Kartal Wedgeman jelentkezése Adminsegédnek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Tailor Zahar

Újonc
2021. 08. 22.
11
19
V4 karakter
Tailor Zahar

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Zénó, Kartal Wedgeman, 19 éves vagyok>>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?

<< 18631>>
Mi az SGH feladata?

<< Adminisztrátorok munkájának segítése, játékos kérdései megválaszolása>>
Miért szeretnél SGH tag lenni?

<< 4 évnyi adminisztrátori múlttal rendelkezem és szerettem segíteni a játékosoknak, szeretek csapatban dolgozni illetve segíteni másoknak, nagy a tűrőképességem és nem lehet kihozni a sordomból, feladatomat felelősségteljesen végzem.>>
Miért pont téged válasszunk?

<< Sok tapasztalattal rendelkezem amely álltal tudnék segíteni a játékos társaimnak és admintársaimnak is hogy a feladatukat megkönnyítsem, szeretem a családias hangulatot amelyet szerintem itt megtalálható, elkötelezett vagyok és céltudatos, munkámat teljese odafigyeléssel és beleadással végzem. Ez igaz mindentéren. Kedves megértő és megbizható embernek vagyok. Szeretek segítséget nyújtani másoknak, nem csak a játékban de ha kicsit rossz a kedve akkor is fordulhat hozzám ha segít neki.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?

<< Napi 5 órát biztosan. Hétvégenként kevesebbet mivel általában ilyenkor tanulok vizsgára.>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)

<< [Meglett beszélve, mivel tettem nem szándékos volt!] >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.

<< Pozitív tulajdonságaim: Céltudtatos és elkötelezett vagyok. Szeretek csapatban dolgozni, terhelhető vagyok, Negatív: Fáradékony vagyok [tanulás miatt] lehangolt szoktam lenni időközönként, nem viselem el a trágár beszédet. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)

<< Igen szeretnék adminisztrátor lenni a későbbiekben. 4 év adminisztátori múlttal rendelkezem amely álltal úgy érzem van elég tudásom, hogy segítsem a szerveren folyó dolgok szabályos betartatását, és segítség nyújtás terén is. Játékosoknak szeretek segíteni mert nem mindenki van tisztában minden dologgal és ha nem ért valamit akkor bátran fordulhatna hozzám, szeretem ha segítségemmel feltudom vidítani és szeretem ha utána megérti az adott dolgot ami érdekelte. Szeretném tudásomat tovább adni a játékos társaimnak. Adminisztrátori pályámat felelősség telejsen végezni és segíteni mind a társaimnak mind a játékos társaimnak. Terhelhető ember vagyok így úgy érzem hogy tudnám teljesíteni az elvárt követelményeket!>>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?

<< Szia! Ez egy valóság alapon működő játék amiben a virtuális életedet tudok kedvedre alakítani, a szerveren vannak szabályzatok amiket mindenkinek be kell tartania, hisz igy élvezhető igazán a játékélmény. Sok dolog hasonlít a való életre, szomjúság és éhség szinted folyamatosan csökken, ha nem iszol és táplálkozol eleget akkor sajnos karaktered meghal! Érdemes erre is odafigyelni! Emelett tudsz munkát vállalni amivel pénzforráshoz juthatsz! Szerveren működik legális és illegális frakció is. A döntés joga rajtad áll melyiket választod a szerveren! Fontos, hogyha illegális életet választasz a karaktered körüli kép megalakításában akkor a rendfentartók hamar a nyomodban lehetnek amely miatt borsos árat fizethetsz a késöbbiekben! Remélem eltudtam mondani számodra hogy mi is ez a játéktszerver!>>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Köszönnék neki tisztelet teljesen, majd megkérdezném milyen indokkal kéri a vh spawnt, amennyiben bug miatt és tudja bizonyjtani képpel/videó felvétellel akkor természetesen adok neki, viszont ha nem bugg miatt, vagy nem rendelkezik képpel/videófelvétellel akkor sajnos nem tudok adni neki.>>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Dr Gróf Freak (93): Szia! Animba lőtték azt az embert,aki éppen szedte fel a sérültet.
<< Szia! Milyen körülmények között lett animba lőve? Ha rablás következtében vagy rendvédelmi szervekkel való összeütés közben lötte animba az esetben sajnos nem tudok segíteni neked! Viszont ha ok nélkül lőtte animba és van videó/képi bizonyítékod akkor már is szólok egy adminnak és továbbítom segítség kérésedet! >>

[Fogadott PM] Romansky Falleno (69): Szervusz,először is nem értem,hogy ez a gyökér hogyan kivitelezte ezt, de képzeld el,hogy a megbeszélt 70% shotgun helyett,csak egy 50%-ost kaptam. Azonnal intézkedést kérek,AZONNAL!!
<< Szia! Kérlek tisztelet tudóan fogalmazd meg segítség kérésedet, hisz mi azért vagyunk hogy segítsünk neked,illetve ebben a formában ooc szídásnak minősül! Elhiszem hogy a dolog miatt feldúlt vagyok de kérlek figyelj oda erre! Ha ic beszéltétek meg a 70%-ot és úgy kaptál 50%- legközelebb rp-vel kérd el tőle a fegyvert és vizsgáld meg hogy mennyire sérült az adott fegyver. amennyiben ooc beszéltétek meg abban az esetben sajnos nem tudok segíteni neked mivel az out of character és nem In charater beszélgetés. Remélem tudtam segíteni neked! Legyen szép estéd!>>

Utoljára szerkesztve:

Tomivokxd

Újonc
2022. 12. 15.
31
52
V4 karakter
Zoe Haggerty
LV karakter
Dayne Jamal
Szia. Ismerlek pár hete , és jófej segítőkész ember vagy. Szerintem megérdemelsz egy próbát az SGH csapatba. A lapodat Támogatom.

• Imádom
Reactions: Tailor Zahar

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 816
13 952
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia! Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.