Karaktertörténetek zárásának eltörlése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Axy

Újonc
Támogató
2023. 06. 04.
43
176
V4 karakter
Axel Briggs
LV karakter
Zoey Wittny
V2 karakter
-
b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

FEJLESZTÉSI KÉRELMEK

Neved:
Axy

Ötleted/gondod/hibád:
Karaktertörténetek zárásának megszüntetése.

Kép, hosszabb leírás:
Szóval. A szabályzat jelenlegi értelmében amennyiben 14 napig nem fűzöl hozzá semmit a karaktertörténetedhez, akkor lezárják. Én ennek a megszüntetésére gondoltam, noha te még azt a karaktert RP-zed, így bármikor, ha ötleted támad, akkor gond nélkül tudsz hozzáfűzni bármit. Átláthatóbb is, hogy mik azok a karakterek, amik valóban nincsenek már csinálva, illetve azok, amikkel a mai napi nyomják az RP-t. Én is szeretnék kezdeni egyet, el is kezdtem, de kicsit megölte a kedvem, hogy csúnyán fogalmazva, de határidőre kell csinálnom a képeket. Szerintem sokkal szabadabb, kreatívabb, igényesebb képek, történetek születnek, ha nem kell “időre” csinálni. Oké, hogy vissza nyitják neked később kérésre, de minek ugráltassam a modikat, akár többször is.

Egyéb megjegyzés:
Köszönöm, ha átgondoljátok, kíváncsi vagyok, a fórumozók közössége mit gondol róla.

Wexen

every second counts
2019. 03. 24.
1 289
1 621
V4 karakter
Gregory D Watson
LV karakter
Gregory Gartner
Szia,
bennem is megfogalmazódott már a kérdés, viszont nem tartottam fontosnak leírni, mivel ezt igazán a moderátorok látják át.
Véleményem szerint az is egy megoldás lenne, hogy 30 napra felviszik az elévülést.
Amennyiben esetleg a Te ötleted kerülne be, hoztam is egy addont, amivel lehetne segíteni az adminisztrátorok munkáját, ha karakterdevet kell olvasniuk.

Add-on lényege:
A kiegészítő segítségével bármiféle számolás nélkül meg lehetne állapítani, hogy hány napja nem érkezett válasz -> Ezt szabályzatba foglalnák (pl. A 30 napon át új válasz nélküli karakterdeveket nem veszik figyelembe)

Kép az Add-on működéséről:
Itt érhető el
Elérhetőség:
Itt érhető el

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 499
5 187
V4 karakter
Gerwyn Banks
Tekintve arra, hogy aki annyira nem ért esetleg hozzá, az maximum egy-két óra alatt osszerak egy igényes képet, aminek értelme is van. Még a két hét is sok az elévülésre. Aki legalább a héten 5-6 órát fent van a szerón és minőségi időt tölt el, ott van történés, lehet képet csinálni róla. Aki nem tesz ki heti egy képet a devjébe, annak a karakterfejlődése elérheti a fél évet is. Legyél bármelyik frakcióba, ha meg akarod mutatni a karakteredet, akarsz egy jó alapot, arra kicsit több időt kell szánni. Három-négy hét alatt igen stabil hátteret tudsz csinálni.

Axy

Újonc
Támogató
2023. 06. 04.
43
176
V4 karakter
Axel Briggs
LV karakter
Zoey Wittny
V2 karakter
-
Tekintve arra, hogy aki annyira nem ért esetleg hozzá, az maximum egy-két óra alatt osszerak egy igényes képet, aminek értelme is van. Még a két hét is sok az elévülésre. Aki legalább a héten 5-6 órát fent van a szerón és minőségi időt tölt el, ott van történés, lehet képet csinálni róla. Aki nem tesz ki heti egy képet a devjébe, annak a karakterfejlődése elérheti a fél évet is. Legyél bármelyik frakcióba, ha meg akarod mutatni a karakteredet, akarsz egy jó alapot, arra kicsit több időt kell szánni. Három-négy hét alatt igen stabil hátteret tudsz csinálni.
Mivel én belnderben csinálom a képeket a nulláról, ezért ez egy teljesen más világ. Nekem is volt előre pár képem, de nem 1-2 óra egyet jól megcsinálni. Továbbá mint azt mondtam, nem tudom, miért kell lezárni egy karaktertörténetet,
amihez egy olyan karakter társul, amit visznek, foglalkoznak vele. Ergó az ő élete van ott.

• Szomorú
Reactions: pumba

Predi

pártatlan békebíró és diplomata
Fő Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
2 837
5 648
Würzburg / Budapest
www.twitch.tv
V4 karakter
Vivian R Fleming
LV karakter
Bruno Fleming
V2 karakter
Blasius Kensington
Továbbá mint azt mondtam, nem tudom, miért kell lezárni egy karaktertörténetet,
amihez egy olyan karakter társul, amit visznek, foglalkoznak vele. Ergó az ő élete van ott.
Azért van ezeknek a topicoknak elévülési ideje, mert sokan nem arra használják ezt amire egyébként ki lett találva. Sokszor fordult már elö az, hogy egy játékos pár mondattal és egy képpel összecsapott egy karakter devet. Ebben a karaktertörténetben benne volt mindenféle sablon szöveg, (pl. szegénységben nött fel, mindennapjait rablásokból tartja fent stb.) amit ha így kirak akkor vígan mehet a szerveren fel alá erre a topicra hivatkozva. De ezek a topicok a folyamatos karaktered fejlödésére és ennek bemutatására lettek még annó kitalálva. Ha lejár az idö akkor a topicot elhelyezzük, de egybéként ha késöbb folytatni szeretnéd mi (LV részleg) vissza szoktuk helyezni és úgymond reaktiváljuk a karaktertörténet topicodat. Remélem érted mire akarok kitérni. Te is leírtad, hogy ehhez a topichoz egy karakter társul amit visznek és foglalkoznak vele. A topiccal is ugyanúgy kell bánni, folyamatosan kell hozni a tartalmakat a karakteredröl.

PENCZ

dalolászó táncos mikulás
2019. 01. 09.
1 499
5 187
V4 karakter
Gerwyn Banks
Mivel én belnderben csinálom a képeket a nulláról, ezért ez egy teljesen más világ. Nekem is volt előre pár képem, de nem 1-2 óra egyet jól megcsinálni. Továbbá mint azt mondtam, nem tudom, miért kell lezárni egy karaktertörténetet,
Te időd, te energiád. Arra használod, amire akarod. Én ránéztem arra a topicra, viszont én azoknak a képeknek értelmét nem látom. Nem a "fejlécektől" lesz jó egy story, hanem az ötletes, fordulatos, kitalált dolgoktól.

(A hozzászólásom egy tipp, nem pedig degradálás, ócsárolás!)

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
500
2 105
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
Aki legalább a héten 5-6 órát fent van a szerón és minőségi időt tölt el, ott van történés, lehet képet csinálni róla.
Szerintem nyugodtan figyelembe vehetjük azokat is, akik nem töltenek heti 5–6 órát a játékkal.

Mivel én belnderben csinálom a képeket a nulláról
Nyilván az a lényege a KÉB-topikoknak, illetve az egész játéknak, hogy te élvezd, de mégis, had kérdezzem meg – ennek van valami előnye, amit csak én nem értek?

• Tetszik
Reactions: tommen. és PENCZ

Axy

Újonc
Támogató
2023. 06. 04.
43
176
V4 karakter
Axel Briggs
LV karakter
Zoey Wittny
V2 karakter
-
Nyilván az a lényege a KÉB-topikoknak, illetve az egész játéknak, hogy te élvezd, de mégis, had kérdezzem meg – ennek van valami előnye, amit csak én nem értek?
Semmi előnye nincs, szimplán én így szerettem volna. Abszolút felesleges idő kibaszás, de nagyon hasznos dolog lehet a jövőben is, hisz ez egy kezdőszintű modellezés. Én ezen képek köré építem a karatert, mivel ezek nem élményképek, hanem a a karakterem életéből kiragadott 1-1 képkocka. Ha mellé beszúrnék egy a játékban készített képet, az teljesen elütne, hisz így van egy jellegzetes kinézete a képnek. Szóval a kérdésedre azt tudom válaszolni, hogy semmi értelme, de ha az ember szereti, akkor elég komoly dolgok tudnak születni.
Kep-3.png

Trevon

karcok a felhőkön
2019. 04. 02.
500
2 105
V4 karakter
Donnie Montagne
LV karakter
Yasam Zorlu
Erre van az Alkotóműhely kitalálva. Nem véletlen, hogy kétszer hosszabb az elévülési tolerancia. Szerintem az igazi, valóban a szerveren játszódó események bemutatására alkalmas képek megszerkesztésére nem kell 14 napnál hosszabb idő.
(Félre ne érts, nem szeretném elvenni a kedvedet: bizonyára hasznos skill ez is, és sok előnye lehet, ha megtanulod.)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.