- 2019. 08. 31.
- 2
- 5
- V4 karakter
- Karen Winchester
Panasztevő InGame neve:
► Karen Winchester ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Evelynn F Kamarda és két társa, sajnos utóbbiak nevét nem tudom megemlíteni, mivel már újraspawnoltam és nincsenek meg a logok. ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Délelőtt elkezdtem a Reefer hajóval járni a tengeren, és Riónál kötöttem ki. Gondoltam benézek, hogy milyen, mik vannak ott. Ahogy leparkoltam a hajómat, odamentem az első NPC-hez, aki árulja az alap dolgokat (eü csomag, halász cuccok, stb.), egyből kaptam két lövést hátból, majd hozzám futottak és animba lőttek egy harmadik golyóval. Ezután egy rablást RP-re került sor és elvettek 9999 dollárt, de nem is ez a lényeg. Ezek után visszafutottak Rió házai közé, és hagytak meghalni. Pontosan a tegnapi nap folyamán olvastam el ismét a szabályzatot és szerintem ez szabálytalannak minősül.
-Tilos a rablás utáni ölés, kivéve, ha valamiféle nyomós indokod van rá!
↳(Az nem nyomós indok, hogy látta az arcod vagy tudja hol laksz.)
-Tilos rablás után az áldozatot animba lőni/ütni.
↳(Ugyan úgy rablás utáni ölésnek minősül)
-Tilos animban lévő embert kirabolni.
↳(Ha találsz az utcán egy animban lévő embert azt nem rabolhatod ki. Amennyiben egy lövöldözésben/akcióban esett valaki animba akkor ugyan úgy rabolható.)
-Rio-ban is lehet ölni okkal.
↳(Rioban elegendő indoknak minősül már az is ha rajtatok kívül más fegyveresek is tartózkodnak a szigeten.)
Ezek a szabályok, szerintem engem védenek ebben az esetben. Jelezném, hogy nem volt nálam semmiféle fegyver, vagy egyéb dolog, ami okot adna az ölésre, az utolsó bemásolt szabály értelmében.
◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bizonyítékként nem tudok logot küldeni, mivel a respawnolás után gondolkoztam az eseten és már nincsenek meg. Pár képet tudok küldeni az eset utáni PM beszélgetésről, hogy bizonyítsam, hogy megtörtént. http://prntscr.com/p0a9ye ◄
Megjegyzés:
► Nem az a 9999 dollár miatt írom ezt, csak azért, mert véleményem szerint ez szabálytalan, és megszeretném vitatni ezt a sziutációt. ◄