- 2023. 05. 24.
- 15
- 5
- V4 karakter
- Karina Franscisca
11.) Ahol MINTA található, ott köteles vagy azt használni! A topik címére is figyelj oda, azt is megfelelően add meg! Büntetés: 30 büntetőpont. - justcody
Panasztevő InGame neve:
► Karina Francesca◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Sanchia Nordin◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
►Kiraboltak az erdőben, értelemszerűen elvették a telefonomat-és az ekkor megszokott értékes dolgokat. Ezután elindultam segítségért, hogy mihamarabb találjak egy rendvédelmes tagot. Mentem a főúton, leállított a NAV. Ez teljesen oké mondtam magamban, hiszen be tudom jelenteni az esetet. Odaszaladtam az illetőhöz, aki egyből lesokkolt, itt már kicsit furcsa volt a helyzet. Elkezdtem IC-zni, hogy sajnálom, hogy nem maradtam a járműben de kiraboltak és segítség kellene ( és társai ) . Emberünk erre fittyet hányva tovább darálta a mondandóját s a végén még én kaptam egy 48.000$-os bírságot. OK, értem, hogy valaki nem törődik a NAV-hoz méltó szerepével ez nem is az én dolgom, de kérdem én, hogy OOC mikor találkozol egy olyan szituációval, hogy a kirabolt személytől a NAV-os meg sem kérdezi jól van-e, nem esett-e bántódása. Az a minimum lenne, hogy kihív egy rendőrt / rádiózik egyet, hogy szürke gt63s, B-vel keződő rendszámmal stb... Ez nem történt meg. IRL ilyen nincsen, ha már rp szerver szeretném, ha úgy is érezném magam időnként mint IRL és ilyen-és ehhez hasonló szituációkat el tudnék kerülni. Nem méltó az illető a NAV-hoz, véleményem szerint, aki abban leli az örömét, hogy embereket büntetget ahelyett, hogy reálisan felmérje a szituációt és szerephez méltóan rp-sen segítsen azon, akit 3 ember fegyveresen rabolt ki az erdőben.◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
◄
Megjegyzés:
►Végre az embernek van egy kis ideje, szünet van a WizzAirnél, gyerekek lepasszolva és ezzel kell foglalkoznom...A kedvemet borzasztóan el tudják venni az ilyen-és ehhez hasonló, NAV-hoz nem méltó, IC-t semmibe vevő emberek. ◄