Kaleem Nash -> Robert Kistler [Orton]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Szilike

Barangoló
Támogató
2021. 07. 27.
90
118
LV karakter
Rigoberto De Sancho
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
<
Kaleem Nash >

Panaszra tett játékos neve:
<
Robert Kistler >

Panasz oka:
<
PG >

Bizonyíték (kép, videó, log):
<
https://streamable.com/kapibg >

Megjegyzés:
<
A videó mindent beszél. Hozzá tenném, hogy az ügy után nem telt el 10 perc, mire ki ért Isti, már le lépett Robert. >

vagabond

Zöldfülű
2023. 06. 26.
202
458
fóliafalva
V4 karakter
ezra_piper
LV karakter
roland_whitfield
Azt nem értem, hogy miért Traffic Stopot kezdeményeztél, ha utána pedig már tartóztattál volna le (és valószínűleg nem egy forgalmi hiánya miatt, ilyenre nem jár börtönbüntetés a szerver Penal Codeja szerint), valószínűleg mivel körözés volt rajtam. Az igazoltatás menetét nem értem igazából, eléggé kérdőjeles ez az egész. Szeretném ha kifejtenéd lentebb, hogy mégis mi miatt akarnál bevinni, előállítani, esetleg betenni a börtönbe.
A videó mindent beszél.
Amikor állítólagosan PG-zek, akkor elnéz a videó készítője (aki egyébként nem te vagy, de ez nem lényeg gondolom [és gondolom teljesen random volt ott, véletlen se azért mert IC, akár OOC haver]). Ida Love is egyébként ott volt, ő is elég hamar lereagálta, én meghaltam volna a másik Deputy golyói által, de megmentett, ezért hálistennek sérülésekkel távozhattam a helyszínről.
Hozzá tenném, hogy az ügy után nem telt el 10 perc, mire ki ért Isti, már le lépett Robert.
Mentünk Hot Pursuitozni Ida Love-al.

Helyette írok.

Szilike

Barangoló
Támogató
2021. 07. 27.
90
118
LV karakter
Rigoberto De Sancho
Azt nem értem, hogy miért Traffic Stopot kezdeményeztél, ha utána pedig már tartóztattál volna le (és valószínűleg nem egy forgalmi hiánya miatt, ilyenre nem jár börtönbüntetés a szerver Penal Codeja szerint), valószínűleg mivel körözés volt rajtam. Az igazoltatás menetét nem értem igazából, eléggé kérdőjeles ez az egész. Szeretném ha kifejtenéd lentebb, hogy mégis mi miatt akarnál bevinni, előállítani, esetleg betenni a börtönbe.
Sima Traffic Stop volt, mivel körözés nem volt rajtad. Azért vittelek volna be, mert neki csapódtál egy parkoló járműnek, a benzínkúton (ezért afkoltam, mert kérdeztem, hogy ilyenkor mi jár).
Amikor állítólagosan PG-zek, akkor elnéz a videó készítője
A videó vége fele látszik, hogy már mikor tartom rád a fegyvert, te elő veszed és el kezdesz lőni, eléggé jól látszik a videón is.
Ida Love is egyébként ott volt, ő is elég hamar lereagálta
Igen, viszont, ha végig nézed a videót, látszik, hogy ekkor ő még fegyvert nem vett elő.
(zárójelbe teszem, hogy Isti is megmondta, hogy ez az egész PG volt, másképp PK-t nem raktam volna rád.)
[2024-08-21 00:22:26] [Output] : Kaleem Nash: (( pg ez amúgy? ))
[2024-08-21 00:22:28] [Output] : Admin 4 Isti: (( az ))

Többet nincs mit mondjak. Várom az admin bírálatát.

vagabond

Zöldfülű
2023. 06. 26.
202
458
fóliafalva
V4 karakter
ezra_piper
LV karakter
roland_whitfield
Sima Traffic Stop volt, mivel körözés nem volt rajtad. Azért vittelek volna be, mert neki csapódtál egy parkoló járműnek, a benzínkúton (ezért afkoltam, mert kérdeztem, hogy ilyenkor mi jár).
Fegyver is volt nálam, egyébként meg tegnap lövöldözésen is voltam, nem tisztáztad, hogy miért tegyem hátra a kezeimet, csak ennyit közöltél velem, hogy tegyem hátra a kezeimet, illetve, hogy hagyjam el a gépjárművet. A letartóztatás millió meg egy dolog miatt lehetett volna. Ha letartóztatsz, akkor több órát kell afkoljak a jailbe. Valóságban sincs olyan, hogy nulla ms reakcióidővel rántja elő az ember a fegyvert a másikra. Szerintem eléggé hamar reagáltam le.
A videó vége fele látszik, hogy már mikor tartom rád a fegyvert, te elő veszed és el kezdesz lőni, eléggé jól látszik a videón is.
Miért nem a saját POV-odat töltöd fel? Miért hivatkozol másnak a videójára, MDC információk miatt? Akármennyiszer nézem, még akkor sem teljesen kivehető.
Igen, viszont, ha végig nézed a videót, látszik, hogy ekkor ő még fegyvert nem vett elő.
(zárójelbe teszem, hogy Isti is megmondta, hogy ez az egész PG volt, másképp PK-t nem raktam volna rád.)
[2024-08-21 00:22:26] [Output] : Kaleem Nash: (( pg ez amúgy? ))
[2024-08-21 00:22:28] [Output] : Admin 4 Isti: (( az ))
Nem is voltam ott, nem tudtam megvédeni magam, egy oldalt tudott csak nézni, és aszerint bírálni.

[2024-08-20 23:08:28] [Output] : *** Kaleem Nash elővett egy fegyvert (HK USP 45).
[2024-08-20 23:08:29] [Output] : *** Robert Kistler elővett egy fegyvert (TEC-9).
[2024-08-20 23:08:31] [Output] : *** Kaleem Nash elrakott egy fegyvert (HK USP 45).
[2024-08-20 23:08:31] [Output] : *** Kaleem Nash levette a jelvényét.

Egy darab másodperc alatt vettem elő, az elővételtől számítva két másodpercre rá (amibe benne van a töltés anim is) már halott voltál.

[2024-08-20 23:08:47] [Output] : *** Ida Love beindította egy Ford Taurus motorját.
[2024-08-20 23:08:49] [Output] : *** Robert Kistler becsatolta a biztonsági övét.
[2024-08-20 23:08:50] [Output] : Robert Kistler mondja: Hajts

Tizenöt másodperc alatt meghaltatok, elmenekültünk.

Szilike

Barangoló
Támogató
2021. 07. 27.
90
118
LV karakter
Rigoberto De Sancho
Fegyver is volt nálam, egyébként meg tegnap lövöldözésen is voltam, nem tisztáztad, hogy miért tegyem hátra a kezeimet, csak ennyit közöltél velem, hogy tegyem hátra a kezeimet, illetve, hogy hagyjam el a gépjárművet. A letartóztatás millió meg egy dolog miatt lehetett volna.
Ha Felony Stop lett volna, akkor nem szálltam volna ki a kocsiból, illetve jött volna több egység is, amit szerintem tudsz.
Miért nem a saját POV-odat töltöd fel? Miért hivatkozol másnak a videójára, MDC információk miatt? Akármennyiszer nézem, még akkor sem teljesen kivehető.
Saját videót szerettem volna feltölteni, viszont ma frissítettem le a videó kártyám, és elfelejtettem vissza kapcsolni a vissza vételt.
-08-20 23:08:28] [Output] : *** Kaleem Nash elővett egy fegyvert (HK USP 45).
[2024-08-20 23:08:29] [Output] : *** Robert Kistler elővett egy fegyvert (TEC-9).
[2024-08-20 23:08:31] [Output] : *** Kaleem Nash elrakott egy fegyvert (HK USP 45).
[2024-08-20 23:08:31] [Output] : *** Kaleem Nash levette a jelvényét.

Egy darab másodperc alatt vettem elő, az elővételtől számítva két másodpercre rá (amibe benne van a töltés anim is) már halott voltál.

[2024-08-20 23:08:47] [Output] : *** Ida Love beindította egy Ford Taurus motorját.
[2024-08-20 23:08:49] [Output] : *** Robert Kistler becsatolta a biztonsági övét.
[2024-08-20 23:08:50] [Output] : Robert Kistler mondja: Hajts

Tizenöt másodperc alatt meghaltatok, elmenekültünk.
Akárhogy is nézem a videót, látszik rajta, hogy tartom rád a fegyvert, te elkezdesz futkorászni utána megölsz.

Több hozzá fűzni valóm mostmár tényleg nincs. Várom a bíráló admin válaszát.

vagabond

Zöldfülű
2023. 06. 26.
202
458
fóliafalva
V4 karakter
ezra_piper
LV karakter
roland_whitfield
Ha már ennyire kapcáskodunk, akkor belemegyek a részletekbe is.
Ha Felony Stop lett volna, akkor nem szálltam volna ki a kocsiból, illetve jött volna több egység is, amit szerintem tudsz.
Meg is jelent egyébként egy második egység, Reyes Elyssa személyében, de inkább leparkolt a mögöttünk lévő kereszteződéshez. A BMX-es egyébként még mindig nem tudom, hogy mit keresett ott, a lövöldözés során majdnem le is lett lőve.
Akárhogy is nézem a videót, látszik rajta, hogy tartom rád a fegyvert, te elkezdesz futkorászni utána megölsz.
Sétáltál hátra, előrántottad a fegyvert, majd a San Andreasos célzás végett rögtön sarkon fordult a karaktered, eközben már rántottam elő a fegyvert, és úgy futkorásztam. Nem vagyok hajlandó két órát ülni, mert beviszel az végett, hogy én beleütköztem egy parkoló gépjárműbe, és nálam meg fegyver van. Mit akartál volna, mit csináljak? Adjam meg magam, és üljek két órát, mert te bevinnél cserbenhagyásos baleset (mert az ütközést ahhoz tudom hasonlítani a legjobban, de Penal Code szerint a 6(02.2) bűncselekmény akkor van elkövetve, ha a sértettet cserbenhagyom [nem ült senki a parkoló autóba]) miatt alapjáraton hatvan percre, csak azért, hogy ez duplázódjon a nálam lévő TEC-9 miatt?

Egyébként ha ugyanakkor vettem volna elő, szerintem abba is belekötnél. De még abba is, ha hamarabb veszem elő, akkor az lenne a baj, hogy minek veszem elő.

Már a társam is reagált, mit kéne tennem? Feladom magam úgy, hogy kezembe van a fegyver? Ha látod, hogy fegyveres vagyok, miért fogod rám tovább és miért nem véded az életed?

Orton

Happy Nation💸
SzerverAdmin
LV
2021. 04. 03.
650
876
LV karakter
Giel Flim
Sajnos a videó eléggé rosszul sikerült, mivel konkrétan a lényeg nem látszik rajta, mire visszafordul már mind a kettő fél kezébe fegyver található, a log alapján 1 másodperces különbséggel vettétek elő a fegyvert, ami annyira egyszerre történt, hogy ez esetben ez nem PG.

Privátban üzenetben mellesleg kaptam még logot ( https://pastebin.com/KScx4KjF ).
@vagabond ezzel kapcsolatban, tartsd meg a véleményed magadnak, nem vagyunk rá kíváncsiak, hogy mi a problémád azzal, hogy az IRS kimegy egy lövöldözésre/üldözésre, a kihallgatás, pedig egy alap dolog.

Helyezhető a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.