InGame neved:
► Kanyo Hest ◄
A ban időpontja:
► 2021.03.04. ◄
A ban időtartama:
► 1 hónap ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Kon ◄
A ban oka:
► Üldözés közben romlott étel használata @Lega ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Sziasztok! A tegnapi napon elkövettem egy nagyon buta dolgot. Nem gondoltam át egyáltalán és csak arra gondoltam, hogy hátha meg tudom úszni az IC eseményeket. Mentségemre szóljon, hogy a romlott étel megevése egy hirtelen jött rossz ötlet volt és sajnos az, hogy utána nem valottam be egyből a dolgot az még nagyobb butaság volt a részemről. Hibáztam ez egyértelmű és mivel pont azért csináltam, hogy megússzam a következményeket csak még rosszabbak lettek a dolgok. Az elkövetett hibámból tanultam és mostmár minden tettemért vállalni fogom a felelőséget. Nagyon megköszönném ha az egy hónapos Bannom esetleg ki tudnánk váltani esetleges Admin Jail-el vagy bármi mással mivel nem szeretnék mindent elrontani IC. Ha esetleg lehetséges lenne a szavamat adom rá, hogy nem lesz velem semmi féle probléma a szerveren, ha mégis akkor vállalom a teljes felelőséget akár egy hosszabb kitiltás fejében is ami ha bekövetkezik UB kérelem írása nélkül kivárom a végét. ◄
Megjegyzés:
► Szeretnék őszintén bocsánatot kérni@Lega -tól is az ügy közbeni tiszteletlenségem miatt és tényleg nagyon sajnálom, hogy nem kezeltem kellő súlyal a helyzetet. Ezen kivül elnézést kérek a helyszinen lévő rendőröktől is mivel egy ilyen teljesen nonszensz dologgal akadályoztam a munkájukat. ◄