Karen Winchester -> Evelynn F Kamarda és két társa [.SGH]. [Csabi]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Winchester

Újonc
2019. 08. 31.
2
5
V4 karakter
Karen Winchester
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Karen Winchester

Panaszra tett személy InGame neve:
Evelynn F Kamarda és két társa, sajnos utóbbiak nevét nem tudom megemlíteni, mivel már újraspawnoltam és nincsenek meg a logok.

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Délelőtt elkezdtem a Reefer hajóval járni a tengeren, és Riónál kötöttem ki. Gondoltam benézek, hogy milyen, mik vannak ott. Ahogy leparkoltam a hajómat, odamentem az első NPC-hez, aki árulja az alap dolgokat (eü csomag, halász cuccok, stb.), egyből kaptam két lövést hátból, majd hozzám futottak és animba lőttek egy harmadik golyóval. Ezután egy rablást RP-re került sor és elvettek 9999 dollárt, de nem is ez a lényeg. Ezek után visszafutottak Rió házai közé, és hagytak meghalni. Pontosan a tegnapi nap folyamán olvastam el ismét a szabályzatot és szerintem ez szabálytalannak minősül.

-Tilos a rablás utáni ölés, kivéve, ha valamiféle nyomós indokod van rá!
↳(Az nem nyomós indok, hogy látta az arcod vagy tudja hol laksz.)
-Tilos rablás után az áldozatot animba lőni/ütni.
↳(Ugyan úgy rablás utáni ölésnek minősül)
-Tilos animban lévő embert kirabolni.
↳(Ha találsz az utcán egy animban lévő embert azt nem rabolhatod ki. Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba akkor ugyan úgy rabolható.)
-Rio-ban is lehet ölni okkal.
↳(Rioban elegendő indoknak minősül már az is ha rajtatok kívül más fegyveresek is tartózkodnak a szigeten.)

Ezek a szabályok, szerintem engem védenek ebben az esetben. Jelezném, hogy nem volt nálam semmiféle fegyver, vagy egyéb dolog, ami okot adna az ölésre, az utolsó bemásolt szabály értelmében.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Bizonyítékként nem tudok logot küldeni, mivel a respawnolás után gondolkoztam az eseten és már nincsenek meg. Pár képet tudok küldeni az eset utáni PM beszélgetésről, hogy bizonyítsam, hogy megtörtént. http://prntscr.com/p0a9ye

Megjegyzés:
Nem az a 9999 dollár miatt írom ezt, csak azért, mert véleményem szerint ez szabálytalan, és megszeretném vitatni ezt a sziutációt.

Blaise.

ExGameAdmin 5
2019. 01. 10.
407
220
Debrecen
V4 karakter
Blaise_F_Curry
Mivel Evelynn_F_Kamarda SGH tag, ezért SGH vezető fogja bírálni a panaszkönyvet.
Módosítottam a címet.​

Plekni

Újonc
2019. 02. 18.
69
132
V4 karakter
alceu_gimenes
Sziasztok mivel említett vagyok a panaszkönyvben gondoltam hozza is szólok. Miért kell csodálkozni, ha animba lőnek?Nem teljesítetted az utasításokat!Illetve ez szerintem nem minősül rablás utáni ölesnek, mivel rablás előtt lettél animba lőve.(Telorol írok)

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Hali! Szóval, mi részünkről annyi volt hogy gyakran járunk ki Rióba, azzal a céllal hogy a civilek fegyver arzenálját csökkentsük. Ez jelen estben sem volt másképp, Doke Jasari és Lilly F Kamarda volt a társam.Megláttuk hogy egy Reefer jön felénk, így megvártuk hogy kiszálljon belőle. Felálltam majd 2 golyót lőttem Karen-be. Oda szaladt Doke mondta hogy kezeket fel miközben fegyvert fogtunk rá. Nem tett eleget a kérésnek így Doke bele lőtt egyet így animba esett Karen. Csak halkan jegyezném hogy az egész alatt semmit nem RP-zett csak mikor elkezdtük elvenni a pénzét. Azért lőttünk rád Karen mert 10-ből 10-szer fegyver volt a civileknél és elővigyázatosságból tettünk támadásképtelenné. Az meg sajnos nem a mi hibánk hogy ha golyó van benned akkor nem tudunk felszedni.. A szerver szabályzat továbbá nem tiltja hogy animban lévő embert ne lehetne kizsebelni, már ha te lőtted le.. Nem az volt a tervünk hogy feltétlen mindened elvigyük, csak ami miatt az adminok sem nézik jó szemmel ha civileknek craftol az Illegál, hogy a civileknél túl sok fegyver van. Nem a rablás után öltünk meg hanem tulajdonképp a rablás előtt... Mivel az OMSZ Rióba nem jön ki (főleg hogy reggel volt) és mi pedig nem tudtunk felszedni.. Tehát nem Rablás után öltünk meg, nem is rablás után vágtunk meg késsel, nem találtunk téged animba hanem mi raktunk animba ÉS a szerver szabályzat szerint: Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba akkor ugyan úgy rabolható - ez a mi javunkra szolgál. Egyelőre ennyi hozzáfűzni valóm van. Válaszotok várom!

• Vicces
Reactions: Danesz és Mrko101

Winchester

Újonc
2019. 08. 31.
2
5
V4 karakter
Karen Winchester
Mind a kettőnknek más-más a nézete és el is fogadom. Egy vezető kell ezt eldöntse.
A "Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba akkor ugyan úgy rabolható " szabályhoz pedig azt mondanám, hogy nem volt semmi lövöldözés, csak lövés volt, részemről nem volt akció. Ennyi erővel, az utcán animba lövök valakit és már rabolható is.

• Tetszik
Reactions: rili

Plekni

Újonc
2019. 02. 18.
69
132
V4 karakter
alceu_gimenes
Aha-aha, értem. Akkor mi, ha elvileg rablás után öltünk. Ami személy szerint nem igaz. Akkor beszéljünk már kicsit a PG részéről. Három fegyveressel szembe miért nem teljesíted az utasítást?

Kalii

?aesthetic.guy?
2019. 04. 20.
115
277
V4 karakter
raelynn.nord
Szóval nézőpont kérdése a lövöldözés fogalma, lehet hogy 1 ember lőtt össze-vissza, lehet 2 banda esett egymásnak.. A részünkről igen lövések voltak, hogy ártalmatlanná tegyelek. De ez már szinte kiskapu keresés.. Minden esetre Lui szavait tudom csak alátámasztani. De ez magánvélemény, döntsön a bíra. De igen sajna a PG része elég érdekes volt:
[2019-09-01 10:42:41] [Output] : Doke Jasari ordítja: Kezeket fel bármiféle hírtelen mozdulat lövök!

[2019-09-01 10:42:59] [Output] : *** Doke Jasari elrakott egy fegyvert. (Gold Desert Eagle (MEGYÜNK RP-ZNI.))
[2019-09-01 10:43:01] [Output] : Doke Jasari mondja: Süket vagy?

[2019-09-01 10:43:03] [Output] : Doke Jasari mondja: Kezeket fel.

(és itt lőtte Animba mert nem tett eleget a kérésnek)

[2019-09-01 10:43:09] [Output] : Evelynn F Kamarda mondja: átnézem.
[2019-09-01 10:43:10] [Output] : *** Evelynn F Kamarda elrakott egy fegyvert. (Hotline Miami MP-5 (����������������������������^^))
[2019-09-01 10:43:12] [Output] : Doke Jasari mondja: Oké-oké.

[2019-09-01 10:43:20] [Output] : Doke Jasari mondja: Megnézem a hajót.

[2019-09-01 10:43:26] [Output] : *** Evelynn F Kamarda legugol és tüzetesen áttapogatja Karen ruházatát.

• Vicces
Reactions: Danesz és Mrko101

Aemi

Barangoló
2019. 01. 11.
78
259
V4 karakter
Lilly Lucianna Secada
LV karakter
Serenity Maywood
Akármennyire vagyok érintett a panaszkönyvben, nincs amit hozzátennem. Továbbra is figyelni fogom a panaszt, de nem tudok érdemlegbelit írni.

Csabi

Ex S.G.H Vezető
2019. 01. 10.
405
725
25
Szombathely
V4 karakter
Izaak Rowe
LV karakter
Izaak Kearney
Hali átolvastam a pkt, a leírtak alapján jól meg indokolta Evelynn ezt az egész szituációt, illetve az oké, hogy reszedről nem volt akció, de Rióban nem kell különösebb ok, hogy le legyél lőve, mint fent említi ez a “kiruccanás” nekik rioba rutin dolog szinte.. kértek tőled valamit amit ha megteszel nem vagy meglőve. (gyanítom) ezt pedig le is zárnám nyilván következmény(ek) nélkül.

Rioba kimenni kockázatos dolog..

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.