Elutasítva Kalmi UB Kérleme [BUBA] Felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kalmi

Pletykafészek
Támogató
2019. 03. 23.
955
834
23
Komárom
V4 karakter
Natalia Berganza
LV karakter
Alexa M Brassco
V2 karakter
Luna Di Lorenz
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Leyla M Brassco/Kalmiapu>

UID-d:
< telefonról járok fel>

Bann pontos időpontja:
< 2023.05.21 >

Bann pontos indoka:
< "Buba" ( Mások szidalmazása, minősítése +Operátorral szembeni stílus #Buba) >

Aki bannolt:
< Buba >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< megbántam amit tettem tudom Bubának úgy jött le hogy stílusom volt felé de nem volt kicsit rég beszéltünk és szankció ját meg értem igaza van/volt remélem meg fogjuk tudni beszélni a nézet eltérést. Nagyon sokan hianyoznak ts ről napi szinten beszeltem a srácokal aki fenn volt még volt mikor kezdő játekos fel jött segítséget kért és reagáltam rá amit tudtam meg válaszoltam hianyzik a közösség akikkel beszéltem itt gondolok Navosok,Nni És illegalis fk ra vagy civilekre. Sajnálom a történtetek ami volt Buba felé és a srác felé. Szeretnék újra a srácokal beszélni hiányoznak már a napi szintű beszédek.>

Megjegyzés:
< Köszönöm ha el olvastad esetleg egy uidt ha egy operator vagy moderator lát dobja be köszönöm várom a birálatot pacsi erő egészség🫡 >

• Imádom
Reactions: Rocky67

Buba

Az év Globális Moderátora 2020-ban.
Támogató
2019. 01. 13.
1 703
2 398
23
Kecskemét / Sopron
V4 karakter
Aleandro Guerrini
LV karakter
Taylor R Roosevelt
V2 karakter
Aleandro Guerrini
"Bubának úgy jött le hogy stílusom volt felé de nem volt " Hát én azért továbbra sem gondolom így, és nem is fogom így gondolni. Rég beszéltünk előtte de attól függetlenül sem beszélsz így ha bemegyek hozzád egy ügyintézés miatt, úgy gondolom ez alap dolog.
Július után visszatérhetünk az ub kérelmekre, addig felesleges a próbálkozás. Nyilván nem fogsz évekig kitiltva lenni, de azért ilyenért ne várj 10 nap után ub-t.

Kérelem elutasítva. Z/H

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.