Karakter testreszabása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

tonhajzer

Barangoló
2019. 12. 17.
144
399
Veszprém
LV karakter
emery_grant
Halihó!
Minap nézegettem mta scriptekről videót és rátaláltam erre:
.
Az ötlet a következő: script lényegében arról szól hogy TE sajátmagad testreszabhatod a karaktered arcát, és ruházatát. Szerintem Azért lenne előnyös ezt megvalósítani hisz ezzel minden player szabadon engedhetné a kreatívitását, és remek 'outfiteket' lehetne összehozni ezzel a scriptel.Persze mindezek mellet ugyanúgy megmaradnának az előre lekreált skinek. Nem feltétlen arra gondolok hogy pont ugyanazt a scriptet kéne használni hanem esetleg abból ötletet meríteni, esetleg jobban kidolgozni, szerintem van olyan jó fejlesztő csapat a see szerverek mögött, hogy ezt simán ki tudnák vitelezni. FÉLREÉRTÉS NE ESSEN CSAK AZÉRT NYITOTTAM AZ LV SZERVER ÖTLETEI KÖZÉ HISZ EZEN A SZERVEREN JÁTSZOK.
karakter.png

Romi.

Barangoló
2019. 10. 13.
78
61
V4 karakter
Delbert_Carson.
LV karakter
Harles Deakon.
V2 karakter
Fitzgerald Cohen
Szerintem nem felesleges, sok a klón, így legalább lenne kis eltérés. Elég fasza lenne. +1

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
A karaktered külső megjelenése is ugyanúgy fontos lehet adott rp helyzetekben, ez a rendszer pedig adna egy kis mélységet az egészbe.. Én támogatom, örülnék ha bekerülne!​

Pite

Zöldfülű
2019. 01. 10.
224
371
V4 karakter
Brian Kennedy
LV karakter
Leo Abeyta
Nem rossz maga az ötlet, de nagyon sok idő egy ilyen rendszert jól megcsinálni, és nem érné meg a bele fektetett időt. Ettől független én is örülnék annak, ha bekerülne.

tonhajzer

Barangoló
2019. 12. 17.
144
399
Veszprém
LV karakter
emery_grant
Nem rossz maga az ötlet, de nagyon sok idő egy ilyen rendszert jól megcsinálni, és nem érné meg a bele fektetett időt. Ettől független én is örülnék annak, ha bekerülne.
Az biztos hogy nem lenne kis munka ezt az egészet összehozni, viszont ha tényleg úgy gondolná a fejlesztőcsapat hogy ebbe van potencia és neki állnak akkor tuti, hogy a kivitelezés remek lenne.

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Szerintem jó lenne a szerveren, mert így tényleg kicsi lenne az esély arra hogy találkozol saját magaddal az utcán és nem csak annyi különbség van köztetek hogy rajtad éppen hogy áll a sapka. Plusz RP szituációkba is nagyon nagy haszna lenne. Én Támogatom.

tonhajzer

Barangoló
2019. 12. 17.
144
399
Veszprém
LV karakter
emery_grant
San Andreasban nagy playerszámmal ez nem igazán kivitelezhető ez. Ez még nem a GTA öt.
Nem nagyon vagyok jártas a gta 5 rp-ben, megnéztem ott valamivel komplexebb a karakterkészítés, gondolom ott sokkal kivitelezhetőbb az egész.A játék korából is adódóan sokkal fogékonyabb az ilyen fejlesztésekre, és persze ott nem játszanak olykor 800-an egyszerre egy szerver ahogy azt te is leírtad.

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Akkor ez helyezhető?

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
Erre énis gondoltam, igazábol rengeteget dobna az rp-ken, meg kevesebb klón is lenne. Támogatom!

focimatedeadless16

Barangoló
2019. 09. 03.
92
59
LV karakter
Demetrius Hitchcock
Én nagyon támogatom, nagyon irritáló hogy alig van normális szkin, és a kiegészítőkről ne is beszéljünk...

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.