Elutasítva Kanyo Hest - Lega

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Willi1

Újonc
2021. 02. 14.
7
2
V4 karakter
Williem Toretto
V2 karakter
-
zoldlogo.png

InGame neved:
Kanyo Hest

A ban időpontja:
2021.03.04.

A ban időtartama:
1 hónap

Admin neve, aki bannolt:
Kon

A ban oka:
Üldözés közben romlott étel használata @Lega

Amiért szeretnéd az unbant:
Sziasztok! A tegnapi napon elkövettem egy nagyon buta dolgot. Nem gondoltam át egyáltalán és csak arra gondoltam, hogy hátha meg tudom úszni az IC eseményeket. Mentségemre szóljon, hogy a romlott étel megevése egy hirtelen jött rossz ötlet volt és sajnos az, hogy utána nem valottam be egyből a dolgot az még nagyobb butaság volt a részemről. Hibáztam ez egyértelmű és mivel pont azért csináltam, hogy megússzam a következményeket csak még rosszabbak lettek a dolgok. Az elkövetett hibámból tanultam és mostmár minden tettemért vállalni fogom a felelőséget. Nagyon megköszönném ha az egy hónapos Bannom esetleg ki tudnánk váltani esetleges Admin Jail-el vagy bármi mással mivel nem szeretnék mindent elrontani IC. Ha esetleg lehetséges lenne a szavamat adom rá, hogy nem lesz velem semmi féle probléma a szerveren, ha mégis akkor vállalom a teljes felelőséget akár egy hosszabb kitiltás fejében is ami ha bekövetkezik UB kérelem írása nélkül kivárom a végét.

Megjegyzés:
Szeretnék őszintén bocsánatot kérni@Lega -tól is az ügy közbeni tiszteletlenségem miatt és tényleg nagyon sajnálom, hogy nem kezeltem kellő súlyal a helyzetet. Ezen kivül elnézést kérek a helyszinen lévő rendőröktől is mivel egy ilyen teljesen nonszensz dologgal akadályoztam a munkájukat.

Lega

🕊️🌹
Támogató
2019. 08. 11.
391
1 502
LV karakter
Paul Roth
Nem adok erre UB-t, várd le.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.