JELENTKEZÉSI NYOMTATVÁNY - 2021/2022
A jelentkezési lap megírása előtt elolvastam és tudomásul vettem a Publikus Dokumentumban leírt pontokat, illetve elfogadom a Frakció szabályzatot és rendelkezem a belépésnél kifizetendő összeggel.
Teljes neve:
Kandrick Wood
Születési helye, ideje:
Los Santos 1995.11.22
Személyi igazolvány száma:
110248820
Telefonszáma:
38761120157894
Lakóhelye:
Los Santos
Korábbi munkahelyei:
Nagyker futár,buszsoför.
~
Miért szeretne hozzánk jelentkezni?
szeretném hasznossá tenni magam a város számára amit szerintem önöknél meg tudnék valósítani.
Mik a tervei a jövőre nézve?
Biztos állást szerezni,családot alapítani akiknek mindent meg tudjak adni amire csak szükségük van.
Volt már büntetve?
Legjobb tudomásom szerint nem.
Jogosítványa illetve okiratai érvényesek?
Igazolvány: 2022.01.08 Jogosítványom pedig 2022.01.08 ig érényes.
Dolgozott már nálunk?
Még nem, de nagyon szívesen dolgoznék önöknél.
Ha igen, miért lépett ki/rúgtuk ki?
Válaszod.
-
Mi az IRL neved?
Szakáll Feco
Hány éves vagy?
21
Írj magadról legalább 10 mondatot:
Sziasztok Szakáll Feco vagyok 21 éves, Mór on születtem 2000.08.11-én. Hántán élek szüleimmel már mióta az eszemet tudom, elég kis falucska de már a szívemhez nőtt. Jelenleg Tatabányán dolgozom mint CNC gépkezelő 2020.03.02 óta. Állandó éjjeles vagyok de ez nem szokott befolyásolni a játékkal töltött időmben. Idén szereztem meg végre a jogosítványomat és az első automat ami egy Vw golf 5 gt sport amit nagyon szeretek. Szabadidőmben álltalában játszani szoktam vagy a barátaimmal elmenni autokázni. Régebben el jártam motorozni egy 125-ös ETZ vel de mára már elég keveset sajnos. Sajnos káros szenvedélynek mondanám azt hogy dohányzom amit igazából nem hanyagolnék el az életemből . Mostanában el kezdtem gyűjteni a mechanikus billentyűzeteket amiket sajnos a pénztárcám olykor meg is érez. A jövőben mindenképpen szeretnék el látogatni Japánba, kedvenc országomnak mondanám és már gyerekkori álmom hogy kijussak oda. A szívemben jelenleg a legnagyobb helyet a kutyám foglalja el, akit nem adnék semmi pénzért senkinek. Élek halok a gyros ért sajnos ami mondhatni meg látszik egy csöppet.
~
Mióta játszol a szerveren?
2019-05-13 óta, azóta voltak nagyobb kihagyások sajnos.
Mennyi a játszott perced?
11675
Milyen frakcióban/szervezetnél voltál eddig (illetve milyen pozícióban)?
Még nem voltam semmilyen frakcióban sem
Hogy érzed, miért téged válasszunk?
Szeretek csapatban dolgozni, ha elkezdek valamit akkor minden energiámat bele teszem hogy,
véghez is vigyem. Nem riadom vissza a kihívásoktól. Természetesen egyedül is megállom a helyem legyen a feladat bármiféle.
Napi/heti mennyi időt szánnál a vontatásra?
Hétköznaponként olyan 180-240 percet, hétvégén pedig sokkal többet ennél.
Van TeamSpeak 3-ad?
igen van
UCP előéletedről készített kép:
https://imgur.com/a/c4DP3lU Meg lett beszélve a kitiltás és egy sajnálatos férreértés történt.