Kamion jelentkezési lapja

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KamionV3

Újonc
Támogató
2020. 06. 16.
14
71
21
ʜᴜɴɢᴀʀʏ
www.youtube.com
V4 karakter
kavionpayne
LV karakter
✖️
V2 karakter
✖️
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
Zalánnak hívnak, 16 éves vagyok.
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
Jelen pillanatban 84.148 játszott percem van.
Mi az SGH feladata?
- Fogadott üzenetekre való válaszolás.
- Adminok keze alá dolgozás.
- Csapatmunkában való részvétel.
- Példa statulálása, a játékosok felé.
- Amiket lát szabálytalankodást, jelenteni az adminok felé.

Miért szeretnél SGH tag lenni?
Főként azért, hogy a szabadidőmet olyan dologra tudjam felhasználni ami számomra "kellemes" és egyben hasznos is. Ez alatt azt értem, hogy a kezdő, vagy tapasztalt játékosoknak a kérdéseikre, problémájukra megadjam a megfelelő választ. Nem titok, hogy ezáltal is szeretnék új embereket megismerni, és így értettem a "számomra hasznos" kifejezést.
Miért pont téged válasszunk?
Általában amit szeretek csinálni, azt addig folytatom, amíg a környezetem által (pl. magánéleti problémák) azt abba nem kell hagynom. Nem sűrűn fordulnak elő velem ilyen dilemmák, de azért szeretném erről is tájékoztatni a vezetőséget. Másodsorban a maximalizmusom jelen meg nagyon sűrűn, tehát ez alatt azt értem, hogy mindenből próbálom kihozni a legjobbat a leggyorsabban.

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Teljesen változó, mivel előre nem tudhatom, hogy pl. hétvégén fogok dolgozni, vagy sem, illetve, hogy éppen délelőttös leszek, vagy délutános. Mindig próbálom úgy beosztani a szabadidőmet, hogy ne vigyem túlzásba a számtógépezést, de azért érzezzem is jól magam az RP-ben. Szerintem mondhatom, hogy átlagosan, naponta, 4-5 órát össze tudnék hozni.
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
Voltam már bannolva, sőt, nem is egyszer, de egy kis beszélgetés után fel is lettek oldva.
https://imgur.com/8cMLp3o
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
Igen, voltam már az adminok által jailben, de próbáltam az utóbbi időkben visszafogni magam, és CSAK az RP-re koncentrálni.
https:confused:/imgur.com/oUP1Agr

Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
Negatív: Hirtelen haragú, haragtartó, kritikus.
Pozitív: Maximalista, kitartó, akaratos.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
Nyílván nekem sem titok, hogy ez lenne az egyik célom, miután megkaptam (ha sikerül) az S.G.H-t, mivel több lehetőség nyílik egy admin számára. Másodsorban azért is, mivel több tiszteletet adnak a playerek az adminok számára, de ezzel nem általánosítani szeretnék. Szeretném megismerni az admin társaságot is, ezáltal, hogy én is a részese lehetek. Szeretek komolyabb "ügyeket" intézni, illetve nem vagyok az a visszahúzódo, félénk típus, tehát kiállnék az igazam mellett. Minden esetben kívülállóként ítélném meg a vétett feleket, mivel, ha valaki kivételez, azzal elveszi mástól a játékélményt, és csak magának tesz rosszat.

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! A szerver úgy működik, hogyha fellépsz, akkor van egy általad létrehozott, úgymond "karaktered", aminek TE hozod meg a döntéseit, te döntöd el, hogy pl. a jó vagy a rossz úton halad tovább, ez az úgy nevezett IC Character, vagy lefordítva magyarra, a " Karakteren Belüli " történések. A szerveren van kettő elég fontos parancs, amit fontos elsajátítanod. Az egyik, a /me, amivel a karaktered cselekvéseit tudod kifejezni. Ennek 2 változata van, /me és /melow -> csak a közvetlen körülötted lévő játékosok látják. A másik nélkülözhetetlen command pedig a /do. Ez a parancs a veled, és körülötted történő dolgokat fejezi ki. Ennek is ugyanúgy kettő változata van, de lényegében ugyanazt tudják. Van a szervernek egy bizonyos szabályzata, amivel tisztában kell lenned, mielőtt komolyabb lépéseket teszel a karaktereddel, ezt ajánlom figyelmedbe, forum.see-game.com. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Amennyiben bug végett történt, küld el ezt az üzenetet egy minimum 1-es adminnak, egy kép kíséretével. Hogyha pedig nem történt ilyen, akkor sajnálom, de az IC ügynek számít, tehát neked, avagy a karakterednek kell megoldania pl. vontatóst hívsz. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Feltéve, ha olyan dolog miatt haltál meg, ami nem illik bele a szerepjátékba (pl. bug), hívj egy minimum 1-es szintű adminisztrátort, ő tud segíteni neked. Abban az esetben, hogyha nem történt ilyen, akkor sajnálom, de meg kell várnod a 10 perc halálidőt. >>
Tudom-tudom, vicces lesz pár ember számára, hogy ilyen UCP-vel próbálkozok, de szerintem, ha nem azt nézzük, hanem a több évnyi tapasztalatot, akkor az felöl ez tudunk tekinteni.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Fede

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
699
2 466
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Szomorú
Reactions: KamionV3
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.