Kalo Perkins - Kalo Perkins EV(BNY) - 1270

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lonks

Újonc
Támogató
2021. 01. 29.
42
35
V4 karakter
Kalo Perkins
LV karakter
🚫
V2 karakter
🚫
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
belsoellenorzesiosztaly@nav.hu

Pénzügyőrre tett panaszbeadvány

Panasztevő neve:
<< Kalo Perkins >>
Panasztevő születési helye, ideje:
<< Los Santos, 1989. 09. 22. >>
Panasztevő telefonszáma:
<< +38-76-491-0055>>

Panaszra tett pénzügyőr neve:
<< Jessica Hasselbach >>
Panaszra tett pénzügyőr jelvényszáma:
<< - >>
Panaszra tett pénzügyőr gépjárművének adatai:
<< Audi Q7 (Merkur) >>
Intézkedés helyszíne,időpontja:
<< NAV központ, 2024. 10. 29. >>

A panaszolt intézkedés, cselekmény leírása, indoka:
<<
Tisztelt NAV BEO!

Ezúton szeretnék panaszt tenni az alábbi problémás ügyintézés kapcsán, melyet indokolatlannak és igazságtalannak érzek:

Cég megszüntetése és tartozás felhalmozódása: A vállalkozásomat megszüntettem, ennek ellenére a rendszerük nem rögzítette a bezárást, és négy hónap elteltével értesítés nélkül egy 2,720,000 dolláros tartozást terheltek rám. Ebben az összegben már szerepel mind a bezárási díj (200,000$), mind a késedelmi díjak is. Ezen időszak alatt nem kaptam semmilyen értesítést a tartozás fennállásáról, így jogosan hihettem azt, hogy nem tartozom.

E-mailek és értesítések hiánya: Az ügyintéző, Hasselbach, ellenőrizte, és megerősítette, hogy az e-mailjeim között valóban nem található tartozásra vonatkozó értesítés. A rendszerük szerint azonban ezek az üzenetek elküldésre kerültek, amit nem tapasztaltam. Ezért a késedelmi díjak és a tartozás feltornyosulása nem az én hibámból ered.

Merkúr Bevetési Egység eljárása: Számomra különösen durva, hogy a NAV értesítés helyett egyből a Merkúr Bevetési Egységgel kívánta rendezni az ügyet, akik felszólítás vagy figyelmeztető jelzés nélkül léptek fel ellenem. Úgy vélem, egy értesítés vagy telefonos megkeresés először mindenképp indokolt lett volna, mielőtt ilyen szigorú fellépést alkalmaznak. A bevetési egység intézkedése következtében ráadásul károsodott a járművem, amelyért szintén szeretnék kártérítést kérni.

Megfizetett összeg visszaigénylése: Az összeg kifizetésére Chambley alezredes közbenjárásával került sor, aki megértette az álláspontomat, és végül nem alkalmazott szigorúbb szankciókat. A fentiek alapján azonban kérvényezem a 2,720,000$ visszatérítését, amely magában foglalja a cégmegszüntetés díját és a késedelmi díjakat, valamint a járművem kárrendezését.

Kérem, hogy a fentiek alapján vizsgálják felül az ügyemet, és segítsenek a méltányos rendezésben.

Üdvözlettel,
Kalo Perkins
>>

Melléklet:
<< Email((FORUM)): Cég: >>

Aláírás:
<< Kalo Perkins >>

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály megkezdte.

A felülvizsgálati kérelemben megfogalmazott ügy teljeskörű kivizsgálásáig szíves türelmét kérem.
San Fierro, 2024.10.30.
Joseph Chambley
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

Teknős

bort isznak, de vizet prédikálnak
2019. 01. 10.
1 321
2 468
V4 karakter
Joseph Chambley
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
BELSŐ ELLENŐRZÉSI OSZTÁLY
✉ belsoellenorzes@nav.hu

Tisztelt panasztevő!
Tájékoztatom, hogy az ügy kivizsgálását a Belső Ellenőrzési Osztály elvégezte.

A levél valószínűleg levelezési programban történő hiba miatt nem került kiküldésre, viszont ügyintézőink fizetés esetén minden esetben közlik, hogy legközelebb mikor esedékes adót fizetni.

A MERKUR Bevetési Egység, illetve az ügyintéző eljárása jogszerű volt, kártérítést nem állapítok meg.
San Fierro, 2024.11.03.
Joseph Chambley
Belső Ellenőrzési Osztály
Osztályvezető​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.