Kaseem Hammad - Joe Westwood[Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Kaseem Hammad >

Panaszra tett játékos neve:
<
Joe Westwood >

Panasz oka:
<
Farmi munka mondhatni nem elvégzése >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Képes bizonyítékok: Logos bizonyítékok: https://pastebin.com/A4SWEFCt >

Megjegyzés:
<
Lebeszéltük, hogy a szombati illetve a vasárnapi napon gondozza az állatokat 3 farmon. Pénteken délután még direkt el is rendeztem mindent, hogy minden 100% legyen, hogyha bármi van akkor is valameddig húzzák ki. Ebből mondhatni semmi nem sikerült neki mivel az összes állat 2% vagy 0%. Ezt túl egyszerű megfejteni, hogy nem is foglalkozott velük 2 napon keresztül csak a pénzzel lelépett így mindenképpen kérném a kárpótlásokat. 24 bárány ára, munka kifizetésének ára, 1db gyapjú ára mivel 1-nek nem sikerült megnőnie ennek köszönhetően. >

• Tetszik
Reactions: GrayGhost

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
885
LV karakter
Giel Flim
Várom a válaszát 24 órán belül.

• Imádom
Reactions: Kaseem

zsakairoland

Újonc
2023. 01. 26.
8
3
LV karakter
George curley
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Kaseem Hammad >

Panaszra tett játékos neve:
<
Joe Westwood >

Panasz oka:
<
Farmi munka mondhatni nem elvégzése >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
Képes bizonyítékok: Logos bizonyítékok: https://pastebin.com/A4SWEFCt >

Megjegyzés:
<
Lebeszéltük, hogy a szombati illetve a vasárnapi napon gondozza az állatokat 3 farmon. Pénteken délután még direkt el is rendeztem mindent, hogy minden 100% legyen, hogyha bármi van akkor is valameddig húzzák ki. Ebből mondhatni semmi nem sikerült neki mivel az összes állat 2% vagy 0%. Ezt túl egyszerű megfejteni, hogy nem is foglalkozott velük 2 napon keresztül csak a pénzzel lelépett így mindenképpen kérném a kárpótlásokat. 24 bárány ára, munka kifizetésének ára, 1db gyapjú ára mivel 1-nek nem sikerült megnőnie ennek köszönhetően. >
A 3. Farmra nem kaptam jogot így azt nem tudtam csinálni a többit csináltam csak áram szünet volt nálunk szombaton így este 9 kor tudtam fellèpni ès addigra sajnos le ment a minősègük.

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
A 3. Farmra nem kaptam jogot így azt nem tudtam csinálni a többit csináltam csak áram szünet volt nálunk szombaton így este 9 kor tudtam fellèpni ès addigra sajnos le ment a minősègük.
Sajnos minden adott volt arra, hogy megoldásra kerüljön a harmadik farm is. Direkt tartottam a sráccal IC is és OOC is a kapcsolatot, neked is IC rendeztem mindent amit csak tudtam. Az összes elérhetőséget megadtam neked IC. Az, hogy sajnos te nem foglalkoztál az SMS-sel az már nem az én gondom.

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
885
LV karakter
Giel Flim
Beszéljétek meg a kártéritést.

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
Panaszkönyvben minden szerepel amit én kívánok megkapni.

zsakairoland

Újonc
2023. 01. 26.
8
3
LV karakter
George curley
Sajnos minden adott volt arra, hogy megoldásra kerüljön a harmadik farm is. Direkt tartottam a sráccal IC is és OOC is a kapcsolatot, neked is IC rendeztem mindent amit csak tudtam. Az összes elérhetőséget megadtam neked IC. Az, hogy sajnos te nem foglalkoztál az SMS-sel az már nem az én gondom.
Nincs jogom a 3. Farmhoz
Nehogy már ez èn gondom legyen hogy nem adsz jogot rá.
Mint gondoltál hogy èjfèlig leszek fent hogy jogot adj a 3. Farmhoz is?

zsakairoland

Újonc
2023. 01. 26.
8
3
LV karakter
George curley
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! - rajna
Nincs jogom a 3. Farmhoz
Nehogy már ez èn gondom legyen hogy nem adsz jogot rá.
Mint gondoltál hogy èjfèlig leszek fent hogy jogot adj a 3. Farmhoz is?
Ès sms se küldtèl èn viszont küldtem hogy nincs jogom a 3 farmhoz

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
Továbbra is tartom magamat a panaszkönyvben leírtakhoz.

zsakairoland

Újonc
2023. 01. 26.
8
3
LV karakter
George curley
Úgyhogy beszèljük meg hogy mire ès mennyi kártèrítèst kèrsz .
Èn a 3. Farmra semmit nem fogok fizetni mert nem az èn gondom hogy nem tudsz egyszerre jogot adni az összes farmra ès igy nem tudom csinálni.
Viszont az sem az èn hibám hogy áram szünet volt itthon már bocs.
De lègy egy kicsit meg èrtő velem szembe is.

• Tetszik
Reactions: Johnson07

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
Én megértő vagyok. Valamilyen formában szólni tudtál volna IC de se híred se hamvad nem volt. Továbbá ha nem tudtuk SZERDÁN elintézni a hozzáadást akkor másnap vagy harmadnap biztosan megtudjuk oldani. Reggeltől voltam elérhető, de te nem voltál fent, viszont a pénzt azon nyomban elvetted a 3 farmra. Péntek délutánig nem értelek el így írtam egy elég hosszú SMS-t. Neked is tudtommal meg a másik személynek is viszont őt még OOC is elértem ezzel kapcsolatban és folyamatosan mondta, hogy mit csinál. 4x-5x fellépett a szerverre amiatt, hogy meglesse mikor vagy fent. Ő se ért el akkor ez innentől a Te hibád már.
Kártérítés: 24 bárány, 210.000$ munkadíj, 17.500$ azaz 1 gyapjú ára.

További üzenetet nem áll módomban írni ugyanis ez nem társalgó, hogy kichateljük magunkat.

zsakairoland

Újonc
2023. 01. 26.
8
3
LV karakter
George curley
Én megértő vagyok. Valamilyen formában szólni tudtál volna IC de se híred se hamvad nem volt. Továbbá ha nem tudtuk SZERDÁN elintézni a hozzáadást akkor másnap vagy harmadnap biztosan megtudjuk oldani. Reggeltől voltam elérhető, de te nem voltál fent, viszont a pénzt azon nyomban elvetted a 3 farmra. Péntek délutánig nem értelek el így írtam egy elég hosszú SMS-t. Neked is tudtommal meg a másik személynek is viszont őt még OOC is elértem ezzel kapcsolatban és folyamatosan mondta, hogy mit csinál. 4x-5x fellépett a szerverre amiatt, hogy meglesse mikor vagy fent. Ő se ért el akkor ez innentől a Te hibád már.
Kártérítés: 24 bárány, 210.000$ munkadíj, 17.500$ azaz 1 gyapjú ára.

További üzenetet nem áll módomban írni ugyanis ez nem társalgó, hogy kichateljük magunkat.
Nem fogom a 24 bárányt ki fizetni mivel a 3 . Farm nem az èn hibám.
Hajlandó vagyok vissza adni a munka díjat.210 ezer. Többet nem fogok fizetni . Smst nem küldtèl .
Keresseg ic. Fent vagyok most.
Amúgy meg hètközmap dèlután 5-6 kor fent vagyok álltalában mindig

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
Itt ha jól értelmezem az egész panaszkönyvet akkor Te vagy a panaszolt fél így nehogy már még neked álljon feljebb :ROFLMAO:
Ha nem tudod normálisan megcsinálni a dolgokat akkor ne vállald el.

Továbbra is várom @Orton válaszát és döntését és tartom magam a panaszkönyvben említettekhez.

EDIT: Ezt még ide bedobom ahhoz, hogy "Én nem írtam neked semmit"

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: Heble és Johnson07

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
885
LV karakter
Giel Flim
Ha jól értelmezem 35.000$/Farm volt,amiért dolgozott, @zsakairoland 6x kellet volna megcsinálni a farmot. Ebből hányszor csináltad meg teljesen?

zsakairoland

Újonc
2023. 01. 26.
8
3
LV karakter
George curley
Ha jól értelmezem 35.000$/Farm volt,amiért dolgozott, @zsakairoland 6x kellet volna megcsinálni a farmot. Ebből hányszor csináltad meg teljesen?
4* csináltam mert a a 3.farmot nem bírtam meg csinálni jog hiányában . De nem èrdekel èn ezen nem fogok össze veszni keressen fel ic ès ki fizetem neki amit követel.

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
885
LV karakter
Giel Flim
4* csináltam mert a a 3.farmot nem bírtam meg csinálni jog hiányában . De nem èrdekel èn ezen nem fogok össze veszni keressen fel ic ès ki fizetem neki amit követel.
Ez esetben 2 farmi munka árával lógsz,ami 70.000$,ha kártéritést kifizette jelezd felém @Kaseem

Utoljára szerkesztve:

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
Ez esetben 2 farmi munka árával lógsz,ami 70.000$.
3x2 nap volt kifizetve ami összesen 210.000$. Ebből ha kettőt fizet ki az 140.000$ valamint az állatokból 16db ami 2.000$ darabja így az 32.000$

EDIT: Az a 70 ezres matek sehogy nem jön ki

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
885
LV karakter
Giel Flim
6x35.000$=210.000$,ha 4x megcsinálta a farmot akkor csak 2 munka maradt ami 2x35.000=70.000$.
Amennyiben,ti megegyeztek másképp nekem az is megfelel,ezt csak leirtam.

Kaseem

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
395
66
Debrecen
V4 karakter
Kaseem Hammad
LV karakter
Kaseem Hammad
V2 karakter
Kaseem Hammad
6x35.000$=210.000$,ha 4x megcsinálta a farmot akkor csak 2 munka maradt ami 2x35.000=70.000$.
4x megcsinálta, azért döglöttek meg szinte az állatok. Nehezem hiszem el.

EDIT: A képek között az első 2 farmos kép az az amihez hozzá tudtam adni időben amíg fentvoltam. Azzal se foglalkozott mert foglalkozással nem 2% és 12% lesz az állat. Esni lehet esik a százalék de nem ennyire. Jó lenne ezt újragondolni.

EDIT EDIT: Megkaptam a kértérítést. zárható következmények nélkül @Orton

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Orton

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
652
885
LV karakter
Giel Flim
A Kártérités kifizetésre kerül.
Következmények nélkül zárom.
Helyezhető!

• Tetszik
Reactions: rajna és Kaseem
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.