Karaktertörténet

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Valószínű, hogy van hasonló ötlet ebben a fórumrészben de nem néztem át 11 oldalt.

Lényeg a lényeg, szabályzatba kerülhetne, hogy a játékos kötelező karaktertörténetet írni vagy developmentet vinni amennyiben civilként komolyabb illegális cselekedetek visz véghez. Nyílván nem kell karaktertörténet az autókkal való kereskedéshez és a piroson való áthajtáshoz de ha mondjuk az emberünk úgy dönt, hogy elmegy és elrabol egy embert. Véleményem szerint be kellene mutatnia az útját, hogy miért kényszerül arra, hogy elraboljon valakit vagy épp kiraboljon valakit. Tisztában vagyok vele, hogy az adminok jelenleg is kérik ha úgy adódik, de ma NEM KÖTELEZŐ írni egyet, nyílván előny ha van.

Továbbiakban a fegyverkereskedelemhez, valamint a komolyabb fegyverek viseléséhez. Hogy lett a karakterből fegyverkereskedő, miért hord magánál fegyvert folyamatosan. Nyílván ha egy történetben ezek meg vannak indokolva akkor nincsen velük gond, mindenki úgy alakítja a karakterét ahogy akarja.

Felmerül a kérdés, hogy az illegális frakcióban valamint a legális frakciókban lévőknek miért nem kell. Szerintem adja magát, az LVMS-es elvégzett egy egyetemet vagy szakközepet, hogy mentős legyen stb... pénzért csinálja a legális frakció tagja. Az illegális frakció tagja szintén csak ugye a törvény másik oldalon. Ezek adják magukat, viszont amikor a civil egy héten 4x rabol embert meg elad 300x Ak-47-est minden komolyabb háttér vagy leírás nélkül azt nonszensznek gondolom.

hauntedwalls

Újonc
2020. 06. 27.
22
36
V4 karakter
iker barrios
LV karakter
kai paull
V2 karakter
-
ez teljesen jó, csak a szerveren sajnos vannak olyan emberek akik nem nagyon veszik komolyan a szervert. egy kereskedő ír egy olyan karakter sztorit amibe beleírja hogy ő volt a francia légióba és 4 személy azonossága van, és nagyon komoly ember akkor ő 0-24 lövöldözni fog mert ''ez van benne a karakter sztorimban''
de amúgy alapjáraton fasza ötlet.

NinoBrown

Zöldfülű
2020. 03. 24.
176
231
LV karakter
Dubravko Rajkovic
Támogatom, de ugyanakkor nagyon könnyű lenne vele visszaélni. Ezt úgy lehetne kiküszöbölni, hogy esetleg lennének emberek kijelölve, akik átnézik a karakterdevet, hogy mennyire reális és mennyire fér bele az RP kereteibe.

aChester

Remélem egyszer még látjuk egymást!
2019. 04. 12.
763
1 426
18
V4 karakter
Moshe_Montefiore
LV karakter
Lun_Greer
V2 karakter
Chester_Binder
Remek ötlet, csak támogatni tudom.

Bradley.

2019. 01. 10.
116
582
26
V4 karakter
Benjamin Pashenko
LV karakter
Clyde Wallace
Egy utópikus világban biztos, hogy működne, de legyünk őszinték nem várható ez el minden játékostól. Nem mindenki tud megírni egy összefüggő karaktertörténetet. Ez egyébként nem gond, elvégre egy ez egy játék fiatalabbak is játszanak vele, olyanok is akik annyira nem jártasak az RP-ben.
Úgy gondolom, hogy aki meg akarja adni a módját és igényes a karakterére az fog írni magának karaktertörténetet, aki viszont nem akar vagy nem tud attól ezt nem kell feltétlen elvárni. Ha átcsapna valaki abba, hogy napi szinten össze-vissza több embert kirabol azt nyilván az adminok szankcionálják, mert nem reális, másrészt ettől a játékban nem viselkedne máshogy az akinek alapból ilyen a beállítottsága.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Egy utópikus világban biztos, hogy működne, de legyünk őszinték nem várható ez el minden játékostól. Nem mindenki tud megírni egy összefüggő karaktertörténetet. Ez egyébként nem gond, elvégre egy ez egy játék fiatalabbak is játszanak vele, olyanok is akik annyira nem jártasak az RP-ben
Megértem mire gondolsz, viszont nem kell szerintem túl nagy tudomány megírni egy karaktertörténetet. Igazábol a gond ott kezdődik, hogy sokan a játék lényegét se értik meg, mert azt hiszik, hogy ez egy autós játék, és ezért nekik az a mindenük benne, na de nem ilyen irányba akarom elvinni a mondandómat, talán ha bevezetnék ezt, akkor őket is közelebb lehetne hozni az RP-hez.

• Tetszik
Reactions: aChester

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Hali.
de legyünk őszinték nem várható ez el minden játékostól.

Nem arra célzott Pufika az ötlet leírásában, hogy minden egyes játékosnak kötelező írnia egyet, hanem arra, hogy aki ilyen életet szeretne kezdeni, az először építsen fel egy karaktert és aztán kezdjen el tevékenykedni. 10-ből 9x az van, hogy ha egy játékostól megkérdezzük (aki pl. megölt valakit), hogy "van-e a karaktertörténeted?" akkor azt válaszolja, hogy "nincs"; "nincs de már készülőben/folyamatban van".

Ha pedig nem tudja/nem hajlandó felépítenie a karakterét, akkor ne kezdjen bele az illegális életbe.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Kiegészíteném az ötletedet azzal, hogy az ilyen karaktertörténeteket elkell fogadja egy admin, ezzel kiküszöbölve az "apja anyja halott, 5 méter magas 700 kilós kemeny uriember ledaralta az orosz katonákat" deveket. Ha elfogadásra kerültek, akkor egy kis ✅ jel lehetne a neve mellett. Ha az emberünk rabol dev nélkül civilként, akkor azt lehetne jutalmazni egy 60 perces szankcióval.

Jagermeister

Pötyögtető
2019. 03. 12.
413
896
Budapest
LV karakter
Roxy Cage
V2 karakter
---
Kiegészíteném az ötletedet azzal, hogy az ilyen karaktertörténeteket elkell fogadja egy admin, ezzel kiküszöbölve az "apja anyja halott, 5 méter magas 700 kilós kemeny uriember ledaralta az orosz katonákat" deveket. Ha elfogadásra kerültek, akkor egy kis ✅ jel lehetne a neve mellett. Ha az emberünk rabol dev nélkül civilként, akkor azt lehetne jutalmazni egy 60 perces szankcióval.
Szerintem az adminok így is elég sok mindent tesznek a szerver működéséért. Mivel fórumon vannak a karakterdevek, és a fórumon levő Gmodok is tisztában vannak a szerveren levő szabályzattal, a karakterdevek tisztaságával, ezért én az ő kezükbe adnám ezt a "felügyeletet".

• Tetszik
Reactions: notkrisz

LYNCHWOOD

Újonc
2020. 11. 09.
10
12
LV karakter
Tigri Raichu
Nem mondasz szerintem rosszat, talán tényleg nem kéne minden egyes civiltől, 0-24 nagykerezőtől, A rendszam és driftes 750 kereskedőtől kérni mert alapvetően képtelenek is lennének rá, de egyénként aki frakció tagja attol egy minimumot biztos el lehetne várni, nem egy önéletrajzot hanem legalább egy kis rövid leirást a karaktere jelleméről, szokasairol stb.

• Tetszik
Reactions: aChester

ygroni

Aktív fórumozó
2019. 01. 10.
276
739
liberace ak
V4 karakter
Shamar Burks
LV karakter
Lucas Shoffner
Teljes mértékben kell a szerverre.
Nonszensznek tartom azt, hogy valaki előélet nélkül ültet farmra magokat, fegyverekkel kereskedik, satöbbi.
Az FBI, PD, SD semmit nem tudnak róluk, mert nyilván az adatbázisban se egy személyi, se egy lakcím se egy telefonszám, nem szerepel.

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Támogatom az ötletet. Tényleg furva, hogy Kolompár Béla két glockal és egy AMC Gremlivel az életemet akarja kiontani egy farab /me és egy darab /do segítségével.

voiceofaveteran

Feelin' like it's seventh grade
2020. 04. 08.
327
595
V4 karakter
Dimitry Degtyarev
LV karakter
Dimitry Degtyarev
Csak támogatni tudom ezt az ötletet, ha bekerülne ez, ezzel is lehetne valamilyen szinten színesíteni az RP-t egyrészt, másrészt nagy valószínűséggel kiküszöbölhető lenne az, hogy az 5-ös szintű (!!!) [vagy egyéb játékosok, akiknek az RP abban merül ki, hogy darálnak] játékosok nagykaliberekkel rohangálnak és ledarálják az egész rendvédelmet majdnem napi szinten gyárnál.
Jó lenne ha bekerülne ez az ötlet a szerverre.

• Tetszik
Reactions: Körte

Papii

Legenda
2019. 01. 09.
558
500
Saalbach-Hinterglemm
V4 karakter
Alexander Luttenberg
LV karakter
Alexander Hemsworth
Na végre valami értelmes iromány ami ezen a részlegen szerepel. Támogatom eme ötletet.

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 057
6 530
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
ötlet, viszont én személy szerint ezt máshogy képzelném el, én regisztárcióhoz kötném a (pl) legalabb 200 szavas karaktertörténet írást, vagy avlahogy így, de nehezen tudnám azt elképzelni, hogy minden player írogatja a kis topicját.
De csak saját vélemény, amúgy egy nagyon jó gondolat ez, ami (akár) a szerver élvezhetőségének javulását is jelenthetné, növekednének az RP szituk, ilyesmi.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.