak arra jó hogy vagy nincs időd feltenni a tétet vagy olyan hamar felteszed hogy afkolnod kell mire elkezd forogni

qiqo

pénzmosoda
2023. 06. 22.
15
48
19
LV karakter
Suela Yaziji [BANNED]
nektek 2024ben tényleg azt kell magyarázni hogy hogy működik a szerencsejáték ? aszittétek be ültök a black jackhez aztán a bab is hus... képzeljétek ha bementek egy online kaszinoba akkor ugyanennyi esélyetek van vesziteni mint a szeron
megneznem te melyik pizsamadban varazsolsz folyamatosan 10-es lapokat.

Utoljára szerkesztve:

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
552
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
nektek 2024ben tényleg azt kell magyarázni hogy hogy működik a szerencsejáték ? aszittétek be ültök a black jackhez aztán a bab is hus... képzeljétek ha bementek egy online kaszinoba akkor ugyanennyi esélyetek van vesziteni mint a szeron
Pont az a helyzet, hogy nem kell magyarázni, mindenki tisztában van vele és ezért is üres teljesen minden kaszinó. Csak így Las Venturas elveszíti a Las Venturasosságát.

• Tetszik
Reactions: mimosa

low pepper fade

Pötyögtető
2022. 11. 20.
500
3 813
V4 karakter
Valentino Joko
LV karakter
Idi Occho
De akkor szerinted mi lenne a megoldás ?
Legyenek nyerő szériák bescriptelve mindenkinek ? Hogyan szeretnéd fellendíteni a kaszinó népszerűségét úgy, hogy nem veszíti el a szerencsejáték a lényegét ?
Ha kevés SSC-vel megyek be akkor favorizáljon engem a játék blackjackben ?

Tényleg király volt, mikor a legtöbb élet a Négy Sárkány előtt volt de látszólag nem erre van már kereslet és ez valszeg nem változna azzal, ha 2x nagyobb esélyed lenne nyerni blackjacken / rouletten.

Suha

Barangoló
2021. 10. 03.
78
188
V4 karakter
Kilián Tibor
LV karakter
Aaron Calvin
aszitted hogy most okossagot mondtal, csak tudod online kaszinoba hasznalnak pl 5 paklit, akkor ott minden egyes lap veges. itt annyi 10es lapot oszt ki a jatek amennyit akar.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
552
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
De akkor szerinted mi lenne a megoldás ?
Legyenek nyerő szériák bescriptelve mindenkinek ? Hogyan szeretnéd fellendíteni a kaszinó népszerűségét úgy, hogy nem veszíti el a szerencsejáték a lényegét ?
Ha kevés SSC-vel megyek be akkor favorizáljon engem a játék blackjackben ?

Tényleg király volt, mikor a legtöbb élet a Négy Sárkány előtt volt de látszólag nem erre van már kereslet és ez valszeg nem változna azzal, ha 2x nagyobb esélyed lenne nyerni blackjacken / rouletten.
Elég lenne csak visszahozni pár kihalás előtti kaszinós játékot. Egyértelműen nem adná vissza azt az élettelteliséget a kaszinóknak, viszont ha minimálisat emelne rajta, már megérné.

Utoljára szerkesztve:

hdhunx

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 25.
414
257
20
LV karakter
Howard McKenzie
hasonlítsd össze a V3-mas kaszinóval légyszives és rájössz mi a baj .

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
401
1 045
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
lehet rajta nyerni én szoktam csak ki kell szállni :) am meg te meggazdagodni mész be? a kaszino szerencsejáték hova van leirva hogy te ha bemész akkor távozásnál profitba leszel? miért vagy meglepődve? 🤔
Van eltérés a mindig bukóval jössz ki és a néha lehet nyerni között, mint ahogy az se véletlen hogy V3-ban szinte mindig volt bent valaki V4-ben pedig igazi ritkaság látni valakit